- Konu Sahibi _MedceziR_
benim en büyük sorunum işsizlik cebimde para yookkk
üniversitede okudum ve şuan 6 yıldır evde durmaktan köreldiğimi hissediyorum
zaten kapalıyım hiç iş bulamıyorum.
ulan bu ülkede paran varsa adamsın paran yoksa 5 vakit namaz kıl tam bir müslüman ol Peygamberimizin yolundan gitmeye çalış edep adap bil adam gibi giyinmeyi bil
amaaaa yoook senin baban kirada bir şey olamamış demi sen o zaman adam değilsin neden senin paran yok neden sen bir hiçsin ....
hastamı oldun devlet hastanesine git doktor suratına bakmadan seni tedavi etsin
ama neden senin paran yok sen muhtaçsın.
Atatürkçüyüm sapına kadar neden Atatürkçüyüm çünkü o peygamberimiz SAV Muhammed yolundaydı onu örnek aldı ...
ben bir asker kızıyım Rabbim yolundan gitmek istiyorum.
ama paran yoksa insanı öyle bir noktaya getiriyorlar ki inancını sömürecek kadar
neden çünkü parasızlıktan haksızlıktan psikolojini bozuyorlar maneviyatını yok ediyorlar dünya dar ettiriyorlar.
neden paran yok işsizsin eziksin sen bir sümüksün aptalsın işe yaramaz bir cisimsin
ama beni bu hale getirenleri Allaha havale ediyorum.........
ülkede işsizlik parasızlık fakirlik had safhada
zengin fakir arasındaki gelir farkı çok büyük
parası olan kral padişah olmayan rezil
çocuklarımızın geleceği için çok endişeliyim
benim geleceğe dair pek umudum yok maalesef![]()
sistemin kendine karşı durmak aslında gerçekten zor........emperyalizm özellikle insanların psikolojik haritasını da çıkarmış ...hassasiyetlerimiz.........hemen başlarlar türk kürt alevi sünni sağcı solcu türbanlı türbansız........biz bunları tartışırken 10 tane yer daha satılıyor
rodschild ne demiş.....internet hiç var olmamalıydı........bu topraklar bu kadar cahil olmayı affetmiyor artık
Ülke çok kötü yerlere gidiyor ama öyle bir nesil var ki dünya umurunda değil..
Halkla röportaj yapıyorlar; soru istiklal marşını kim yazmıştır ?
Cevap ; Kanuni Sultan Süleyman.
Soru; cumhurbaşkanı kimdir ?
Cevap; bilmiyorum.
Bunun gibi nice örnek var.
Çoğu kişi tek bir konuya odaklanıyor, çerçeveyi göremiyor maalesef..
Tüm yazdıklarınıza son derece katılıyorum kızlar..
en son ülker ve koç otoyol köprü ihalesini aldı 5 milyar a 15 yıllığına kiraladı yıllık geliri 800 milyon yolların. hesabını yapın. sorsan koç laik ülker dinci ama paranın rengi olmaz.bazı tipler var ay ülker yeme bime gitme onla islamcı derler kendi çaplarında vatanı savunuyorlar. eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz ona buna suç atmakla bi şey de değişmez sen ne yaptın derler. 28 şubat ve 2001 krizi sonrası ipler tamamiyle küresel sarmayenin eline geçti. kemalistleri orduyu kullanıp anti emparyelist islamcı refah ı yok ettiler sonra ekonomik krizle ekonomi tamamiyle kontrol altına alındı borç gırtlakta üstüne akp yi getirip artık ihtiyaçları kalmayan kemalist oligarşiyi de kullanıp attılar. ben 28 yaşındayım 1 kere oy attım nasıl bir his acaba diye rahmetli erbakan'a .akp den de chp den de fanatik taraftarlarından da hazzetmem açıkçası al gülüm ver gülüm herkes yolunu bulma derdinde.ne kadar çok harcama yaparsan bankalara faiz ödersen popüler kültürün esiri olursan bu çarka hizmet etmiş olursun en iyisi sade,basit,özentisiz hayat yaşamak,ayağını yorgana göre uzatmak. yarın akp ile işleri biter yerine chp yi koyarlar ondan sıkılır başka bi lider çıkartırlar bu iş böyle sürer. bu ülkeyi de, bu devri de yaşamk için ben seçmedim kanser atlatmış biri olarak artık sadece kendimin ve yakın çevremin huzuru önemli ben mutlu olduktan sonra gerisini sallamıyorum sizlere de haytlarınızda mutluluklar dilerim ormanlık yerler su kenarı kuş sesleri güzel şeyler insanlardan,kalabalıklardan kaçmaya bakın sadece siz varmışsınız gibi yaşayın ölümlü dünya.bi baş ağrısı bi tümör 3 aya gidiverirsiniz arkanızdan ne atatürkçüsü ne bilmem necisi üzülür varsa evladın en önemlisi doğuran annen kahrolur.herkese önce sağlık ve huzur dileklerimle
Geçmiş olsun
Biz de aynı dertten muzdaribiz..
Lakin, kendimi bildim bileli, bu düzenle ilgili derdim var...
Hiç bir zaman boşveremedim...
Kendi çapımızda hep bir şeyler yapmaya çalıştık/çalışıyoruz...