Bu durumlar neden oluyor cevaplar misiniz ?

Hamilelikte olabilir.
Bende yumurtlama öncesi 1.5 gün süren lekelenme yaşadım.
Ve hamile kaldığım ilişkinin sabahında kasığıma giren ve gün boyu devam eden sancıdan hamile kaldığımı anlamıştım.
Sivilceler bende de oldu normalde olmayan.
Bekleyip test yapmaktan başka durum yok ne yazık ki
Hayirlisi artik benim adetime 3 gun var bakalim ne cikacak beklemedeyim.Tesekkur ederim😊

Vajinanın üstüne rahatlamak nedir hakkaten ben de anlamadim. Cinsel birleşme olmadi mi? Eğer öyle olduysa nasıl hamile kalacaksınız ki? Boşuna umutlanmayin
Hayir oldu ben bosalma tabirini kullanmadim , Ne cok takilan olmus cidden bu konuya 😁 acik acik yazmadim o an sadece bu

Hayir oldu ben bosalma tabirini kullanmadim , Ne cok takilan olmus cidden bu konuya 😁 acik acik yazmadim o an sadece bu
Yok aksine baya detaylı yazmissiniz. Birlikte olduk deseydiniz daha cabuk anlardık. Neyse her şey gönlünüze göre olur insallah

Uslubunuzdan bahsediyorum ben algilariniz kapali sanirim Iyi geceler canim😊

Durumu ziyadesiyle kastınız, oldukça ciddiye aldınız.. Komik..
Ben kişiliğe yönelik tek bir cümle kullanmamışken, ama siz kişiliğe yönelik atıflarda bulunduğunuza göre üslubumu sorgulayacak en son kişi olabilirsiniz. Laf soktuğunu sanarak üstünlük sağladığını düşünmek acınası bir psikoloji.. Ne diyeyim, size de iyi geceler..

Yok aksine baya detaylı yazmissiniz. Birlikte olduk deseydiniz daha cabuk anlardık. Neyse her şey gönlünüze göre olur insallah
Aslında demek istediğim peçeteyle ben temizledim zaten orayı üstüne dememden kasıt, birlikte olduk fakat döller dışarıya aktı anlamında üstüne diye dedim.
Durumu ziyadesiyle kastınız, oldukça ciddiye aldınız.. Komik..
Ben kişiliğe yönelik tek bir cümle kullanmamışken, ama siz kişiliğe yönelik atıflarda bulunduğunuza göre üslubumu sorgulayacak en son kişi olabilirsiniz. Laf soktuğunu sanarak üstünlük sağladığını düşünmek acınası bir psikoloji.. Ne diyeyim, size de iyi geceler..
İnanın ki ben size sizin gibi davrandım. Bu yüzden komik gelmiştir size.. neyse ki gülecek birşey buldunuz sevindim adınıza. neyse bu da son olsun keyifliydi Hoşçakalın :)

Back
X