• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu eve taşındıgım güne lanet olsun

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Yandaki komşunun madde bagımlısı çocuğu evlendi ve yine kavgalar başladı ve ben şimdi onları dinliyorum yine .. 3 gündür kavga ediyorlar 1 hafta oldu evleneli :( ne çok çekilecek çilem varmış benim :(

Yandaki komşunun madde bagımlısı çocuğu evlendi ve yine kavgalar başladı ve ben şimdi onları dinliyorum yine .. 3 gündür kavga ediyorlar 1 hafta oldu evleneli :( ne çok çekilecek çilem varmış benim :(

Anlayamadım
Komşunuzun kavgası sizi ne ilgilendirir ki
Seslerden mi rahatsız oluyorsunuz ?

ara polısı sıkayet et aynen anlat durumuu kımlıgımı vermek ıstemıyorummmm dee ...gelsınlerrr en azındannn uyarırlar belkı daha sessız olurlarrr

en çok korktuğum durumdur.
Ses ve gürültüden çok rahatsız oluyorum.
Bu sebepten sizin adınıza çok üzüldüm.

Yurtta yan odadaki komşularımın gecenin 2-3 kadar muhabbetleri olurdu. Hepsini severdim o ayrı ama
yan odada ben uyumak isterdim. ama Gürültüden uyuyamazdım. Rabbim şükürler olsun o günler geçti bitti.

Gectiğimiz haftalarda sınav için Türkiyeye geldim. Ve arkadaşın tavsiye ettiği bir yurtta kalmıştım.
O gece de okadar rahatsız oldum ki sesten. Aslında bir hafta kalmayı planlamıştım. Ama o gürültülü geceden sonra sabahı zor ettim ve sabah olur olmaz ailemi aradım.
Sağolsunlar temiz bir hotelden rezervasyon yaptırdılar ve adam akıllı sınav öncesi uykumu alabildim.

Bu konuda şahsen gerçekten çok hassas bir insanım. Taşınma imkanınız varmı bilemem. Ama öyle bir ortamda yaşamak ta gerçekten insanın ruh sağlığını bozabilir. Kesinlikle bu problemi küçümsemiyorum. Umarım yolunu bulursunuz.
Rabbim yardımcınız olsun konu sahibesi.

Dün kapılar çarpıldı imdat diye bagrıldı yeter diye bagrıldı kahkaha sesi duydum kapılar yumruklandı .. ne yaptıklarınıda anlamadım .. ben kestiremedim ne yapıyorlar

peki diğer komşular ne diyor bu duruma:44:anladığım kadarıyla bütün bina duyucak şekilde kavga ediyorlar hepiniz bir olup uyarsanız olmadı polise şikayette bulunsanız nasıl olur:26:

peki diğer komşular ne diyor bu duruma:44:anladığım kadarıyla bütün bina duyucak şekilde kavga ediyorlar hepiniz bir olup uyarsanız olmadı polise şikayette bulunsanız nasıl olur:26:

Ev kendilerinin ben 1 yıldır varım binada benim gibi yeni yok hrke yıllarıdr burda kimseden ses çıkmıyor nenim kadar duymazlar ama mutlaka biliyorlar ve duyuyorlar az çok .

Polisi arayıp şikayet edebilirsiniz ayrıca artık ev sahibi-kiracı fark etmiyor apartmanın huzurunu bozanlar apartmandan atılıyor tek yapmanız gereken komşularınızla birlikte imza toplayıp şikayet etmek kanunlar degişti ev sahibi bile olsa artık bunun cezası var.

yenı gelıne acıdım valla bır haftalık gelıne nelere yapıyolar kım bılır apt herkes korkuyor bellıkı bence ya sus sesnde gormezden gel dayanamıyorsan bı polıse gızlı tanık olarak sıkayet et

Kızlar sevincimi sizlerle paylaşayım .. komşunun oğlu ayrı eve ç.ıktı kurtuldum kavgalarını dinlemekten

Back
X