• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkekler neden hep böle olur?

bebeox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
110
5
48
Ankara
evet kızlar ilk defa buraya yazıyorum çünkü yaşadığım hiçbirşeyi anlatcağım biri yok bi ablam yok malesef çok can dostum diyebilceğim bir arkadaşım da yok zaten yaşadığım şeyleri arkadaşlarımla paylaşmayı pek sevmem özellikle aşk konusunda neden bilmiyorum ama böyle biriyim bende işte. 2 ay önce arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıstım bu beni sürekli takip ediyomuş zaten netten falan nese konuşmaya başladık işte ben sana aşığım seni seviyorum fln binlerce mesajlar hatta çocuklarımız olsun bile dedi yani ama bi anda mesaj atmamaya başladı işlerim yoğun diyordu bnde ondan diye düşündüm sonra yok çok yoğunum da söle de böle de bakıyorum sürekli nette ama mesaj atmaya gelince tık yok anladım bişeyler olduğunu ve bugün bi ilişkisi var. fazlasıyla bozuldum sonuçta sölediğin herşey yalandı demekki mutsuzum işte bu aralar yaşım 18 bu arada

O zaman bu tiplerle çok sık karşılaşacaksın, buradan anlamalısın ki kimseye güvenmemeyi, hele ki çocuğumuz olsun kelimelerine hiç.. o yaşta ki erkek evlilik düşünmez :)

ya zaten evlilik düşünmüyodum hatta doğru düzgün bişey yaşamadık çünkü onu tanımıyordum ve ben fazlasıyla gerçekçi bi insanım yani çıkma dediği şeye ben tanıma diyorum sonuçta evlenmiceğim tarzda bi insanla niye boş yere çıkıyım ki?ama yine de üzüldüm biraz yani en azından ya bu iş olmaz de öle biriyle sevgili ol 1 hafta önce benim yüzüme güllüp de şimdi başkasıyla sevgili olmanın anlamı ne yani? cevap için teşekkür ederim :)

evet kızlar ilk defa buraya yazıyorum çünkü yaşadığım hiçbirşeyi anlatcağım biri yok bi ablam yok malesef çok can dostum diyebilceğim bir arkadaşım da yok zaten yaşadığım şeyleri arkadaşlarımla paylaşmayı pek sevmem özellikle aşk konusunda neden bilmiyorum ama böyle biriyim bende işte. 2 ay önce arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıstım bu beni sürekli takip ediyomuş zaten netten falan nese konuşmaya başladık işte ben sana aşığım seni seviyorum fln binlerce mesajlar hatta çocuklarımız olsun bile dedi yani ama bi anda mesaj atmamaya başladı işlerim yoğun diyordu bnde ondan diye düşündüm sonra yok çok yoğunum da söle de böle de bakıyorum sürekli nette ama mesaj atmaya gelince tık yok anladım bişeyler olduğunu ve bugün bi ilişkisi var. fazlasıyla bozuldum sonuçta sölediğin herşey yalandı demekki mutsuzum işte bu aralar yaşım 18 bu arada

Ah güzelim... Kendi ismini söyler gibi açık açık kandırmış seni gözlerini kör ederek. Yaşında müsait kandırılmaya ki yaş kaç olursa olsun tecrübelerdir insanı olgunlaştıran. Seni takip ediyorum, yok tanıyorum, senden hoşlanıyorum, sana aşığım, ay işte evlencez çocuklarımız olcak tam bana göre göresin.! YALAAANNNN, inanma bu erkek milletine. Unut gitsin onu ve öylelerini. Hatta boşver sevgili durumlarını, çok gereksiz. Zamanı geldiğinde olacaktır illaki ve SENİ İSTEYEN DEĞİL, SENİN İSTEDİĞİN BİRİ OLSUN HAYATINDA.

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için aynen dediğin gibi yapıcam yardımlarınız için çok sağ olun :))

Henüz 18 yaşındasınız, "her" erkeğin böyle olduğunu hangi ara tecrübe ettiniz de bunun kararını verdiniz?
"Her" erkek de, "her" kadın da aynı değildir sevgili kardeşim. "Her" insan farklıdır.
Önce bunu kabullenirsen, ileride daha çok işine yarar.

Back
X