2 gün önce 4 aydır çalıştığım özel bir şirketten, şirket müdürü tarafından kadroda küçültmeye gidiyoruz, sen iyi iş yapıyorsun, olay şahsi denilerek işten çıkarıldım. Gerçekten iyi iş yapıyordum ve sevilen biriydim, hakkıyla çalışıyordum. İşten çıkarılmam sözlü olarak oldu, yazılı olarak herhangi bir şey imzalatılmadı. Maaşımın normal maaş gününde yatırılacağı söylendi. Ben de bunun üstüne noter onaylı ihtarname yolladım çalıştığım şirkete. İhtarnamede, direk şirket müdürünün ismini verdim ve yazılı olarak bir işten çıkartılma yapılmadığı için 2 haftalık ihbar tazminatının ödenmesi gerektiği yazıyor. İhtarname ulaştıktan sonra bugün arayıp kalan maaşla birlikte her şeyin maaş günü hesabıma yatacağını söylediler. Bu durum, şirket müdürünü şirketin sahiplerinin gözünde kötü duruma sokar mı yani şirket müdürünü küçük düşürür mü onların gözünde? İşten çıkmam da benim de hatam olsa neyse ama gerçekten işini severek yapan biriydim, maddiyattan çok bu Canımı sıktı haksız yere çıkmam yani. İstediğim onun da bana yaptığının karşılığı olarak zor duruma düşmesi. cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.