- 2 Şubat 2019
- 187
- 30
- 98
- 34
- Konu Sahibi cheescakevesufle
siyah dışında renk de olabilir, taş rengi kabanım var. ya da alabilirsem deri ceket de olur.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurlerPostal bot
tesekkurler. ince topuk pek giyemiyorum ama orta topuklu cizmelere bakayim.Diz üstü ince yüksek topuklu streç bir çizme çok güzel olur. Bacaklarınız ince, dolayısıyla güzel durur.
evet onu belirtmeyi unuttum. aksam kultur merkezinde program izlemeye gidecegim. Ama bir yakınım da çikacak programda. bir de fotograf çekilip iyi görünmek istiyorum. biraz da o yüzden sormak istedim.Nereye davetlisiniz onuda belirtseydiniz keske. Date? Düğün? Clup?
Elbisenin üstünde dekolte yok anladığım kadarıyla sadece kollarda dekolte var. Uzun cizme güzel olur ama ten rengi corapla enfes olur corabı giymemenizden yanayım. Bot ve kalın topuk stilleri biraz kombini bozabilir o yüzden ince giyinin derim.
çizmede karar kildim. modeller iyiymis de keske ince topuk giyebilsemBot olmaz. Çizme olur. Çorap çizme de olur, bacaklarınız ince. Bende bu 2 modelinde benzeri var. Uzun olanı aşırı dikkat çekiyordu. Eşim giYdirmiyor.Kalın topuklu rahatsız değil.
Yani siyah corap cidden bozuyo kombini burdan bakıldıgında. Bacaklarınız ince ve güzel. Cizme sık durur. Hatta hafif kalın topuklu cizmede güzel durur ten rengi corabıyla.evet onu belirtmeyi unuttum. aksam kultur merkezinde program izlemeye gidecegim. Ama bir yakınım da çikacak programda. bir de fotograf çekilip iyi görünmek istiyorum. biraz da o yüzden sormak istedim.
Corap giymemeyi uzun çizmeyle kombinleyebilirim sanirim. Çünkü yürürken falan daha kisalabiliyor elbise.
İnce topuk giyemiyorsan dolgu topuk giyebilirsin. Bak bu gizli topuk çizmede çok şık. Bende derisi var bunun. O kışlık kaçar. Ama burdaki gibi rugan ya da nubuk olur.çizmede karar kildim. modeller iyiymis de keske ince topuk giyebilsem![]()
tesekkur ederimm evet dolgu olabilir. bence de topuklu bi seçenek daha şık olur düz almayayimİnce topuk giyemiyorsan dolgu topuk giyebilirsin. Bak bu gizli topuk çizmede çok şık. Bende derisi var bunun. O kışlık kaçar. Ama burdaki gibi rugan ya da nubuk olur.
Aldınız mı bilmiyorum ama
bunun cok benzeri ama topuksuz giydim. tesekkurlerAldınız mı bilmiyorum ama