Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama sancısı olabilir.Merhabalar benim 2 gündür sağ kasığım ağrıyor ve reglime daha 11 gün var böyle bir durum yaşayan oldu mu ilk defa yaşıyorum hamilelik belirtisi falan mı test yapmalı mıyım
Benim bu konularda pek bilgim yok yumurtlama günüm geçti bir kaç gün önceydi yumurtlama sanıcısı hamileliğe mi işaret oluyorYumurtlama sancısı olabilir.
test yapsan varsa da çıkmaz zaten çoook erken maalesef beklemekten başka yol yok :)Merhabalar benim 2 gündür sağ kasığım ağrıyor ve reglime daha 11 gün var böyle bir durum yaşayan oldu mu ilk defa yaşıyorum hamilelik belirtisi falan mı test yapmalı mıyım
Artemis sana öncelikle kolay bir doğum diliyorum hayırlı olsun.Yumurtlama sancısı olabilir.
Teşekkür ederim ❤Artemis sana öncelikle kolay bir doğum diliyorum hayırlı olsun.
İlk belirtilerini hatırlıyor musun?Bu aralar enteresan şeyler oluyor vücudumda aklım karışık biraz![]()
Hayır, yumurtlama sancısı yumurtanın çatladığına ve döllenme için hazır olduğuna işaret ediyor. Yumurtlamayı lh testi ya da farklı bir şeyle mi takip ediyorsunuz?Benim bu konularda pek bilgim yok yumurtlama günüm geçti bir kaç gün önceydi yumurtlama sanıcısı hamileliğe mi işaret oluyor
Uygulama ile takip ediyorhm ama sorun şu ki yumurtlama dönemim bitti reglime 10 gün varHayır, yumurtlama sancısı yumurtanın çatladığına ve döllenme için hazır olduğuna işaret ediyor. Yumurtlamayı lh testi ya da farklı bir şeyle mi takip ediyorsunuz?
takvimr göre değil de ovulasyon testi ile takip etseniz daha sağlıklı olur. Benim takvimdeki ile hiç bir zaman tutmadı. Bu ayda 19. Günüm de yumurtlama gördüm test ile baktığımda takvime göre ondan 4,5 gün önceydi yumurtlamam. Yani takvime göre 10 gün varken regl aslında yeni yumurtlmaam oldu. Hatta testi ekliyorum bazen geç yumurtlama vs olabiliyorUygulama ile takip ediyorhm ama sorun şu ki yumurtlama dönemim bitti reglime 10 gün var
Takvimler ne zaman yumurtladığınızı bilmezler. Ağrınız olduğu gün yumurtanız çatladı muhtemelen. Değerlendirdiyseniz adetiniz gecikince gebelik testi yapın.Uygulama ile takip ediyorhm ama sorun şu ki yumurtlama dönemim bitti reglime 10 gün var
O gün ve öncesini değerlendirmiştik. O gün sonrası ağrım geçti ama bu seferde akıntım oldu neden bilmiyorum henüz bu konularda bilgim olmadığı için sürekli sorup duruyorumTakvimler ne zaman yumurtladığınızı bilmezler. Ağrınız olduğu gün yumurtanız çatladı muhtemelen. Değerlendirdiyseniz adetiniz gecikince gebelik testi yapın.
Araştırın okuyun biraz o zaman. Yumurtlama ne zaman, nasıl olur, belirtileri nelerdir, belirtileri hissedilir mi, yumurtlama zamanı nasıl tespit edilir, gebelik nasıl oluşur, döllenmiş yumurta kaç günde rahme yerleşir, gebelik ne zaman testlerde çıkar vb konuları araştırıp okuyabilirsiniz.O gün ve öncesini değerlendirmiştik. O gün sonrası ağrım geçti ama bu seferde akıntım oldu neden bilmiyorum henüz bu konularda bilgim olmadığı için sürekli sorup duruyorum