Bu erkeklerin bizi sevdiğini nasıl anlıycaz güven sorunsalıııı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.640
1.046
83
Evet arkadaşlar..Erkeklere asla güvenemiyorum.Nedense sanki hepsinin bir çıkarı var gibi geliyor bana.Sürekli ayrıldığım fakat bir şekilde barışmamızı sağlayan bir adam var hayatımda.En az 100 kere ayrılmışımdır ve her defasında yazıp gönlümü alır.Ben sadece güvenemiyorum.Ve bugün zarf attım kendisine,bu arada zarf attığımı anlaması imkansız çünkü uzun zamandır soğuk yapıyordum zaten.Şimdi size ss leri atıyorum.Sizce bu adam seviyor mu beni ?
Not: Allah aşkına namaz kılıyor niye zina yapıyor demeyin çevremde çok söylenen bişeydi bu evlenmek istediği zamanlar ben evlilik istememiştim bunun kafamda olmadığını söyledim.

Hayatimdaki bu kadar sacma bir sey daha once ne gordum ne de duydum
Ne zarfi atmis oldunuz simdi
Simdi yani cikarci olup olmadigini mi olctunuz?
Cinsellige kullanilma gozuyle bakiyorsaniz yasamayin boylece ne olup olmadigini anlayin
Bunu baska baska yollarla da anlayabilirdiniz yani

Sık sık ayrilma sebebiniz ne
Konusmalariniz o kadar cok sacma ki ne diyeyim bilemedim sacmadan baska
malesef erkeklerin geneli cinsellik için kullanıyor genelde.. bundan emin olmak istedim

Adam da samimi bir sekilde şok olmus gibi geldi bana

Bu ne şimdi? Burada saçmalayan bir insan varsa o da sizsiniz. Ayrıca 1000 defa ayrılmak ne ya, ne hayır gelecek bu ilişkiden. Siz ayrılmak için yazmıyorsunuz bence, ayrılmayım diye naz edeyim bana daha çok ilgi göstersin kafasındasınz. İlgi müptelası olmuşsunuz gibime geldi.

Iliskinizin iç yüzünü bilmediğim için ortada çok normal bir erkek ve saçmalayan bir kadın görüyorum
malesef erkeklerin geneli cinsellik için kullanıyor genelde hep
Hayatimdaki bu kadar sacma bir sey daha once ne gordum ne de duydum
Ne zarfi atmis oldunuz simdi
Simdi yani cikarci olup olmadigini mi olctunuz?
Cinsellige kullanilma gozuyle bakiyorsaniz yasamayin boylece ne olup olmadigini anlayin
Bunu baska baska yollarla da anlayabilirdiniz yani

Sık sık ayrilma sebebiniz ne
Konusmalariniz o kadar cok sacma ki ne diyeyim bilemedim sacmadan baska

Adam da samimi bir sekilde şok olmus gibi geldi bana
Erkeklerin bir çoğu cinsellik için kullanabiliyor hayatlarındaki kadını.Sevmese bile malesef sadece cinsellik için tutan bir çok şerefsiz var.Ben de onu test etmek istedim.

Kusura bakmayın ama yazışmaları yayınlamak neden?ortada birsey yok ama ayrılalım ten uyumu aşırı sacmalamissiniz.
Adam size daha güvenmez,sen bu olamazsın diye yazıp durmus
Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında

İlişkide ayrılık konusu açıp zarf atmanın çok çiğ bir davranış olduğunu düşünüyorum. Böyle konular ciddidir ve bu konuyu açan kişinin bu karardan emin olması gerekir.
Herkesin kendi tercihi. Ama ben içinde duygu olmadan yalnızca birlikte olmuş olmak için yaşanan ilişkilerden hoşlanmıyorum. Kendinizi kötü bir pozisyona düşürmüşsünüz . Eğer sadece takılmak için görüşecek olsanız ve gerçek düşünceniz bu olsa size saygı duyardım ama zarflamak amacıyla kendinizi bu şekilde lanse etmeniz çok rahatsız edici. Konuşmalardan anladığım kadarıyla aklı başında ve ne istediğini bilen bir adam . Bu tarz saçma davranışlar karşınızdaki adamı olumsuz yönde etkileyecek böyle giderse.
Bütün bu yorumları da paylaştığınız ss lere istinaden yaptım, ilişkinin iç yüzünü bilemem

Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
İkinizde bu anlamsız yazışmanın neden olduğunu biliyorsa, amac ne o zaman?
Çocuk musunuz diyeceğim ama yaş 22, çocuk sayılırsınız.
Karşınızda daha önce evlilik yapmış çocuk sahibi daha olgun olması gereken bir insan.
Ne diye bu saçmalıklarla uğraşıyor bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X