Bu durumlar neden oluyor cevaplar misiniz ?

Almilaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
49
9
6
Merhaba hanimlar yumurtalama doneminde 3 kez esim vajina ustune rahatladi. yumurtalama doneminin oncesinde hafif kahverengi akinti geliyordu. Reglime 2 hafta varken regl belirtilerim basladi. Sanki her an olacakmisim gibi. Ayrica sivilce cikti yuzumde, normalde cikmaz. Uyandiktan sonrada belim cok agriyor.Bu durumlar neden oluyor yasayan var mi?

Valla rahatladı yazmak çok daha itici bir tabir. Boşaldı yazmanın hiçbir ayıplanır tarafı yok. Sonuçta tıbbi olarak da bu tabir kullanılıyor.
O şekilde yazmak istemedim. Ama sonuç olarak bosaldigindada bir insan rahatlamış oluyor. Bunu rahatladı yazdigimdada, boşaldı olarak anladiginizi gordugumuze göre sorun yok demektir.

Canım buradaki kimse müneccim değil, daha varmış adetine bekleyip göreceksin.
Şimdiden kaptırma kendini bu kadar.

Yine ıyyy diyorum :confused:
Hanımefendi boşalma kelimesi bu kadar hoşunuza gidiyorsa hayatınız boyunca iyi BOSALMALAR size. yaşınız ve karakteriniz uslubunuzdan belli. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayınız.Aynı anlama geliyor iste 😁 İyy diye ağzınızdan bosalmak hiç düşmesin insallah 😂 duada ettim yine iyisiniz . Bu formda devam edin siz gerçekten seviyeniz çok yerlerde. Bir daha yazmayın kirletmeyin yorumlarimi💋

Merhaba hanimlar yumurtalama doneminde 3 kez esim vajina ustune rahatladi. yumurtalama doneminin oncesinde hafif kahverengi akinti geliyordu. Reglime 2 hafta varken regl belirtilerim basladi. Sanki her an olacakmisim gibi. Ayrica sivilce cikti yuzumde, normalde cikmaz. Uyandiktan sonrada belim cok agriyor.Bu durumlar neden oluyor yasayan var mi?
Ya canım bizde 8 aydir deniyoruz korunmuyor eşim. Bu ay normalde adetim ayın 9u gibi olacak. Ve benimde en son iliskim bir hafta önce oldu . Uç gündür sol kasıgim aşırı agriyor göğsüm hassas ve normalde asla regl dönemlerimde bile çıkmaz sivilce yüzümde iki yerde kocaman sivilce çıktı . Yanı tuhafıma gitti bu belirtiler. İnsallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin tabi

Ya canım bizde 8 aydir deniyoruz korunmuyor eşim. Bu ay normalde adetim ayın 9u gibi olacak. Ve benimde en son iliskim bir hafta önce oldu . Uç gündür sol kasıgim aşırı agriyor göğsüm hassas ve normalde asla regl dönemlerimde bile çıkmaz sivilce yüzümde iki yerde kocaman sivilce çıktı . Yanı tuhafıma gitti bu belirtiler. İnsallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin tabi
Amin insallah , herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta eğer ki kaderimizde varsa olur 😊 benim adetime 3 gün var bir gelişme olursa haberdar ederim sizi de belki faydam dokunur 😊

Size de iyi rahatlamalar :confused::KK70:
Bir de seviye yarıştırmıyoruz burada, seviye yerlerde falan diyerek ergen gibi tabirlere devam ediyorsunuz, eğer bu bir yarışsa zararlı çıkan siz olursunuz... :KK25:

Hamilelikte olabilir.
Bende yumurtlama öncesi 1.5 gün süren lekelenme yaşadım.
Ve hamile kaldığım ilişkinin sabahında kasığıma giren ve gün boyu devam eden sancıdan hamile kaldığımı anlamıştım.
Sivilceler bende de oldu normalde olmayan.
Bekleyip test yapmaktan başka durum yok ne yazık ki

Back
X