Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moralimi bozdun , daha 26 yaşındayımzevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki. beğenip atmaya kıyamıyorsun anlıyorum benim de var öyle atmaya kıyamadığım ama yüzüne de bakmadığım kıyafetler.
kıyafetin benim zevkime göre 50 sini geçmiş, altına taşlı terlik giyip saçını da tüylü kıskaçlı tokayla toplayan teyze elbisesi . ( yanlış anlama kesinlikle dalga geçmiyorum tarz benzetmesi yaptım )
yaşını bilmiyorum ama bence bu elbiseyi bir kenara koy ve unut![]()
elbiseMetal dugmeler dikip elbiseyi daraltip kisaltabilirsin daha modern olur
lütfen yanlış anlama.yorumun için teşekkür ederim.zaten konuyu açmamdaki neden olumlu veya olumsuz yorumlar neticesinde ben deki düşüncenin netleşmesi.moral bozacak ne var bunda yahu bende 26 yaşındayım.genç olduğunu düşündüğüm için fikirlerimi söyledim.çünkü sen de farkındasın çok olgun bir kıyafet olduğunun ve birşeyler yaparak değiştirmek istiyorsun.
dediğim gibi ben sadece fikrimi söyledim tarz meselesi sonuçta ama yine fikirler gelir değerlendirirsin yapılabilecekleri tabi ki
Kızlar giyimi çok rahat, beğenerek aldığım bu elbiseyi uzun zamandır gardırobumda bekletiyorum çünkü bana biraz yaşlı, babaanne kıyafeti gibi gelmeye başladı. Atmaya da kıyamıyorum.Eki Görüntüle 1854763
gardrobumda yeterince gömleğim var.Şimdi gömlek yaparım.Beğenmezsem üzülürüm.ben elbise olarak kullanmak istiyorum.öncelikle düğmeleri söktüm yeni düğmeleri dikince resim eklerim.sanki düğmeler biraz değiştirecek gibi geliyor?Bu elbiseye yapabileceğin bir şey var... Oda gömlek yapıp uygun renkli kalem etekle giymek.dene bence.
Elbiseyi beğendim kaliteli duruyor. Giydiklerimize yaşı veren biziz, biz üstümüze ne giyersek o genç işi olurGiyimi rahatsa atmaya vermeye gerek yok.
1. Üstüne spor beyaz bir hırka, altına beyaz spor ayakkabı (veya babet) ile elit ve şık olur.
2. Çalışıyorsanız işyerinde üstüne lacivert blazer ceket giyip yaz toplantılarına katılabilirsiniz.
3. Direkt giyin, altına deri sandaletle mis gibi olur.
biraz daraltıp diz hizasına getirirsen eğer birde düğmeleri değiştirip iş yerinde giyebileceğin şık bir elbise olur.Kızlar giyimi çok rahat, beğenerek aldığım bu elbiseyi uzun zamandır gardırobumda bekletiyorum çünkü bana biraz yaşlı, babaanne kıyafeti gibi gelmeye başladı. Atmaya da kıyamıyorum.Eki Görüntüle 1854763
Kızlar giyimi çok rahat, beğenerek aldığım bu elbiseyi uzun zamandır gardırobumda bekletiyorum çünkü bana biraz yaşlı, babaanne kıyafeti gibi gelmeye başladı. Atmaya da kıyamıyorum.Eki Görüntüle 1854763