Zaturreden beter ne ilac varsa yutuyor .).cok seviyor ilac yutmayi . Bende hastaliktan olsem icmemzatüre verem sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaturreden beter ne ilac varsa yutuyor .).cok seviyor ilac yutmayi . Bende hastaliktan olsem icmemzatüre verem sanki![]()
Hastalanmadan bir gun once atmis unutmus hastalik derdine yoksa unutmazdi .)O narin dediğiniz karı kız fotosu atıyor yalnızwhatsapptan yazın konuşamıyorsa yazar:)
Eh peki başarılarHastalanmadan bir gun once atmis unutmus hastalik derdine yoksa unutmazdi .)
bırak gebersin töbe yaZaturreden beter ne ilac varsa yutuyor .).cok seviyor ilac yutmayi . Bende hastaliktan olsem icmem
Bu muhabbetlerden hoşlanıyorlar gerçekten ama çok sinir bozucu bence alay et onunla dalga geç utansınBu erkekler hep mi aynı klasik konular oldu artık kk da ama . Esim watsapptan toplu konusma sayfası var isyerinden diger birkac erkekle, hep silerdi mesajlari silmeyi unutmus. bekar olanlar sacma sapan konusmus( vermeli,almalı...bayandan bahsetmemisler ama oyle kelimeler geciyor ) 3 tane evli erkek var grupta 4 tanede bekar .ama hep o konulardan konusuyolar hrld .esimde oraya büyük goguslu bir kadın resmi atmıs motor ustası yazmıs bide(kadin otomobil siliyor resimde). bu nedir allah askına yaa silmeyi unutmus beyfendi bende gördüm sizin tepkiniz ne olurdu ?.fazla kızamadım ailesi gelmisti oturmaya onlar varken birsey diyemedm tabi .sonrada fazla kızmadım(kızdım ama benimki zulûm gibi olur o kadar kizamadim) hasta suan (grip) iyilesince goruscez dedim ama sizin tepkiniz ne olurdu ??.ne yapım hic acmayımmı bidaha ama ben aklima geldikce sinirlenirim artik bide cikmiyoda gruptan daha once demistm .