• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumda bile çok zoruma gitti

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrb hanımlar..
bebeğim nezleyi kaldıramayıp brkaç gün hastanede yattı..ziyaretci saatnde gelen k.validemden 5 dk bebekle ilgilenmesini bi hava almk istediğimi söyleyince agrıyo her yanım cabuk dön urasamıyorum diye bi cvp aldım.tm neyse inmicem sen git dedim gitti asağıda kantinde oturuyolarmıs esim aradı annem yukarı gelsn braz baksın bebeğe sen in hava al azcık diye k.validemin sesini duydum ordan ben eve gidicem dedi..neyse esimede inmiycem gtsin annen dedim..
gunlerdir agrılardan ölüp bten k.validem yernden kalkamayan k.validem biz hastaneden çıkınca eltime kalmaya gitti..birden bire iyileşmiş gezmelere çıkmıslar.çok zorumagitti..salak gibi hissettim kendimi beni düşünmüyosun bari insan torunu için yapar yapacağını..
kavga etmeden tası gediğine koymak yaptığını vurak istiyorum yüüzne nasıl davranmalıyım

mrb hanımlar..
bebeğim nezleyi kaldıramayıp brkaç gün hastanede yattı..ziyaretci saatnde gelen k.validemden 5 dk bebekle ilgilenmesini bi hava almk istediğimi söyleyince agrıyo her yanım cabuk dön urasamıyorum diye bi cvp aldım.tm neyse inmicem sen git dedim gitti asağıda kantinde oturuyolarmıs esim aradı annem yukarı gelsn braz baksın bebeğe sen in hava al azcık diye k.validemin sesini duydum ordan ben eve gidicem dedi..neyse esimede inmiycem gtsin annen dedim..
gunlerdir agrılardan ölüp bten k.validem yernden kalkamayan k.validem biz hastaneden çıkınca eltime kalmaya gitti..birden bire iyileşmiş gezmelere çıkmıslar.çok zorumagitti..salak gibi hissettim kendimi beni düşünmüyosun bari insan torunu için yapar yapacağını..
kavga etmeden tası gediğine koymak yaptığını vurak istiyorum yüüzne nasıl davranmalıyım

kaynanan boyle bı ınsansa sende beklentıye gırme amanede ayrıcan balık baştan kokmuştu:25::25:

Bencede beklenti içinde olmayın..
Bakmak zorunda da değill ..
Ha sevmek istediğinde de cocuk hasta anne dersiniz olur biter :34:

Bencede beklenti içinde olmayın..
Bakmak zorunda da değill ..
Ha sevmek istediğinde de cocuk hasta anne dersiniz olur biter :34:

tabiki bakmak zorunda değil..ztn baktırmamda kediçocuğuma kendim bakarım uzun süreliğine bırakmam asla kendi anneme bile..ama hastanedeydik sadece bi 5 dk nefes almak istedim hastalığın arkasına saklandı..eltime bi gttii iyileşmiş birden bire boy boy fotolar gezmedeyiz vs diye insanın zoruna giidyor

Anlıyorum cnm ..
Ama takılma derimm.. :34:

tabiki bakmak zorunda değil..ztn baktırmamda kediçocuğuma kendim bakarım uzun süreliğine bırakmam asla kendi anneme bile..ama hastanedeydik sadece bi 5 dk nefes almak istedim hastalığın arkasına saklandı..eltime bi gttii iyileşmiş birden bire boy boy fotolar gezmedeyiz vs diye insanın zoruna giidyor

Amanede anne olmuşsun tebrikler.resmen hayatını izliyorum burada ne garip site zaman nasıl geçiyor vay be...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadın nasıl babaanne ben annemi babamı düşünüyorum da yeğenim için ölüyorlar, gözünün içine bakıyorlar. Bu tarz konuları okuyunca aklıma takılıyor bizimkiler mi çok abartıyor yoksa bu insanlar mı çok ilgisiz sevgisiz :26:

Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün.

Tek söyleyeceğim,kimse senin bebeğini senin kadar düşünmez.
Kayınvalidenden filan fazla fedakarlık bekleme.
Nasıl laf sokarım diye de düşünme,boşver.
Söylesen de değişen birşey olmaz.Aman ayıp ettik demezler,sen suçlu olursun.

Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün.

Tek söyleyeceğim,kimse senin bebeğini senin kadar düşünmez.
Kayınvalidenden filan fazla fedakarlık bekleme.
Nasıl laf sokarım diye de düşünme,boşver.
Söylesen de değişen birşey olmaz.Aman ayıp ettik demezler,sen suçlu olursun.

tesekkür ederim saolun..kimseden bişey beklemiyorumda ne kadar olmasa babaanesidir oda ama haklısnız işte benm düşündüğüm gbi olmuyo

Hayirli olsun bebeginiz :)
Evet, uzucu olmus.
Ama bence laf sokmayin.
Hatta dusunmeyin bile.
Onu dusunmek icin sarfedeceginiz eforu bebeginize ve esinize saklayin.
Ayrica saf salak gibi de hissetmeyin.
Herkes kendine yakisani yapar.

Bebişin hayırlı olsun,
Sonuna kadar haklısın, 5 dakika yanında dursa ne olur sanki
Adı babaanne , yüreği değil demek
Takma kafana , gün olur devran döner
Benimde oğlum 1 hafta hastanede yattığında özellikle gelmesin dedim , ilgi çekmh için günde 10 kere tansiyonunu ölçtürüp
İlgi bekleyeceğine hiç olmasın daha iyi
Eşinizle birbirinize yetmeye alışın yoksa kimseden hayır yok

Mutlu mu olmak istiyorsun, kimseden birşey bekleme sözünü çoook severim
Tavsiye ederim.

O kadar çok alınacak şey varken 5 dk sen hava alasın diye durmadığına alınma, mesafe koy bence
Öz anne gibi olmaz kimse, boşuna beklentiye girme
Eltini seviyo olabilir kalmaya gittiğine göre, snei sevmiyo uyuşmuyosunuz demek ki. Bu kadar basit

lafın yeri geldi mi söylersiniz ama mutlaka söyleyin
çok haklısınız bence ama yapmayınca yapmıyorlar işte
onun da bi şişliği var anlaşılan size karşı ondan bu kadar zıt gitmiş gibi geldi
neyse
Rabbim şifa versin mutlu olun kimseden bişi bekleyin ben öğrendim sizde öğrenirsini
z zamanla

Gercekten sinir bozucu durum. Bende olsam sinir okur biryerden laf sokmak isterdum en olmadi ogluna bak annen boyle birisi demeye calisirdim ama ne yazikki hepsi bosa ugras. Bebegin yaninda 5 dk durmayip gezmelere kosan insan hic birseyden anlamaz zaten. Onca ugrasir laf sokarsin yine sen sinir oldugunla kalirsin. Esinde annesi ziyarete geldiya hasta haliyle yere goge koyamaz onu. Yani kisaca kimse seni anlamaz o yuzden hic kafana takma. Yeri gelince lafinida soyle ama hic birseyde bekleme bu tip insanlardan.

mrb hanımlar..

Kavga etmiyceksin zaten, direk söylüyceksin, çok kırıldığını.... Kavga edersen olmaz karşılık alırsın, kırgın olduğunu söylersen kendini suçlu hisseder...
eşin farkettimi o ne diyo duruma...

bebeğini Allah analı babalı büyütsün amanede
boşver bakmazsa bakmasın.. takılma
laf falan da sokma boşver
eltin muhtemelen seni sinir etmek için fotoğrafları falan çekmiş veya çektirmiştir..

Aslında laf sokmaya falan gerek yok, mesafe koyacaksın.
Niye böyle davranıyorsun mu denildi?
Açık açık şuna kırıldım. Daha fazla kırılmamak adına mesafe koyuyorum.
Diyeceksin. Cevap bile beklemeden işim var hoşçakalın deyip gideceksin.

Bu arada ben de vay bee dedim.
Tebrik ederim Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
İlerde çocuğum 1. sınıfta diye konunu okuruz belki kim bilir..
Zaman ne hızla geçiyor:ssz:

Eltin ve kaynin cok cirkef insanlar, kayinvaliden de evlat ayiran insan. Hatayi basta yapmissin. Anladigin zaman durumu, hemen iyi gecinmeye bakicaktin, ama mesafeni iyi koruyacaktin ki seni kullanamasinlar ve sana zarar veremesinler. Etliye sutluye hic karismiyacaktin, ve hep karsidan izliyecektin, hakaret olaylarina gelince olayi o dereceye getirmeyecek, olsa bile duymamazliktan gelip olayi sondurecektin. Isleri o kadar buyutmuyecektin, hadi buyudu, o zaman artik geri donmeye calismayacaksin. Hadi dondun esinden dolayi, hic beklentiye girmeyeceksin. Suc senin mi hayir, ama bu olaylar neicesinde huzursuz olup olmamak senin secimin. Bak bir ton konu acmissin bu konuda noldu sana bir faydasi oldu mu ? Olmadi. Demek ki yapicak bir sey yok. Onlari oldugu gibi kabul et, kendi isine bak. Size deyer verip vermemleri senin ve esinin deyerini belirlemez bunu unutma. Beklentiyi de artik kes.

Nerden nereye..
Amanede evlendin anne bile oldun MASALLAH ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH,
baskalarini sorun etme bosver sen evine mutluluguna bak herkes kendi bilir..

Back
X