Bu duygudan nasıl kurtulabilirim?

Naina8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
10
0
1
25
Merhaba kızlar ben lise son sınıf öğrencisiyim haliyle sinav stresi beni sarmış durumda sürekli ağlamak istiyorum ne kadar cevremdekilere gulumsesemde geceleri surekli ağlıyorum.Çünkü bu stresin yanin da sinifim da olan cocuktan son 1 aydir cok hoslaniyorum ve ne kadar kendimi frenlemeye calissamda ona hislerimi engelleyemiyorum.O su an arka siramda oturmasına ragmen onunla iletisime utancimdan gecemiyorum.Ben bi de garip bir sekilde hoslandigim cocuklari kendimden daha çok uzaklastiriyorum bunun farkindayim.Hoslandigim cocuk bir iki hafta once benimle konusmaya calisiyordu sabahlari selam verirdi,bana soru sorardi simdi ise ben den hep uzak selam vermiyor,yanim da durmamaya ozen gosteriyor,nedense benden hic hoşlanmadığını düşünüyorum ya da ben onun icin fazla siradanim.Bazen baktigini yakalardim gozgoze gelirdik simdi oyle deil hep uzagimda biliyorum ve onu kendimden uzaklastiran yine benim ...unutmam gerek ama son 1 aydir hep aklimda bu beni delirtiyor hem onunla hem onsuz duramiyorum yapmam gereken ne sizce biliyorum cok buyuk bir sey deil ama beni üzüyor,dikkatimi dagitiyor onu nasil unutabilirim lutfen tavsiye verin(

Ya kendini derslerine odaklayacaksın ya da unutmaya çalışmayacaksın. Bırak hoşlanıyorsan hoşlantı olarak devam etsin. Zaten okul bitince unutur gidersin. Tabularının üstüne giderek yık artık bu utangaçlığını. Gayet normal arkadaşınmış gibi git selam ver, konuş. Yakın arkadaşın varsa anlat durumu o sana cesaret versin aynı ortamlara soksun. Çekingen durma gir konuş. Sen kendini nasıl gösterirsen karşı taraf seni öyle tanır.

Sınav için de hiç endişelenme canım. Lise sınavı gibi bir kere olacak diye bir kural yok. Zaten düzenli çalışırsan istediğin okula girersin. Üniversiteyi kazanmak zor değil, okumak zor. Sınav için hepimiz aynı yollardan geçtik ama stres edip yapabileceğinin altına düşme. Bazı şeyleri akılına bırakmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…