• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evden gelinlikle çıkmamak

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben işten ayrıldım.Üniversite okudum ve biriktirdiklerimle onu ödedim 10bin kadar.Çalışırken aldım çeyiz olarak.Herşeyi nişanlım ve ailesi yaptı. Babam tv alırım diyordu.Şimdi de babam başka kadınla yaşıyor.Eve falan gelmiyor. Annemin geliri var gene.Dedemlerde her ay gönderecek. Ayrıca babam kirayı veririm diyor. Anneme sadece aylık 100 lira 200 lira taksıtle ufak tv alıver hıcbırseyı yapmadık dedim. Para yok diyor. Herşeyi nişanlım yaptı. Ben de işten ayrılmıstım. İşsizim gelırım yok.Bu evden gelinlikle cıkmak ıstemıyorum. Hatta böyle anne babayı davetıye uzerıne yazmak ıstemıyorum. Bu eve de gelmek istemiyorum. Adam gıbı ne analık ne babalık yaptılar. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? Kendım alcam aslında taksıtle ama nıkah sonrası ya iş bulamazsam hemen

Ben işten ayrıldım.Üniversite okudum ve biriktirdiklerimle onu ödedim 10bin kadar.Çalışırken aldım çeyiz olarak.Herşeyi nişanlım ve ailesi yaptı. Babam tv alırım diyordu.Şimdi de babam başka kadınla yaşıyor.Eve falan gelmiyor. Annemin geliri var gene.Dedemlerde her ay gönderecek. Ayrıca babam kirayı veririm diyor. Anneme sadece aylık 100 lira 200 lira taksıtle ufak tv alıver hıcbırseyı yapmadık dedim. Para yok diyor. Herşeyi nişanlım yaptı. Ben de işten ayrılmıstım. İşsizim gelırım yok.Bu evden gelinlikle cıkmak ıstemıyorum. Hatta böyle anne babayı davetıye uzerıne yazmak ıstemıyorum. Bu eve de gelmek istemiyorum. Adam gıbı ne analık ne babalık yaptılar. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? Kendım alcam aslında taksıtle ama nıkah sonrası ya iş bulamazsam hemen
Tv yi erkek tarafı almıyormu zaten nişanlın herşeyi almış onuda alsın ne olucak

Sevmeseniz de evinizden gelinlikle cikin, davetiyeye de isimlerini yazdirin. Kendi aranizdaki sorunlari milletin agzina sakız etmeyin, bunlar döner dolaşır birgün sizi bulabilir.
Artik nasilsa koca evine gidiyorum diye bu kadar herseyi yakip yikmayin derim.

Mesafe koyacaksaniz da sessiz sakin yapin, millete gostere gostere yapmayin.

Kendi ailen olacak, kurtulacaksın, böyle olumsuz şeyleri düşünüp zehir etme en güzel zamanlarını. Nişanlın ve ailesine karşı mahcup hissedecek bir durum yok, imkanları varmış, yapmışlar. Sen de evlendikten sonra işe girersin, evine yuvana dilediğince harcarsın..

sana şöyle söyleyeyim eşimle biz üniversitede aynı evde yaşıyorduk Benim annem babam ayrıydı onunkilerde ayriydi üniversite bittikten sonra Evlenme kararı aldık ve evimizi içindeki her şeyi kendimiz hem okuyup hem de çalışıyorken evimizi kendimiz Düzdük
ne onun ailesine de benim ailemden tek bir yardım bile gelmedi benim kendi evime bir bardak bir yastık dahil getirmediler iyi ki de getirmediler bosver.her şeyi kendimiz yaptık Ne oldu düğün yapıp millete eğlendirmek yerine nikah yapıp takı törenine orada yapıp daha sonra eglence mekan sahibi arkadasimizdi orayi kapatıp arkadaşlarımızla alkol yiyecek vs orada eğlendik takılan takılarla da evin eksiklerini tamamladım ve tatilimize gittik kimsenin hiçbir beklentimiz olmadı ve insanın zoruna gidiyor mu evet gidiyor anneden babadan destek bekliyorlar ama aile Bağları olmadıktan sonra yapacak hiçbir şey yok Önemli olan gönüller bir olsun Önemli olan senin eşinle mutlu olman gösterişten uzak sade bir törenle evlenmek ve her şey kendinizin hazırlaması yapması en ama en güzeli emin ol kafan çok rahat oluyor. Eğer şu an maddi olarak kendinize güvenmiyorsanız evlilikle ilgili krediler vardı onlardan yararlanabilirsiniz Tabii ödeme yapmak için de senin işe girmen gerekiyor dediğim gibi Kimileri gösterişle millete göstere göstere evlenir kimileri minimalist yaşam tarzına göre evlenir cebini ona göre ayarlar :KK59:

Babanınizin o televizyonu almayacağını tahmin etmek hiç zor değil aslında, açtığınız konulardan verdiği sözü tutmayacak bir baba olmadığı ortada. Baştan başka bir formül düşünseydiniz onun için daha iyi olurdu.

Ailenizle aranıza mesafe koyabilirsiniz ama düğün arafesi herkesin anlayacağı sekilde yapmanızin size zararı olur faydası olmaz.
Sakin olmaya çalışın.

Öncelikle ben de her şeyi tamamen kendim yaptım. Ailenize olan tepkinizin sadece maddi destek vermedikleri için olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse hiç mantıklı olmaz.

Öncelikle ben de her şeyi tamamen kendim yaptım. Ailenize olan tepkinizin sadece maddi destek vermedikleri için olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse hiç mantıklı olmaz.
Maddi manevi bu aıleden bıktım. Sankı yoklar gıbı. 1 ay kaldı banam annem ılgılenmıyor

Back
X