• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumdan kurtulmaliyim

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Yoruldum.
Ders çalışmak istemiyorum. Son sınıfım ve okulu uzatamam. Bir an önce okulu bitirip yüksek lisansa başlamak istiyorum.
Öte taraftan sevdigim insanla bir türlü gelecek plani yapamıyoruz oturup konuşmaya vaktimiz bile yok neredeyse.. o sürekli iste ben sürekli okulda..
Dinlenemiyorum sürekli yorgunum gecmiyor. Uyuyorum uyaniyorum. Yorgunum. Kendime geleyim diye sevdiğim seyleri yapiyorum yine olmuyor. Sürekli karanlikta uyuyayim istiyorum. Arkadaslarimla çıkmak istemiyorum. Ailemle hakeza.. annemle konusurken zihnen zaten yoruluyorum. Bu yıl benim icin cok onemli enerji lazım ne yapacağım :(

Çikolata. .. Sakinlik.. Huzur..
Planlı yaşam. . Bak bunlar seni kendine getirir. Sorunlarınızı erteleyin bu son sene.

Yoruldum.
Ders çalışmak istemiyorum. Son sınıfım ve okulu uzatamam. Bir an önce okulu bitirip yüksek lisansa başlamak istiyorum.
Öte taraftan sevdigim insanla bir türlü gelecek plani yapamıyoruz oturup konuşmaya vaktimiz bile yok neredeyse.. o sürekli iste ben sürekli okulda..
Dinlenemiyorum sürekli yorgunum gecmiyor. Uyuyorum uyaniyorum. Yorgunum. Kendime geleyim diye sevdiğim seyleri yapiyorum yine olmuyor. Sürekli karanlikta uyuyayim istiyorum. Arkadaslarimla çıkmak istemiyorum. Ailemle hakeza.. annemle konusurken zihnen zaten yoruluyorum. Bu yıl benim icin cok onemli enerji lazım ne yapacağım :KK43:

D vitaminine de baktır

Hastayım sandim ilk baslarda tüm vitamin vs herşeye baktirdim. Turp gibisin dedi doktor. :( cikolata cips yatak sürekli böyle olmak istiyorum. Sorumluluklarim var ama zihnen harekete gecemiyorum. Yaptığım planlara uyamiyorum ;(

Kilo alip sevgilin tarafindan begenilmemeye baslarsan gelir aklin basina .

Bolumun ne meraj ettim, ben iktisat okudum sadece sinav zamanlari calisiyordum o kadar siki degildi yani alese hazirlanirken mi zorlaniyorsun anlamadim

Spora başla hem kendini daha zinde hissedersin hem enerjin artar hem kafan dağılır.

Yoruldum.
Dinlenemiyorum sürekli yorgunum gecmiyor. Uyuyorum uyaniyorum. Yorgunum. Kendime geleyim diye sevdiğim seyleri yapiyorum yine olmuyor. Sürekli karanlikta uyuyayim istiyorum. Arkadaslarimla çıkmak istemiyorum. Ailemle hakeza.. annemle konusurken zihnen zaten yoruluyorum. Bu yıl benim icin cok onemli enerji lazım ne yapacağım :KK43:
hayat şimdiden yormuş seni..çok uzun bir hayat yolun var ..psikoloğa git dicem ama onlarda ilaç veriyor daha çok uyutuyorlar..yaşayan ölü gibi oluyor insan...

kendini motive et. şu kadar zaman kaldı bitecek de. sonra rahatına kavuşacaksın. ha bide bi adam çıkmıştı hani gördün mü bilmiyorum sınavdan cıkmış beyin bedava diyordu aynen öyle sen basarabilen insanlardan aptal mısın ki yapamayacaksın. sendede var beyin at beynine konuları sende yap soruları:KK71:yorgun degilsin bence o psikolojik. ders calıştktan sonra cık biraz hava al

Ben
Kilo alip sevgilin tarafindan begenilmemeye baslarsan gelir aklin basina .

Bolumun ne meraj ettim, ben iktisat okudum sadece sinav zamanlari calisiyordum o kadar siki degildi yani alese hazirlanirken mi zorlaniyorsun anlamadim

Benim okuduğum bölüm biraz ağır, üzerine birde bitirme tezi var.
ayrica kilo alirsam daha cok begenecek (: yedi yildir kilo aldirmaya calisiyor bana :)

Teşekkür ederim :) E="rainbow03, post: 38290033, member: 185605"]kendini motive et. şu kadar zaman kaldı bitecek de. sonra rahatına kavuşacaksın. ha bide bi adam çıkmıştı hani gördün mü bilmiyorum sınavdan cıkmış beyin bedava diyordu aynen öyle sen basarabilen insanlardan aptal mısın ki yapamayacaksın. sendede var beyin at beynine konuları sende yap soruları:KK71:yorgun degilsin bence o psikolojik. ders calıştktan sonra cık biraz hava al[/QUOTE]
Tesek

Back
X