Yaşın kaç iş yaşamın var mı
Yani sonuçta kahvaltıya gitmek ayrı havuz ayrı hasta iken kahvaltıya gidip oturulur da daha kötü olurum diye havuza gidilmez
İlle de birisi ile bir şey yapma zorunluluğu yok ki bugün de evde oturun ya da çıkın yalnız gezin kitap okuyun film izleyin
Bence önce kendiniz ile Başbaşa kalmayı öğrenin yani arkadaş zorunluluk değil ki yeni arkadaş edinirsem bunlara düşkün olmam diye düşünmek de sıkıntı
Var lakin inanılmaz.mesaili. Egoist patronla stresli iş arkadaşlarım iyi olmasa hiç durulmaz bir yer hoş yine durulmaz bu da moralimi bozuyor
İlla insan arama çevrende ben yeni bir şehirdeyim arkadaşım yok. Aslında daha faydalı şeyler yapıyorum. Kitap kurdu oldum bu ara. İkinci üniversitemi okuyorum falan. Kişisek gelişime adadım kendimi. Aslında insanların çok olması problem demek. Bu arkadaşınızı da aramayın bir daha. Sizi arayınca da gitmeyin görüşmeye istese sizi de davet ederdi
Bu tavrı haketmediğini düşünüyorsun haketmediğin bir şey yaşamak seni üzmüş. Seni üzen şeyleri kes at.Bu arkadasım benim 20 yıllık cocukluk arkadasım . Sabah ben bebek görmeye gideceğim biliyordu . Ama yinede sinirliyim ona
Madem yoğunsun da arkadaşı ne yapacaksın
Zaten dinlenme Zamanı az çalışma Zamanı çok ülkemizde
Dinlenme Zamanlarını mutlaka birileri ile neden doldurasın ki
Bak bugün pazar yarın bayram olmasa iş var
Sen sabah Bebek görmeye öğlen havuza gideceksen ne Zaman insanlardan uzaklaşıp da iç sesinle Başbaşa kalıp dinleneceksin
Bence sıkıntı arkadaş vs değil yalnız bir şey yaparsan eksik olacağın düşüncesi
Vardır ya küçük çocuklara bak arkadaş yanına git diyen anneler hep arkadaşımız olmalı bir yere yalnız gidilmez diye kodluyoruz kafamızda
Sonra da elde olan iki üç kişiye yapışıyoruz
Oysa yalnız da herşey yapılır bir de uyman gereken bir başka kişi ya da kişiler olmadığı için daha huzurlu da yapılır
Çevrendekilerin yaptıklarına ‘Neden, nasıl?’ dedikçe kendine zararın olur. Bırak istediklerini yapsınlar. İstedikleriyle gezsinler, sana haber vermesinler. Sende haber verme! Dediğin gibi kimse kimseye mecbur değil.
Yeri gelir gidersin tek başına cafeye, alırsın kahveni kitabını oturursun. Sinemaya gider filmi izlersin. Yalnız yapılan şeylerin de keyfine vardıktan sonra insana antidepresan gibi geliyor.
Sanırım sizin anlatmak istediğiniz; arkadaşınızın bahane üretip bunu başka şekilde görmeniz. Eğer bahane bulup görüşmek istemiyorsa kesin iletiminizi. Arkadaş edinmek istiyorsanız spor en iyisi. Aletler arası süper iletişim oluyo zamanla
İşten geri kalan zamanda tek olmak gibisi var mı ya. Bireysel yapacağın hobiler bul. İnsanların geneli nankör zaten
Canım şu var bak. Ben de önceki dönemlerde şimdiki hayatım gibi olsa arkadaşım yok diye üzülürdüm ama şimdi farkediyorum yalnızlık birilerine tutunma ihtiyacı kafan ancaj öyle rahatlıyor ama şimdi büyüdüm bundan ziyade daha güçlüyüm kimsenin eksikliğini hissetmiyorum. Yani birinin bir cümlesi tavru hoşuma gitmese soğurum. Kendi başına da varsın başkalarına ihtiyacın yok.Biliyorum aslında tek basına da keyif almalı ama alamıyorum adeta boğuluyorum bu ara yalnızlık anksiyetesiyle basbasayım
Sosyal medyadan insanlarla konuşsan? Mesela burası gibi. Geğik sayfaları var. Kafan dağılır hemBiliyorum aslında tek basına da keyif almalı ama alamıyorum adeta boğuluyorum bu ara yalnızlık anksiyetesiyle basbasayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?