Bu elbiseye nasıl ayakkabı?

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
Haydi kızlar bana da yardım edin. Bu elbisenin altına nasıl bir ayakkabı almalıyım ki ağır dursun? Nikahımda giyeceğim. Kimse olmayacak annem kardeşim ve bir iki arkadasım. Ama resim çekilelim hatıra kalsın diye şık olmak istiyorum.

Eklentiler

• FB_IMG_1440498879693.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 905
Bunun zumrut yesili olsaymis kesin bordo suet stiletto ve bordo suet kucuk canta derdim de. Buna bej rengi suet stiletto olur. Ya da bu elbiseyle ayni renk resimdeki gibi kurdeleli dolgu topuk olur ama topuklar hasır gibi olmali, bej rengi olmali

elbiseye bayıldım
nerden aldın ne kadara aldın?
ayrıca resimdeki ayakkabıda çok hoş olmuş.
bu elbise zaten çok cici ağırlaştırma bence cnm
İsim verebiliyor muyuz yoksa özelden mi yazayım :) elbise 50+ kargo 9 tl canım.
Çok teşekkürler bende çok beğendim. Aynı ayakkabıyı burada bulmam imkansız gibi bir şey...
Gelinlik ayakkabısı bile bulamadım istanbuldan bakacağım...

Bunun zumrut yesili olsaymis kesin bordo suet stiletto ve bordo suet kucuk canta derdim de. Buna bej rengi suet stiletto olur. Ya da bu elbiseyle ayni renk resimdeki gibi kurdeleli dolgu topuk olur ama topuklar hasır gibi olmali, bej rengi olmali
Çoook teşekkür ederim yardımın için hemen bakacağım bej rengi ayakkabılara.

İkinci resimdeki platform olana aşık oldum resmen
Peki siz hiç bu siteden alışveriş yaptınız mı? Rahat mı ayakkabılar?
Benim ayak numaram buçuklu her ayakkabıyı giyemiyorum da...

özeldende olsa nerden aldığınızı bilmek istiyorum.. birde bedeniniz nedir?
anladığım kadarıyla internetten sipariş ettiniz. ben çok güvenemiyorum hani kumaşı duruşu aynı resimdeki gibi olur mu diye.. bu konuda sizde bana yardımcı olsanız

İkinci resimdeki platform olana aşık oldum resmen
Peki siz hiç bu siteden alışveriş yaptınız mı? Rahat mı ayakkabılar?
Benim ayak numaram buçuklu her ayakkabıyı giyemiyorum da...

Kuzenim gelin ayakkabılarını buradan almıştı ve memnundu bir sorunla karşılaşsa söylerdi sanırım.
Uymazsa değişim veya iade kabul ediyorlar.

Özele yazıyorum :)

bu elbısenın sıyahını nısantasından 25 tl aldım ama ben cok begendım cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…