Bu durumda müdür zor duruma düşer mi?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
31
2 gün önce 4 aydır çalıştığım özel bir şirketten, şirket müdürü tarafından kadroda küçültmeye gidiyoruz, sen iyi iş yapıyorsun, olay şahsi denilerek işten çıkarıldım. Gerçekten iyi iş yapıyordum ve sevilen biriydim, hakkıyla çalışıyordum. İşten çıkarılmam sözlü olarak oldu, yazılı olarak herhangi bir şey imzalatılmadı. Maaşımın normal maaş gününde yatırılacağı söylendi. Ben de bunun üstüne noter onaylı ihtarname yolladım çalıştığım şirkete. İhtarnamede, direk şirket müdürünün ismini verdim ve yazılı olarak bir işten çıkartılma yapılmadığı için 2 haftalık ihbar tazminatının ödenmesi gerektiği yazıyor. İhtarname ulaştıktan sonra bugün arayıp kalan maaşla birlikte her şeyin maaş günü hesabıma yatacağını söylediler. Bu durum, şirket müdürünü şirketin sahiplerinin gözünde kötü duruma sokar mı yani şirket müdürünü küçük düşürür mü onların gözünde? İşten çıkmam da benim de hatam olsa neyse ama gerçekten işini severek yapan biriydim, maddiyattan çok bu Canımı sıktı haksız yere çıkmam yani. İstediğim onun da bana yaptığının karşılığı olarak zor duruma düşmesi. cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

Duser bence bende yoneticiyim beni isten cikarma sebepleri su olur kendimden ornek veriyorum uzun sureli calisan birine hemde yoneticiyse tazminat vermek sirketin belini buker sen yonetici adiyi gorunmussin gozune ve o kendini saglama almak icon seni cikarmis ki onu bir ust merci cikarmasin diye isler hep bu sekilde yurur cnm

Teşekkür ederim, gerçekten zor duruma düştüyse dediğiniz gibi sevinirim. Normalde kimsenin kötülüğünü istemem kolay kolay ama haksız yere böyle bir şey yaşayınca insan iyimser olamıyor maalesef.

Bencede olma ztn bu haktir ona isten isine yaramayanlari cikar derler icerden adam ayiklatirlar ve sonrasi bu adami isten atarlar sonra icerde kalan en iyisini yukseltirler buyuk balik kucugu yer anlayacagin bu is boyle o da rakip gormus seni o yuzden cikarmis baska birsey yok yani icerde copleri borakmistir ona bsy olmasin diye

He
Hele bide is haklarini aciklama yapmadan fes ediyorlarsa garanti bu söylediklerim

Rakip gördüğünü zannetmiyorum açıkçası çünkü ikimiz de çok farklı departmanlardaydık, birbirimize rakip olacak durumda değildik. Mesela benim öğretmen, onun müdür olması gibi. Böyle bir işim vardı.

Fark etmez ki boyle seyler bnm de departmanim subeydi bir ustumunde genel kordinotor du hep icerden yukselir korkusuyla isten cikarildim

Fark etmez ki boyle seyler bnm de departmanim subeydi bir ustumunde genel kordinotor du hep icerden yukselir korkusuyla isten cikarildim
Hadi ya üzüldüm adına... umarım bütün haksız yere işten çıkaran müdürler patronlar vs bunun karşılığını görürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…