Bu elbisenin altına nasıl ayakkabı gıyılır?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kızlarrr
Bu hafta hep konu acarak gectı galıba zaman aman gene bu kızmı dıyeceksınız bu konudan sonra bı kac ay konu acmayı dusunmuyorum :1:

neyse bu elbiseyi cok begenerek aldım giderek görerek smdı netten resımlerıde buldum

bu elbısenın altına platform bagcıksız duz bot mu gıyılır(mat deri , rugan yakısmaz dıye dusunuyorum)
veya platform topuklu klasık ayakkabımı ne giylir bir türlü işin içiinden cıkamadım...
birde corab ten rengımı olmalı yoksa sıyah mı koton sıyah degıl tabiki

bir yardımcı olurmusunuz elbısede aralarda pencere oldugu ıcın gıydıgım seyın corap ve ayakkabının absurt durmasından cekınıyorum, tesekkur ederim

Eklentiler

• $3304853775007_1_org_thumb.webp
    $3304853775007_1_org_thumb.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 2.001
  • $3304853775007_2_org_icon.webp
    $3304853775007_2_org_icon.webp
    986 bayt · Görüntüleme: 648
Son düzenleyen: Moderatör:
teni belli eden siyah çoraplar varya onlar yakışır diye düşünüyorum, kış olması sebebiyle ten rengini olmaz diye düşündüm.
Bot yerine ayakkabı daha hoş olur .

Eki Görüntüle 627385 Eki Görüntüle 627386

bot ve ayakkabıyıda boyle gostereyım botun onu duz buarada
ben mat derı almayı dusunuyorum bende rugan var buarada

ama kadıfelerınde renklerı platformları ve topukları rugan olanlarıda cok begenıyorum ama bı karmasamı yasanır sıyah
elbisenin o bolumlerı deri
altta kadife ayakkabı :)
neyse ayakkabıyı bugun alacagım :27: modayı takıp eden bayanlardan cevaplar beklıyorum

Eki Görüntüle 627385 Eki Görüntüle 627386

bot ve ayakkabıyıda boyle gostereyım botun onu duz buarada
ben mat derı almayı dusunuyorum bende rugan var buarada

ama kadıfelerınde renklerı platformları ve topukları rugan olanlarıda cok begenıyorum ama bı karmasamı yasanır sıyah
elbisenin o bolumlerı deri
altta kadife ayakkabı :)
neyse ayakkabıyı bugun alacagım :27: modayı takıp eden bayanlardan cevaplar beklıyorum

ayakkabı resimleri açılmıyor canım,

Merhaba kızlarrr
Bu hafta hep konu acarak gectı galıba zaman aman gene bu kızmı dıyeceksınız bu konudan sonra bı kac ay konu acmayı dusunmuyorum :1:

neyse bu elbiseyi cok begenerek aldım giderek görerek smdı netten resımlerıde buldum

bu elbısenın altına platform bagcıksız duz bot mu gıyılır(mat deri , rugan yakısmaz dıye dusunuyorum)
veya platform topuklu klasık ayakkabımı ne giylir bir türlü işin içiinden cıkamadım...

bir yardımcı olurmusunuz elbısede aralarda pencere oldugu ıcın gıydıgım seyın corap ve ayakkabının absurt durmasından cekınıyorum, tesekkur ederim

Elbise güzelmiş,bot değilde topuklu ayakkabı giy derim göze daha çok hoş gelir..Yada bilekte biten topuklu ayakkabılar var oda olabilir bence..

Siyah ince çorap giyebilirsin güzel olur ..

Bu elbiseyle nereye gideceğine bağlı canım :1: Söyle ona göre fikir verebilirim

bence simsiyah bir çorap gili pşatform siyah süet botin ve kırmızı bir çanta harika olur saçını da ense üstünde hafif dağınık bi topuz ya ve sadece miinik siyah taş küpe tak

bende bu tarz bı ayakkabıdan bahsedıyorum bılekte bıten botlar klasık topuklu ayakkabımı
sacım orta uzunlukta
küpeye karar vermedım
bileklik takmalımı

bunu düğünde giyeceğim
daha sonrad aoglumun dogum gununde

buarada corap ıcn herkez sıyahmı dıyor eger oyleyse su arkadan tek bır cızgı dıkısı olanlar nasıl olur normal platform topuklu gıyeceksem
seksı olur gıbı geldı :10:gercı onlarda filemi ne oyle galıba :19:

bende bu tarz bı ayakkabıdan bahsedıyorum bılekte bıten botlar klasık topuklu ayakkabımı
sacım orta uzunlukta
küpeye karar vermedım
bileklik takmalımı

bunu düğünde giyeceğim

buarada corap ıcn herkez sıyahmı dıyor eger oyleyse su arkadan tek bır cızgı dıkısı olanlar nasıl olur normal platform topuklu gıyeceksem

Çorabı siyah al,arkadan dikişli olanlardan demi onuda al süper olur :52::52:

ben bu ayakkabıyı pek begendım :27:

Böyle bişi al bence çok moda bunlar :21::21: dolgulu olanlarıda var da bunlar daha seksiiiii :23: :27:

dolgulu olanları sevmıyorum
:)
bunlar olurmu acaba benım bacaklarımda ınce uzun ):
bı tuhaf durmasalar barı kocamı kandırayımm
o arkadan dıkıslıler filemi oluyor kızlar bilen varmı?

deri ceketimde var mont değil ceket anı yandan fermuarlı soyle kısa
onda gıyersem guzel olur ama cokmu abartırım derı derı ısını :)

Bende düğüne giderken Siyah ince çorap ve şu tarz bi ayakkabı $2013-Zımbalı-Botlar-2.webp$23g.webp

Doğum gününde de Ten rengi çorap ve dize kadar uzun bir çizme giymelisin :1:

sacım orta uzunlukta
küpeye karar vermedım
bileklik takmalımı

bunu düğünde giyeceğim

$imagesCAUK1YL6.webp

bileklik bu tarz olabilir.

Deri ceketinin fermuarı ne renk ? Ona göre de kombin yapmalısın. Sarı mı metal mi ?

dolgulu olanları sevmıyorum
:)
bunlar olurmu acaba benım bacaklarımda ınce uzun ):
bı tuhaf durmasalar barı kocamı kandırayımm
o arkadan dıkıslıler filemi oluyor kızlar bilen varmı?

deri ceketimde var mont değil ceket anı yandan fermuarlı soyle kısa
onda gıyersem guzel olur ama cokmu abartırım derı derı ısını :)

Arkadan dikişli olanlar fileli olmuyor ..

Deri ceketlede güzel olurr ..

sacım orta uzunlukta
küpeye karar vermedım
bileklik takmalımı

bunu düğünde giyeceğim

Ayakkabı giyeceğimde ten rengini, bot yada çizme giyeceksem siyah çorabı tercih ediyorum

Merhaba kızlarrr

:) buna benzer bi elbisem var. tabi bukadar kısa değil:) ben parlak siyah giyiyorum bacak yan kısmında ufacık çicek deseni olan ve bacağın içini az buçk gösterenden :) altınada platform topuklu bilek kısmına kadar gelen bi bot giyiorum şık duruyor:) aslında klasik platfrmlada hoş duruyor ama ben zayıfım ve ayak bileklerim ince olduğundan hoş durmadı bende:)

Back
X