Bu duyguyla baş edemiyorum

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhaba yaklaşık üç ay önce bir konu açmıştım. Yeni tanıştığım ve çok hoşlandığım biriyle ikinci buluşmada bi şeyler yaşamıştık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım vs diye nir konuydu böyle bir şey ilk defa başıma geliyordu sevgilimle olmuştu ama o farklı bu farklı. Sıkıntıma gelirsek bu adam hep aklımda çıkmıyor her an her dk aklımda çok hoşuma gidiyor. Ama onun kafası biraz fuckbody gibi ne arar ne yazar ve cinsellik istyor. Ben bunu anladım sınırı koydum ama çıkmıyor aklımdan hiçbir beklentim yok açıkçası çünkü olmayacağını biliyorum. Sadece nasıl geçer her gün fotolarına açıp açıp büyütüp bakıyorum bundan sıkılmaya başladım artık ama engel olamıyorum kendime benim derdim nasıl geçer peşimde gerçekten iyi erkekler de var ama gözüm onda aklım onda diğerlerine hiçbir şey hissedemiyorum . Adama açılın demeyin zaten sevgililk istemyorum onla sadece bu duygu nasıl geçer ya da geçer mi ilk kez birinden hoşlanmıyorum evet ama bu umursamazlığı bad boy havaları mı beni böyle hissettryor anlamıyorum sıkışmış gibiyim

Ben de onu umursamıyorum ama ona cazip gelmiyorum işte bu duyguyu aşamıyorum
Yoo gayet umursuyorsunuz ki konu açmışsınız, eminim umursadığınızı adama yansıtmışsınızdır o da havalanmıştır erkekler bu konularda bizi gerçekten çözmüş.
Yani sebep bu değilse de onun için sevgili şartlarını taşımıyor da olabilirsiniz.

Yoo gayet umursuyorsunuz ki konu açmışsınız, eminim umursadığınızı adama yansıtmışsınızdır o da havalanmıştır erkekler bu konularda bizi gerçekten çözmüş.
Yani sebep bu değilse de onun için sevgili şartlarını taşımıyor da olabilirsiniz.
hayır dün ki kız değilim ben içimde yaşıyorum hiçbir zaman mesaj atmadım aramadım sormadım yazarsa o yazıyo onda da geri çeviriyorum o kadar ben sadece fotolarına bakıyorum her gün düşünüyorum ama bunu belli etmem etmedim de değse ederdim ama değmiceni bildiğim için içimde her şey . Sevgili şartı galiba beğenmek ya da beğenmemek vs

Şimdi ablacım ben de bu konular için yaşlıyım sanırım zamane ilişkilerine kafa erdirmek mümkün değil. Yiyelim içelim takılayım ama sevmem/sevgili olmam/sorumluluk almam diyen erkek sayısında bolca artış var. Böyle tipler bana hiç çekici gelmiyor, bağ kuramayan, sevemeyen, problemli tipler gibi geliyor bana. Duygusal, paylaşım yapabilen, kalpten seven bir erkeğin verdiği sıcaklıkla böyle tiplerle yaşanan kaç göç ilişki bile olmayan zaman geçirmeyi kıyaslayamam bile, duygusal tatmin asla yok. Bana cazip gelmiyor, aksine itici geliyor. Bence size de gelmesin.

Son düzenleme:
Önce onu onemsediginizi kabul edin. Gerçekleri göz ardı ederek sorunlar çözülmez. Belki aşık oldunuz, hoşlandınız, bağlandınız. Duygunuz neyse adini koyun ve bir iliski konusunda uzlasamayacaginizi da hesaba katarak bugune kadar onu hatırlamak, görmek için yaptığınız şeyleri yapmamaya başlayın.

Aynısını düşündüm gerçekten. Liseliler ve üniversiteliler bu şekilde takılıyor genelde.
İşin kötü yanı toplum nezdinde iyi mesleklere iyi gelirlere sahip olan insanlarız ben öğretmenim kendisi doktor. Lise üniverste olsak bir nebze

Önce onu onemsediginizi kabul edin. Gerçekleri göz ardı ederek sorunlar çözülmez. Belki aşık oldunuz, hoşlandınız, bağlandınız. Duygunuz neyse adini koyun ve bir iliski konusunda uzlasamayacaginizi da hesaba katarak bugune kadar onu hatırlamak, görmek için yaptığınız şeyleri yapmamaya başlayın.Sosyal me

Önce onu onemsediginizi kabul edin. Gerçekleri göz ardı ederek sorunlar çözülmez. Belki aşık oldunuz, hoşlandınız, bağlandınız. Duygunuz neyse adini koyun ve bir iliski konusunda uzlasamayacaginizi da hesaba katarak bugune kadar onu hatırlamak, görmek için yaptığınız şeyleri yapmamaya başlayın.
Sosyal medya hesaplarımda ekli numarası kayıtlı bunlarımı sileyim sizce bu çözüm olur mu

Şimdi ablacım ben de bu konular için yaşlıyım sanırım zamane ilişkilerine kafa erdirmek mümkün değil. Yiyelim içelim takılayım ama sevmem/sevgili olmam/sorumluluk almam diyen erkek sayısında bolca artış var. Böyle tipler bana hiç çekici gelmiyor, bağ kuramayan, sevemeyen, problemli tipler gibi geliyor bana. Duygusal, paylaşım yapabilen, kalpten seven bir erkeğin verdiği sıcaklıkla böyle tiplerle yaşanan kaç göç ilişki bile olmayan zaman geçirmeyi kıyaslayamam bile, duygusal tatmin asla yok. Bana cazip gelmiyor, aksine itici geliyor. Bence size de gelmesin.
Ben de aynı fikirdeyim ilk defa bu kadar vurdumduymaz duygusuz rahat bir erkekle karşılaştım. Yani çoğu erkek yattığı kadını sevmese bile biriyle görse etse bi kıskanır bi kötü hisseder bunda o da yok ya da öyle görünmeye mi çalışıyor onu da anlamadım.

İşin kötü yanı toplum nezdinde iyi mesleklere iyi gelirlere sahip olan insanlarız ben öğretmenim kendisi doktor. Lise üniverste olsak bir nebze

Meslekle bir alakası yok, ben de böyle tipler biliyorum avukat var, doktor var, mühendis var. Doktor bir tane tanıyorum cidden kafadan sakat bir arkadaşıma ilgi gösterdi gösterdi sonra kendini çekti ben seni mutlu edemem manevi yetemem diye ağlamış?? Kafadan sakat tiplerden biri işte. Doktor, mühendis diye normal, duzgun bir adam var sanmayın asla toplumda nice garip tipler var.

Ben de aynı fikirdeyim ilk defa bu kadar vurdumduymaz duygusuz rahat bir erkekle karşılaştım. Yani çoğu erkek yattığı kadını sevmese bile biriyle görse etse bi kıskanır bi kötü hisseder bunda o da yok ya da öyle görünmeye mi çalışıyor onu da anlamadım.

Şimdi canım ablacım biz o kafaya empati yapamayız, biz öyle değiliz çünkü. Senle ben normal insanlarız, duygularımız var, onları yaşıyoruz. Bu tip insanları ben bilmiyorum yani bence gerçekten duygulara sahip değiller ya da başka türlü bir acaiplikleri var. Duygusal olmayı geçtim, insanı miktarda duyguyu da taşımıyorlar bana normal gelmiyor. Ben rol yaptığını düşünmüyorum gerçekten bu tip insanların sevme/hoşlanma yetileri yok. Seninle bir alakası yok, böyle tipler kimseyi sevmiyor. Bu adamla bir ilişki olsa bile aranızda, ruhen doyamazsın çünkü adamın ruhsal alışverişte bulunma, paylaşma derdi yok. Bu adamdan bir halt olmaz böyle yuvarlanır gider. Mutlu olamazsin sen bosver bu adami.

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar iğrençlesti herşey ...başımızdaki bu belalara sasmamali ...sevgili olur sevisirsin eyvallah..ama bu nedir ya nasıl bir cozutmaktir böyle ..evlimi barkli mi bilmedem pipi peşinden koşmak .Rabbim sen koru .... baştaki bozuk olunca herşey bozuk oluyor demek ki ..ben böyle iğrençlik görmedim birde utanmadan anlatıyorlar...ar damar çatlaması değil hiç yok büyük ihtimal.

Nasıl bu kadar iğrençlesti herşey ...başımızdaki bu belalara sasmamali ...sevgili olur sevisirsin eyvallah..ama bu nedir ya nasıl bir cozutmaktir böyle ..evlimi barkli mi bilmedem pipi peşinden koşmak .Rabbim sen koru .... baştaki bozuk olunca herşey bozuk oluyor demek ki ..ben böyle iğrençlik görmedim birde utanmadan anlatıyorlar...ar damar çatlaması değil hiç yok büyük ihtimal.
Herseyi neden namusa bağlıyorsunuz . Herkesin yaşayış biçimi farklı . Namus sizin anlayışımızdaki gibi bacak arası degil, olmamalı da ... kusura bakmayın ama aklınız beyniniz düşünceniz namuslu ve arlı olsun bence ...

Siz simdi ulaşmadığıniz icin biraz koymus çünkü hoslanmissiniz
Yani ona umursamaz davransaniz da icten ice umursuyorsunuz
Yani bu duygu nasil geçer ki
Belki gozden ırak olan gonulden ırak olur her yerden silin engelleyin baska seylere odaklanin

Back
X