Arkadaşım bence canını sıkma. Ben de 8 yıllık evliyim, kayınpederimin evinde oturuyorum. Her şey dökülüyor. Ev 24 yıllık. Gecekondu mahallesi gibi bir yerde. Kayınpederimin kendi oturduğu evi de eski yapı ama içini yaptırmış, güvenlikli sitede oturuyor. Bizimkisi o şekilde değil. 2 yıl önce evimize hırsız girdi. Fayanslar eski, kapılar kırık, küveti sapsarı, küçük, mutfak eski, tezgahı küçük, biçimsiz, ayrıca ısıtamıyoruz kışın. Ben de takıyorum kafama. Önceden evlenme aşamasında eşimle camları pimapen yaptırdık, bir balkonu kapattırdık, zemine yeniden vernik attırdık, duvarları boyattık, buna ancak gücümüz yetti. Bu eski eve bu masrafları yapmanın da anlamsız olduğuna karar verdik. Eşim ikna oldu yeni ev almamız gerektiğine ama almak istediğimiz ev için daha uzun süre beklemek zorundayım. Çünkü ev de benim değil gelecek kira getirisi de. Ben de senin durumundayım ama başka seçeneğim de yok. Kirada ama yeni bir evde oturmayı tercih ederdim.
Aşağıdaki linkte görebilirsin. Mutfağım karanlık, kasvetli dolapları var, dolaplarını boyadım geçen yıl. Bu yıl da gücüm yetse o sarı vernikli kapıları boyayacağım ama çocuklarım küçük.
Belki sen de bu tarz şeyler yaparak oturduğun evi sevebilirsin.
Sevgiler...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=626041