- 29 Ağustos 2016
- 473
- 193
- 103
- 29
Merhaba yaklaşık üç ay önce bir konu açmıştım. Yeni tanıştığım ve çok hoşlandığım biriyle ikinci buluşmada bi şeyler yaşamıştık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım vs diye nir konuydu böyle bir şey ilk defa başıma geliyordu sevgilimle olmuştu ama o farklı bu farklı. Sıkıntıma gelirsek bu adam hep aklımda çıkmıyor her an her dk aklımda çok hoşuma gidiyor. Ama onun kafası biraz fuckbody gibi ne arar ne yazar ve cinsellik istyor. Ben bunu anladım sınırı koydum ama çıkmıyor aklımdan hiçbir beklentim yok açıkçası çünkü olmayacağını biliyorum. Sadece nasıl geçer her gün fotolarına açıp açıp büyütüp bakıyorum bundan sıkılmaya başladım artık ama engel olamıyorum kendime benim derdim nasıl geçer peşimde gerçekten iyi erkekler de var ama gözüm onda aklım onda diğerlerine hiçbir şey hissedemiyorum . Adama açılın demeyin zaten sevgililk istemyorum onla sadece bu duygu nasıl geçer ya da geçer mi ilk kez birinden hoşlanmıyorum evet ama bu umursamazlığı bad boy havaları mı beni böyle hissettryor anlamıyorum sıkışmış gibiyim