- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Allah şükür her şeyden önce ama insanın sağlıklı bir ruh hali olmayınca depresif oluyor günlük işlerine konsantre olamıyor........Tam attım kabullendim diyorum tekrar tazeleniyor..Yâ da çevrende olaylar gelistikce farkediyor düşünüyorsun ...Bir genç kızın yaşam sürecinde hep bu duruma düşmek yoruyor ..... Bilmiyorum bilmiyorum ....karakterini girmeseler bile daha olumsuz oluyor. ..Yaş 28 den 29 geciyör. Ben bir erkeği etkileyemiyirum. Hiç sevgili olma sevilme duygusunu yaşayamadım. Oldu sandım olmadı. Arada takılan oldu ama İmkansız oluru olmayacak kişileri. Sosyal ortamında hep kızlar vardı ya da ben hep ders çalışma modunda yim. Giyinip süsledi mi dikkat çekerim de hani herseyi yapmak yoruyor da...Birileri ile tanistiriliyirum karşı tarafı etkileyemiyirum. Kız arkadaşlarımla konuşuyorum hep görüştükleri onları aramış yani onlarda sıradan kızlar öyle . Yani iletişimde çok iyi geçiyor guZEL vakit geciyir. Kadınsı mi değilim. ..Erkekler için cocuksumuyum ..Yaşimdan küçük gösteririm çünkü ....Çok yoruldum psikolojik olarak. ..İlgi duyulmamak...Yuva kurmak için gorustugumde de hep sevgilisinden ayrılmış ailesinin önerdiği kız olarak çıkıyorum tabi etkileyemiyirum . Bu duyguyla nasıl baş edeyim ? Çevremde arkadaslarim kelebek gibi iken ben çok yoruldum hep uyumak istiyorum .