bu erkekler yaptıgı saçma sapan seyleri ne zaman kabul edicekler yahu!!

Hiçbizaman kabul etmicekler adı üstünde erkek yani :) hep o dogru hep o mantıklı

etmesinler,elbet bi yerde kadınlar yüzüne vurmayı bilirler bence..asla susamam haklıda olsa haksızda olsa kabul edicekler =))

Kızlar eğer susup bi kenara çekilip hatasını anlayana kadar konuşmadığında öyle bir anlıyor ki hatasını..
Ben anladım ne zaman bana şunu yaptın çok kırıldım falan diye konuşsam inata biniyordu iş, yok alınganlık yapıyosun yok bilmem ne falan kabul etmiyordu asla..
Bende artık konuşmuyorum saatlerce tek bi mesaj dahi atmıyorum. Sonra anlıyor hatasını işte..
Deneyin görün :34:

ya ben susuyorum trip atıyorum bir neviii,sonra bana yükleniyor sen hep böyle yap konusma sus bilmem ne bazen takıntılısın diyor bana :D sussan bi dert konussan bir dert..
genelde terciihim konusup bıkkınlık getirtmek oluyor ama işte.. sinirimi de bozuyor agzının ucuyla tmm bende hata haklısın özür dilerim diyip beni susturunca cıldırıyorummm

Kızlar eğer susup bi kenara çekilip hatasını anlayana kadar konuşmadığında öyle bir anlıyor ki hatasını..
Ben anladım ne zaman bana şunu yaptın çok kırıldım falan diye konuşsam inata biniyordu iş, yok alınganlık yapıyosun yok bilmem ne falan kabul etmiyordu asla..
Bende artık konuşmuyorum saatlerce tek bi mesaj dahi atmıyorum. Sonra anlıyor hatasını işte..
Deneyin görün :34:
Kesinlikle katılıyorum çünkü konuşsam kavga etcez artık kavga istemiyorum deyip susuyorum napıyım bi yandan evdekiler bi yandan o olunca iyiceiçine kapanıyor insan bu sefer üzülüyor anlıyor hatasını

Back
X