- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Daha öncede bir çok konu açmıştım.Erkek kardeşimin agustos ta dügünü var. Herşeyi eşya dügün biz yapıcaz. Babam aldıgı tüm parayı kardeşim için harcıyor. Kardeşş de kız tarafıyla gezip kıza altın alıyor. Maddi olarak sıkıntıdayız.Ben markette kasiyerim.Bende nişanlıyım. Çeyiz alıyorum. Nişanlımda büyük eşyaları alıcaz onun için para bırıktırıcem. Ünşversiteden kredim var onu ödüyorum. Aldıgım para bana ucu ucuna yetiyor. Babam aldıgını alkole falan veriyor. Kalanı da kardesıme veriyor. Eve de bizden para bekliyor. Babamla ve erkek kardesımle tek kelime konusmuyoruz. Babama asla yaranamazsın. Gecen kandilde nısanlım yanımdaydı. Ertesi gun aradı babamı. Dun nısanlım bize gelecekti. Babam napayım gelirse o kac paralık adam beni kandilde aramadı dıyor. Kendisi alkolik namaz falan da kılmaz.Ben ailemden maddi manevi bırsey beklemiyorum.Bende eylülde isten cıkcam dershaneye gıdıcem. Yoksa gene destek olurum. Ama bu evden cok sogudum. Evlenince babamla gorusmek istemiyorum. Dügünümdede hıc aglamıycam. Dun bızım ıcın insallah sürüm sürüm sürünün beter olun diyor. Ama bırsey de yapmadım. Konusmuyorum bile. Kendinden cok sogudu.Sabır diliyorum sadece. Evlenince kesinlikle aramayı gelmıycem yanına belki anlar bırseylerı