Bu Elbiseyi Nasıl Canlandırabilirim?

eliff90

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
47
4
286
1.webp
Eki Görüntüle 2183552 Eki Görüntüle 2183553 kızlar konuyu tekrar hortlatıyorum ama bugün dolabımından giymediklerimi temizlerken, nereye koyduğumu unuttuğum bu elbise elime geçti. Görüşleriniz doğrultusunda düğmeleri değiştirdim,yakasını hakim yaka yaptım. kollarını çıkarttım,alttanda diz üstünden kestim.Sadece makinada etek uclarının dikimi kaldı.sizce güzel olmuş mu?giyilir mi, yoksa hiç uğraşmayıp atayım mı?

Son düzenleme:
Artık kullanmadığım bu şifon bluzun sedef düğmelerini elbise de kullansam acaba daha canlı bir hal alır mı? veya
2.webp
başka önerileriniz olur mu?

zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki. beğenip atmaya kıyamıyorsun anlıyorum benim de var öyle atmaya kıyamadığım ama yüzüne de bakmadığım kıyafetler.

kıyafetin benim zevkime göre 50 sini geçmiş, altına taşlı terlik giyip saçını da tüylü kıskaçlı tokayla toplayan teyze elbisesi . ( yanlış anlama kesinlikle dalga geçmiyorum tarz benzetmesi yaptım )

yaşını bilmiyorum ama bence bu elbiseyi bir kenara koy ve unut :110:

zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki. beğenip atmaya kıyamıyorsun anlıyorum benim de var öyle atmaya kıyamadığım ama yüzüne de bakmadığım kıyafetler.

kıyafetin benim zevkime göre 50 sini geçmiş, altına taşlı terlik giyip saçını da tüylü kıskaçlı tokayla toplayan teyze elbisesi . ( yanlış anlama kesinlikle dalga geçmiyorum tarz benzetmesi yaptım )

yaşını bilmiyorum ama bence bu elbiseyi bir kenara koy ve unut :110:
moralimi bozdun , daha 26 yaşındayım

moral bozacak ne var bunda yahu bende 26 yaşındayım.genç olduğunu düşündüğüm için fikirlerimi söyledim.çünkü sen de farkındasın çok olgun bir kıyafet olduğunun ve birşeyler yaparak değiştirmek istiyorsun.
dediğim gibi ben sadece fikrimi söyledim tarz meselesi sonuçta ama yine fikirler gelir değerlendirirsin yapılabilecekleri tabi ki

Metal dugmeler dikip elbiseyi daraltip kisaltabilirsin daha modern olur
elbise
moral bozacak ne var bunda yahu bende 26 yaşındayım.genç olduğunu düşündüğüm için fikirlerimi söyledim.çünkü sen de farkındasın çok olgun bir kıyafet olduğunun ve birşeyler yaparak değiştirmek istiyorsun.
dediğim gibi ben sadece fikrimi söyledim tarz meselesi sonuçta ama yine fikirler gelir değerlendirirsin yapılabilecekleri tabi ki
lütfen yanlış anlama.yorumun için teşekkür ederim.zaten konuyu açmamdaki neden olumlu veya olumsuz yorumlar neticesinde ben deki düşüncenin netleşmesi.

Bu elbiseyi renklendirmen lazım nar çiçeği yada hafif turkuaz takılar kupeler ve aynı tonlarda dolgulu ayakkabi ile kombin yapabilirsin

Kızlar giyimi çok rahat, beğenerek aldığım bu elbiseyi uzun zamandır gardırobumda bekletiyorum çünkü bana biraz yaşlı, babaanne kıyafeti gibi gelmeye başladı. Atmaya da kıyamıyorum.Eki Görüntüle 1854763

Elbiseyi beğendim kaliteli duruyor. Giydiklerimize yaşı veren biziz, biz üstümüze ne giyersek o genç işi olur ;) Giyimi rahatsa atmaya vermeye gerek yok.

1. Üstüne spor beyaz bir hırka, altına beyaz spor ayakkabı (veya babet) ile elit ve şık olur.

2. Çalışıyorsanız işyerinde üstüne lacivert blazer ceket giyip yaz toplantılarına katılabilirsiniz.

3. Direkt giyin, altına deri sandaletle mis gibi olur.

Bu elbiseye yapabileceğin bir şey var... Oda gömlek yapıp uygun renkli kalem etekle giymek. :KK25:dene bence.
gardrobumda yeterince gömleğim var.Şimdi gömlek yaparım.Beğenmezsem üzülürüm.ben elbise olarak kullanmak istiyorum.öncelikle düğmeleri söktüm yeni düğmeleri dikince resim eklerim.sanki düğmeler biraz değiştirecek gibi geliyor?

Elbiseyi beğendim kaliteli duruyor. Giydiklerimize yaşı veren biziz, biz üstümüze ne giyersek o genç işi olur :KK66: Giyimi rahatsa atmaya vermeye gerek yok.

1. Üstüne spor beyaz bir hırka, altına beyaz spor ayakkabı (veya babet) ile elit ve şık olur.

2. Çalışıyorsanız işyerinde üstüne lacivert blazer ceket giyip yaz toplantılarına katılabilirsiniz.

3. Direkt giyin, altına deri sandaletle mis gibi olur.

elbiseyi ipekyoldan almıştım, bayağıda para vermiştim.Giyimi çok rahat o yüzden kıyamıyorum ya.
ayrıca önerilerinize dikkate alacağım teşekkürler.

bence kollarını çıkart. yakasını da v yakaya dönüştür. gömlek yaka elbiseyi ağırlaştırıyor çünkü. düğmeleri değiştir, altıa kahverengi sandalet, boynuna da turkuaz taşlı bi kolye :)

Kızlar giyimi çok rahat, beğenerek aldığım bu elbiseyi uzun zamandır gardırobumda bekletiyorum çünkü bana biraz yaşlı, babaanne kıyafeti gibi gelmeye başladı. Atmaya da kıyamıyorum.Eki Görüntüle 1854763
biraz daraltıp diz hizasına getirirsen eğer birde düğmeleri değiştirip iş yerinde giyebileceğin şık bir elbise olur.

Elbiseyi kısaltarak bluz yap ve beyaz pantolon ve renklere uygun ayakkabıyla kombinle.

Gayet güzel kumaş.

Bence kesme gayet hoş görünüyor çünkü kesim olarak ya düğmelerini değiştir dediğin gibi yada üzerine daha canlı renkte bir hırkayla contrast yapıp altınada babetle çok sevimli durur

Bence elbiseden çok tunik gibi kullanabilirsin düğmeleri açık şekilde altına tayt yada dar paça pantolon ile.Ve ya yanlarına yırtmaç açtırırsan da havası değişir.

Elbise fena degil Sadece rengi kotu. O da belki cekimden kaynaklıdır. Ben olsam bunun altına siyah opak çorap, düz taban bootie giyer boynuma canlı bir renkte fular takardım. Veya düğmeleri bogazina kadar ilikleyip fötr şapka takardım. Postacı çantası da iyi giderdi.

Back
X