bu durumda eltimin düğününe gideyim mi ?

arkadaşlarım yoldaşlarım bazı arkadaşlar sen haksızsın kadından özürdile demiş..ya altı üstü önüme atladı bende kızgınlıkla bir laf söyledim..yani sizi gören derki kadının saçını başını yoldum..bunda kırılacak ne var..yetiştirecek ne var..ben olsam utanırım böyle birşeyi laf etmeye..yok anacım eşim gibi düşünenler çok valla..aslında benim bir yaramaz oğlum var götürücem o düğüne altına üstüne getirsin orayı...offf offff..ALLAH ın sevmediğim ot hep dibimde bitiyor...
şaka bir yana ben o düğüne gitsemde kendimi kötü hissedicem gitmesemde.....
acaba düğüne gidip resmi dursam çok muhattap olmasam yemekleri yesem sefamı sürsem çıksam evime gelsemmi?yoksa ömür boyunca eltime ailesine ve kaynımın eline kozmu versem....
AMA DÜĞÜNE GİDERSEM YENİLGİYİ KABUL ETTİM OLACAK YAAA

eltilerinden birinin kızkardeşinin kaynanası.... dıdının dıdısının dıdısı... insan tarif ederken bile yoruluyo bekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne kadar büyütülmüş, dallanmış budaklanmış bu konuya, kadın yememiş içmemiş kaynına yetiştirmiş o da kalkmış eşine yetiştirmiş, bu ne yaw, bi tane olgun insan yok mu bunların arasında
hayır ben olsam herhalde tanıyamam bile eltilerimden birinin kızkardeşinin kaynanası kim?
olabilir takı sırası sende mi olmalı, ondamı, basit bi sıra uyarısı bu kadar sülaleye yayırlı mı, olay olur mu yawakannehir
eşinede aşk olsun yani, dıdının dıdısının dıdısı yok özür dilicen yok bilmem ne
hayır zaten olay bu mevzudan çıkmış şuan senin bozulduğun konu sana özür dile falan demeleri değil, bu kadar saçma bi konuda bile eşinin senden yana olmayışı, hatta diğerlerien hak vermesi, senin derdin bu şimdi değil mi, yoksa derdin özür dilesem mi dilemesem mi deği
dileme özür falan kardeşim, eltilerinden birinin kızkardeşinin kaynanasının düğününede bi bahaneyle gitmeyiver, başım arıyo, belim tutuldu falan filan de

kaydirigubbakcemile3

Altına imzamı atayım... :delphin:

Gnoti Seavton =)

arkadaşlarım yoldaşlarım bazı arkadaşlar sen haksızsın kadından özürdile demiş..ya altı üstü önüme atladı bende kızgınlıkla bir laf söyledim..yani sizi gören derki kadının saçını başını yoldum..bunda kırılacak ne var..yetiştirecek ne var..ben olsam utanırım böyle birşeyi laf etmeye..yok anacım eşim gibi düşünenler çok valla..aslında benim bir yaramaz oğlum var götürücem o düğüne altına üstüne getirsin orayı...offf offff..ALLAH ın sevmediğim ot hep dibimde bitiyor...
acaba düğüne gidip resmi dursam çok muhattap olmasam yemekleri yesem sefamı sürsem çıksam evime gelsemmi?yoksa ömür boyunca eltime ailesine ve kaynımın eline kozmu versem....

ama hiç sana destek olan üyelerden bahsetmemişinkaydirigubbakcemile3
bir eltinin bir kızkardeşinin bir kaynanası için sülalede olay yaşanması enteresan
bence düğüne git, ama gayet normal neşeli ol, oh oh bir oyna bir oyna, hihoyyythihoyyytsizi sallamıyorum ki, hiç umrumda değilsiniz mesajı ver hareketlerinle ama sözlerinlede resmi olma, normalde nasılsan öyle ol sözlerinle
:hulya:
umursamazlık her zaman işe yarar, bu yenildin demek değil, zaten kazanandın demek

Son düzenleme:

Tabiiki karar senin kadinin yasli olabilecegini
düsündükte fikrimizi yazdik yoksa seni yapmak istemedigin
bir özür icin kandirmaya calismiyoruz :))

Madem kendini suclu hissetmiyorsun alt tarafi kizginlik aninda
birsey söyledin ve bunun icin kirilmasini normal görmüyorsun
dügüne gitmemen icinde bir neden yok demekki ...

bence şu an çok abartıyorsunuz neyin yenilgisi??

karşılıklı hoş olmayan şeyler olmuş...sizden büyük olduğu için belki tepkinizi yadırgamış...belki de gerçekten dıdı nın dıdı sı olduğu için çıkışmanızı hoşgörememiş...belki de çirkefliğinden yapmış...kim bilebilir...

ama siz bunu "eşim bana değer vermiyor" haline getirip, savaş gibi "gidersem yenilirim" tarzında düşüncelere çevirirseniz kimse özellikle siz bişey kazanamazsınız...

gidin, yapmanız gerekeni yapın ve tavrınızı size yakıştıramadım rahatsızlığınızı başkalarına şikayet etmek yerine bana söylemeliydiniz deyip en azından siz karşınızdaki insandan farklı olun...derim ben...

bu kadarcık şeyi kendinize yenilgi olarak görürseniz hayatla başa çıkamaz hep üzülürsünüz...şimdi hiiiç kendinizi üzüp dertlenmeyin....

Son düzenleme:

canım eğer gitmezsen asıl bak yaptığını bilioda yüzü yok gelmeye diye bi dünya söylenti olacak bu eşinin kulağına gidecek iyice tadınız kaçaçak ayrıca ortada yenilgililik bi mevzu yok bence kızgınlıkla söylemişisn okadar bence dediğim git hiç bişey olmamış g,ibi davran yoksa bu konu uzadıkça uzar söliiim

ama hiç sana destek olan üyelerden bahsetmemişinkaydirigubbakcemile3
bir eltinin bir kızkardeşinin bir kaynanası için sülalede olay yaşanması enteresan
bence düğüne git, ama gayet normal neşeli ol, oh oh bir oyna bir oyna, hihoyyythihoyyytsizi sallamıyorum ki, hiç umrumda değilsiniz mesajı ver hareketlerinle ama sözlerinlede resmi olma, normalde nasılsan öyle ol sözlerinle
:hulya:
umursamazlık her zaman işe yarar, bu yenildin demek değil, zaten kazanandın demek

ya kalkıp düğünlerine gidiyor ne kazanmasıııı. düğüne gitikten sonra isterse davul çalsın isterse zil takıp oynasın sonuç aynı olacak. ama konu sahibi yemekleri yiyip sefa sürmekten filan bahsettiğine göre onun için çok da önemli değil alında bu mevzu. :1closedeyes:

ozur dileyin ya da dilemeyin demeyecegim cunku o an oyle bir tepki vermeniz gerekmis olabilir.
ama ne olursa olsun dugune gidin.
hem esinizi yalniz birakip mahcup etmemek icin hem de suclu konumuna dusup insanlara ''bak iste hatasini biliyor da gelmiyor'' dedirtmemek icin dugune gitmelisiniz bence.
yoksa bu konu daha cok uzar ve suclu konumuna dusersiniz.

Back
X