bu erkeklere hangi telden çalmak gerek sizce kızlar

deg_mez

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
kızlar kafam karışıyor bir kısım kadınlar erkeleri çok şımartmıyacaksın tepene çıkar kendisini birşey zanneder seni aşagılar diye düşünüyor,

diğer tarafta eşinle ilğilenemzsen onu pofpoflamazsan boşluga düşer başkasında giderir o boşlugu ego tatminini diye düşünüyor

ya bende çok karışık bir durumdayım bazen 1. şıkkı uyguluyorum bazende 2. şıkkı tam bi karara varamadım hangisi daha dogru olur ki

eşime karşı soguk davranmıyorum ama çokta pofpoflamak gelmiyor içimden

ona çok baglıymış onsuz yapamıyormuş durumunada düşmek istemiyorum

bazende ilğim az olursa benden sogur diye düşünüyorum :)

bu konuda çok karışıgım kızlar sizce hangi davranış dogrudur ki ??

kendin ol be canım hayat ondan bundan rol çalacak kadar uzun değil

yok canım ya rol çalmıyorum düşünüyorum sadece ama sonuçta içimden nasıl gelirse öyle davranıyorum tüm şıklarıda kullanıyorum içimden nası geliyorsa yani bir gün iyi birgün suratsız bir gün neşeli cilveli diger gün isteksiz iteleyen belli olmuyor ki

oryantal canım :1: kalçayı bi sağa çeviricen bi sola bildiğin dansöz olcaksın bu erkeklere ki senin ne yapmak istediğini çözene kadar ömür geçirsin :1:

Erkek milletini bence de şımartmayacaksın.
Mutlu olmak istiyorsa mutlu etmeyi öğrenecekler.
Ben şahsen bir güzelliğe iki güzellikle karşılık veririm.
Bir üzsün iki üzerim.
Dengesiz yüzünden benim de dengem şaştı doğrusu.

Ben haksızlıklara susan,her şeye tamam, he diyen, hep alttan alıp da
baş tacı olan kadın görmedim..

Bana iyi gelsin dünya tatlısı olurum.
Hele bir kötü gelsin düşmanı olurum.

Her şeye susup içime atıp kendimi kahredeceğime, konuşur onu kahrederim:9:

bence bu erkeğin karakteri yada karaktersizliği ile ilgili bi durum ...

biz kadınlar eşlerimiz bize güzel sözler söyleyip baş tacı yaptıklarında şımarıp onları aşağılıyormuyuz
yada
ilgisiz oldukları zaman hemen başka bir erkeğin kollarınamı atıyoruz kendimizi...

bunları yapacak adam zaten yapar sizin ilgi gösterip göstermemenizle ilgisi yok

içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın bence...

bence bekarken nazlı olacaksın hep bir ulaşılmazlığın olacak evliykende pofpoflayıp herşeyinde yanında olacaksın ki gözü dışarda olmasın birde az dırdır ....

Bir üzsün iki üzerim.

en temizi mis :)

Bir üzsün iki üzerim.

Mantıklı Çünkü sürekli üzülüp ağlayınca onların gözünde de değer kaybı oluyor..Yine ağlıyor ağlasın geçer mantığı oluşuyor birazcık sağlam durmak istiyorlar..Tebrikler tesbit tam da yerinde :46::46::46:

bence erkegine bağlı...
hepsi birbirinden farklı...
ben pohlamaycaksam oda benden gdecekse...
sımdıden gıtsın yanı...

senın yaptıgın en dogrusu bence yerıne gore öyle yerıne gore böyle olmalısın!!

bence bu erkeğin karakteri yada karaktersizliği ile ilgili bi durum ...

biz kadınlar eşlerimiz bize güzel sözler söyleyip baş tacı yaptıklarında şımarıp onları aşağılıyormuyuz
yada
ilgisiz oldukları zaman hemen başka bir erkeğin kollarınamı atıyoruz kendimizi...

bunları yapacak adam zaten yapar sizin ilgi gösterip göstermemenizle ilgisi yok

içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın bence...

kesinlikle harfiyen katılıyorum durumuna göre davranmak en ideal seçim olur..

tüm yatırımları kendine yapmak....odak noktan sadece kendinin olması......kocam şu anda ne yapıyor ne düşünüyor diye düşünmemek......ona yapacağı bir yanlışta ben yokumu hissettirebilmek..........iyilerine layık olduğunu hissettirebilmek..........çok fedakarlık yaparsan bundan anlamazlar........kendi kıymetini sadece sen bileceksin.....kendini sevmeyi öğreneceksin

herseye eyvallah demiceksin, sürekli alttan almayacaksın, kendini ona da ailesine de ezdirmiceksın ama saygısızlık da etmiceksın (bu aile konusunda ben pek basarılı degılım, kp ve gorumceye cok uyuzum, sen benım gıbı olma :))) herseyı ben yaparım demiceksin, herseye yetısmye calışmayacaksın.

yataktaki en iyi kadın, kocasını dısarda temsıl eden en ıyı kadın, en iyi anne, en iyi ascı, en iyi temizlikçi olmayacaksın.
boyle oldu mu egoları eziliyor. güçlü kadınlardan cok onlara egolarını tatmin edicek muhtac kadınlar daha cazip geliyor cünkü.

arada bi lafının cevabını verıceksın, temızliğe yemeğe yardım ettiriceksin.
bazen su getirdiğinde bıle canım kocacım benım sen olmasam ben naparım diceksin, yatakta ona süper oldugunu hıssettıreceksın (egoları tavan yapıo ozaman, tatmin oluoyorlar :D)
aynı seylerı senınde bekledıgını hıssettırıp onunda guzel seyler soylemesını sağlayacaksın.. ipi bi çekip bi bırakıcaksın.

Son düzenleme:
İçinden geldiği gibi davran önce kendine değer ver ondan sonra karşındaki de sana ister istemez değer gösteriyor. Mesela bir şey istemiyorsan sırf o istiyor o mutlu olacak diye kendinden ödünler vererek yapma ha her zaman da inat dediğim dedik olmamak lazım bu dengeyi iyi kurmak gerekiyor. Aşırı şaşalı göz boyamalı sevgi gösterilerine de gerek yok bana göre içten davranmak sevgimizi hissettirmek ve karşımızdakinin de sevgisini gerçek anlamda hissedebilmektir önemli olan.

Nabza göre şerbet vereceksin. canın istemiyorsa da hiç uğraşmayacaksın.

içinden nasıl geliyorsa öyle davran:31: zaten insan sürekli sevgi pıtırcığı şeklinde olamaz ki.yeri gelir eşine kızarsın trip yaparsın surat asarsın yeri gelir gözüne şirin görünür herşey yolundadır işve cilve yaparsın ilgili davranırsın hayat böyle birşey işte:31:
son sözümde şu canım bir erkeğin dışarıya gözü kayacaksa içinde varsa kadın evde ne yaparsa yapsın adam gene bildiğini yapar :23:bunun kadınla çok ilgisi yok bence tamamen erkeğin karakteriyle alakalı.o yüzden kocama soğuk olursam elimden gider mi diye düşünme içinden geldiği gibi davran:31:

Back
X