• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu elbise nasıl sizce

aslında istanbul gibi bir yerde olması gerekiyormus neyse birgun yolun izmite duserse artık ordan bakarsın:16:

ben çok beğendim..siyah kahve vizon renkelrinde ayakkabı ve çizmelerle çok güzel olur

Elbisen çok güzelmiş canım iyi günlerde giy renkleride çok cici siyah kahve tonu ayakkabılarla ve çizmelerle çok güzel olur...

ben çok beğendim,güle güle giy :61:
yaa bi şey sorcam.kışın böyle yarım kol elbiseleri nasıl giyiyorsunuz :17: yani altına mı uzun kollu,üstüne mi:17:
bilmiyorumda:26:

begenmesnize cok sevindim icim rahatladı:16:

zhebani giydigim zamanlar uzerine kaban giyiyorum zaten gitcegim yerde cıkarıyorum sıcak oluyor ama karakış oldugunda farklı tabi giyilmiyor....ince triko tarzı hırkalarda var onlarlada kullanıyorum ben....

Son düzenleyen: Moderatör:
dun bi elbise aldım eve geldim denedim 38 bedendi bol geldi biraz:26: bugun degistirmeye gittim bunu begendim ama kararsızım sizce guzelmi....

3754.jpg

ben çook beğendim, istanbuldan mı aldın hangi mağazdan aldın..
yazlık bir elbise mi bu ?
rengi,modeli çok güzel..

istanbuldan almadım addax magazasından aldım sanırım gebzede varmıs bu magaza....
yazlık elbise zaten hep yazlıklar gelmis heryere 10 liraya bile elbiseler vardı bu dedigim yerde

Back
X