Benimde bugun 6 gun oldu gecikmem... bir daha da test yapmak istemiyorum.. surekli negatif gormekten psikolojik olarak cok etkilendiğimBelki geç döllenme olabilir.
Ben hic eylül ayında hasta olmadım öyle
Öğrendim. 6 gün gecikme ile.
Tek doz igneden oldum guzel beta dususu yasanmisti aslinda ama cok agrim oldu bir anda gece 11 gibi acil ameliyata alindim ve sag tupumle beraber odak alindiDış gebelikte tedavi süreciniz nasıldı ben 2 doz iğne oldum doktor hala ne kadar süre korunmam gerektiğini söylemedi de merak edip araştırıyorum bende
10 haftalikken ogrenmistim her ay da regl olmustum. Ama bir hafta beklemelisinz hatta sabredebiliyordaniz 10 gunHanimlar bir yili aşkın bir suredir gebe kalmaya calisanlardanim ( dis gebelik sonrasi) adetim duzenlidir erken gelir fakat asla gecikmezdi bu sefer gecikmem oldu ama umitlenmedim.. gecikme 4 gun olunca dayanamadim test yaptim.. kaset test negatif.. 5. Güne döndü adetim gelecek gibi degil... gecikmeden sonra baslayan gogus agrim var adet oncesi hep yasadigim bir durum baska belirti falan yok.. SORUM ŞU Kİ ARANIZDA 4 GUNLUK GECIKMEDE IDRAR TESTINDE NEGATIF CIKIP SONRA GEBELIK OGRENEN POZITIFE DONEN VAR MI
Hadi yaa umut hep var diyorsunuz yanii10 haftalikken ogrenmistim her ay da regl olmustum. Ama bir hafta beklemelisinz hatta sabredebiliyordaniz 10 gun
Yok öncesinde yapmadım günümü bekledim. ve hic hasta olmayınca anladım.Benimde bugun 6 gun oldu gecikmem... bir daha da test yapmak istemiyorum.. surekli negatif gormekten psikolojik olarak cok etkilendiğimUmutun Annesi siz 6 gunden once test yapmismiydiniz
Yaaa betanız kaça kadar düşmüştü peki ? Çok üzüldüm geçmiş olsunTek doz igneden oldum guzel beta dususu yasanmisti aslinda ama cok agrim oldu bir anda gece 11 gibi acil ameliyata alindim ve sag tupumle beraber odak alindi
Yapmamistim pandemi zamaniydi cok hastaydim evde herkes kusuyordu baktim 2 ay oldu gecmiyor herkes iyilesti ben iyilesemedim ozaman test yaptim tabiki duaya her zaman sarilin rabbim gonlunuze gore versinHadi yaa umut hep var diyorsunuz yaniisabretmeye devam peki siz o surecte hic test yapmamismiydiniz merak ettim acikcasi
Bu arada 10 yil gebr kalamama basarili bir tup bebek ten snra 2. Yilda hamile kalmisim ben gebelik olacagini da dusunmemistim o yuzden cok sasirdim allah buyuk rabbim ol dedi mi her sey urHadi yaa umut hep var diyorsunuz yaniisabretmeye devam peki siz o surecte hic test yapmamismiydiniz merak ettim acikcasi
Aminn insallahh hayirlisiylaaYok öncesinde yapmadım günümü bekledim. ve hic hasta olmayınca anladım.
inşallah hayırlısı ile bi gün sizde müjde duyarsınız .☺
Yaa ne güzellBu arada 10 yil gebr kalamama basarili bir tup bebek ten snra 2. Yilda hamile kalmisim ben gebelik olacagini da dusunmemistim o yuzden cok sasirdim allah buyuk rabbim ol dedi mi her sey ur
Arkadaşımın idrar testi hep negatifti. En son şikayetleri geçmeyince ve regl olmayınca rutin kan tahlili vereyim sıkıntı ne derken öğrendi hamile olduğunu. 6 haftalıkken bi de. Bi kaç gün daha bekleyip kan verin istersiniz içiniz de rahatlar hemHanimlar bir yili aşkın bir suredir gebe kalmaya calisanlardanim ( dis gebelik sonrasi) adetim duzenlidir erken gelir fakat asla gecikmezdi bu sefer gecikmem oldu ama umitlenmedim.. gecikme 4 gun olunca dayanamadim test yaptim.. kaset test negatif.. 5. Güne döndü adetim gelecek gibi degil... gecikmeden sonra baslayan gogus agrim var adet oncesi hep yasadigim bir durum baska belirti falan yok.. SORUM ŞU Kİ ARANIZDA 4 GUNLUK GECIKMEDE IDRAR TESTINDE NEGATIF CIKIP SONRA GEBELIK OGRENEN POZITIFE DONEN VAR MI
Bende seninle aynı durumdayım bugün 3.günüm test negatif ama geleb reglide yokHanimlar bir yili aşkın bir suredir gebe kalmaya calisanlardanim ( dis gebelik sonrasi) adetim duzenlidir erken gelir fakat asla gecikmezdi bu sefer gecikmem oldu ama umitlenmedim.. gecikme 4 gun olunca dayanamadim test yaptim.. kaset test negatif.. 5. Güne döndü adetim gelecek gibi degil... gecikmeden sonra baslayan gogus agrim var adet oncesi hep yasadigim bir durum baska belirti falan yok.. SORUM ŞU Kİ ARANIZDA 4 GUNLUK GECIKMEDE IDRAR TESTINDE NEGATIF CIKIP SONRA GEBELIK OGRENEN POZITIFE DONEN VAR MI
Igne olduysaniz 6 aydan once gebe kalmamaya calisin . O igne kanser ignesi oldugu icin vucuttan cikmasi bayagi zzaman aliyor. Ben de olmustum.Dış gebelikte tedavi süreciniz nasıldı ben 2 doz iğne oldum doktor hala ne kadar süre korunmam gerektiğini söylemedi de merak edip araştırıyorum bende
Çokk teşekkür ederimmIgne olduysaniz 6 aydan once gebe kalmamaya calisin . O igne kanser ignesi oldugu icin vucuttan cikmasi bayagi zzaman aliyor. Ben de olmustum.
Gecmis olsun , kanama tarafi karisik biraz:) uzun surebiliyor oyuzden regliniz ilk basta sasbilir 40 gune kadar uzayabiliyor gelme suresi endise etmeyin. Evet rahim filmi cekilmistim . Ne olur ne olmaz diye ama zaten doktorunuz sizi yonlendirecektir. Ben herzaman kullaniyorum . Saglikli sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum ama bi surece ozel birsey uygulamadim gerek yok. Sebze meyve baklagil agirlikli beskenmeye calisin.Çokk teşekkür ederimmrahim filmi çekindiniz mi peki bu süreç sonrası ? Bitkisel birşeyler kullandınız mı ? Ben nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum daha.. doktora kontrole gitmedim 7 aralıkta sıram.. kanamam biteli 1 hafta oldu reglde olmadım daha normal mi acaba bunlar
Çok teşekkür ederimGecmis olsun , kanama tarafi karisik biraz:) uzun surebiliyor oyuzden regliniz ilk basta sasbilir 40 gune kadar uzayabiliyor gelme suresi endise etmeyin. Evet rahim filmi cekilmistim . Ne olur ne olmaz diye ama zaten doktorunuz sizi yonlendirecektir. Ben herzaman kullaniyorum . Saglikli sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum ama bi surece ozel birsey uygulamadim gerek yok. Sebze meyve baklagil agirlikli beskenmeye calisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?