- Konu Sahibi blankenese
Herkese merhaba, iş yerimden çok çok yanlış bir ilişki yaşadım. Başlarda bana kendimi çok iyi, çok değerli hissettiren, beni bulutların üstüne çıkaran kişinin ilgisine karşılık verdim ve ilişkiye başladık. Ama daha sonra o kendi hayatına döndü ve kariyerine öncelik verdi, sürekli beni arayan mesaj atan, beni görmeden duramayan beni görmediğinde anksiyete yaşayan kişi gitti. Evlere kapandığımız dönemde, evlerimiz çok yakın, yürüme mesafesinde olmasına rağmen kendini tamamen işine verdi beni pek sık aramamaya ilgilenmemeye başladı. Ben bu süreçte çok daha fazla vakit geçiririz diye düşünmüştüm ve onun ilgisizliğini (ilgisini bu kadar hızlı kaybetmesini) kafama çok ciddi bir şekilde taktım ve kariyerime odaklanamadım. Yani ben hayatımda yerimde saydım o ise ilerledi. Şimdi biraz da benim onun ilgisini kaybetmem neticesinde kapris yapmam sonucu ayrıldık. Ben bunu da pek kabullenemedim sanırım ve iş yerinde sürekli sorun yaşıyoruz, ama onun hayatına, arkadaşlık ilişkilerine devam etmesi benim ise ofisimde yapayalnız olmam gerçekten canımı yakıyor. Hep eskiden dediği sözler geliyor aklıma: ben hayatımın bir döneminde çok zor günler yaşamıştım ve keşke o zaman ben senin yanında olabilseydim sana destek olabilseydim demişti. Ama şimdi çok zor günler geçirdiğimi bildiği halde umurunda bile değilim. Kendimi ne yazık ki kandırılmış ve hoş laflarla kullanılmış hissediyorum. Göğsüm sıkışıyor. Onun iş yerindeki arkadaşlıkları çok iyi ama benim değil ve çok yalnız kaldım çünkü bu kişi eskiden benim çok yakın arkadaşımdı aynı zamanda.
Bu durumdan kurtulabilmem için lütfen öneride bulunun, çok çaresiz ve aldatılmış hissediyorum.
Bu durumdan kurtulabilmem için lütfen öneride bulunun, çok çaresiz ve aldatılmış hissediyorum.