- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi zziinneett
-
Hayir herhangi bir sözleşme yok daha önce hep bu şekilde yapar giderdik bu sefer iptal ettirmek zorunda kaldigim için boyle biseyle karsilastim parayi yollladigima dair kayitlar var fakat konaklamiycam ne yapabilirim gerçekten otelin insafindamiyim
Hayır ama orada tur şirketinin görevlileri karşılayıp otele giriş işlemlerinizi hallediyorlar,siz uğraşmıyorsunuz. Daha güvenli geliyor şahsen. Kendim fotograflara bakarak planladığim tatillerde genelde hayal kırıklığı yaşadım. Hele biri vardı ki denize sıfır diye satin almıştım,denizle arasından otoban geçiyordu düşünün. Resimlerde belli olmuyor tabi. Bu sebeple tur şirketinde her zaman gittiģim bayana gidiyorum,hic sorun yaşamadım.Tur şirketinde rezervasyon yapinca turlami gidiyosunuz
Mailime confirmasyon geldi konfirme var elimde parayida mobil bankacilikla eft yapmistim iste Esim görüştü az oonce muhasebe de para yok fln bbirşeyler zirvalamis p.tesi arayin ttekrar demiş adam eeşime dedim git otele otel adi vermiyim ddoğru olmaz Seferihisar gGümüldür ttarafında
İnşallah öderler geri,siz arayın güzelce konuşun, oyalamaya devam ederseniz evraklarımla sizi şikayet edeceğim,şikayet var'da dahil olmak üzere tüm sosyal medyada anlatacağım bu durumu deyin. Ne demek para yok? Öyle bir bahane olamaz. Şu gün denir,o günde ödenir. Ödemeyeceģiz dememişler,oyalıyorlar belliki,biraz cazgırlik yapmakta fayda var.Konfirme giriş cikis yapcagimiz günve otelin imkanlari yziyo iptal kosullari yok icinde ama göndermiş olduğunuz su miktar sistemimize işlenmişreferans nosu sudur diyo bu yeterli oolurmu tüketici hakem heyetiyle ne yapılabilir choccy dilim yandi bende bundan sonra tur sşirketine yaptircam ya hem nnakite ihtiyacimiz var hem otel cok rezilmis sonradan öğrendik yani oysa fotolara Baksanhherşey dahil cennetten bi kköse gibi ama ddegilmis p.tesi yada sali eşime git dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?