Bu evlilik nasl kurtulur?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Yakin bi kiz arkadasim var.Bir yil önce ailesinden kurtulmak icin sevdigi insanla evlilik yapti.Kocasi ozelde ogretmen.Bir cocuklari var.Arkadasim kimse evine gelsin istemiyo.Kaynanasi falan gelince kapiyi acmiyo.Zili bozdu sirf kimse gelmesin diye.Babasindan nefret ediyo.Kocasi ise ailesi falan hep gelsin istiyo.Arkadasimin evi kaynanasinin evinin yan evinde.Erkek tarafi hep yakinlarinda otuuryo.Arkadasim cok agladi tasinalim baska sehre gidelim kimse gelmesin diye.Sirf kocasini cezalandirmak icin sacini kel yapti.Evlilik albumunu parcaladi.Kocasi da bunlarin fotosunu cekti.Bosanma durumunda cocugu almak icin.Kocasi bebek iki yasina gelince gidersin babanin evine demis.o baba evine gitmek istemiyo.Kendimi öldururum diyo.Bu evlilik nasil kurtulucak?

Hem kendi ailesini istemiyor hem de onlara yuva kurmuş aileyi... Arkadaşın biraz sakin olsun. Ne bu böyle saçma sapan hareketler? Saç kesmeler, albüm yırtmalar, zili bozmalar? Kimse dört dörtlük değil. Bu insanlar sana kapısını açmış, sen onların kapısını onların suratına mı kapatıyorsun? Bunları arkadaşına iletmeni rica ediyorum.

Hem kendi ailesini istemiyor hem de onlara yuva kurmuş aileyi... Arkadaşın biraz sakin olsun. Ne bu böyle saçma sapan hareketler? Saç kesmeler, albüm yırtmalar, zili bozmalar? Kimse dört dörtlük değil. Bu insanlar sana kapısını açmış, sen onların kapısını onların suratına mı kapatıyorsun? Bunları arkadaşına iletmeni rica ediyorum.
Canim anlamiyo.O diyo ki eger baska sehire gidersek bal oluruz ozaman herkesle iyi olurum diyo.Kaynanasi yok cocugu cok minciriyomus.Kayinbabasi sigara cok iciyomus.Hepsine bi bahanesi var.Bu yuzden ayrilma noktasindalar.Gecen bebegi dovmus.kocasi normal karsilamis.Suan diyo ki kocamin plani var diyo

Bu evlilik ancak arkadaşınızın ağır tedavi görmesiyle düzelir. Ben erkek olsam bende eşi gibi düşünürüm.
Madem kimseyi görmek istemiyo niye evlendiki
Ama hayati boyunca onun hayatinda bi ben vardim bi annesi bi de sevgilisi.O alisik degil kalabaliga.Yalnizligi seviyo.cocuk degisir umuduyla evlendi bnla ama pisman

Arkadasim psikologa gitmeyi kabul etti.maddiyatlari iyi degil suan.devlete gidicek bakalim

Canim anlamiyo_O diyo ki eger baska sehire gidersek bal oluruz ozaman herkesle iyi olurum diyo.Kaynanasi yok cocugu cok minciriyomus.Kayinbabasi sigara cok iciyomus.Hepsine bi bahanesi var.Bu yuzden ayrilma noktasindalar.Gecen bebegi dovmus.kocasi normal karsilamis.Suan diyo ki kocamin plani var diyo
:oha:ya el kadar bebeği mi dövmüş!
Acilen tedavi olması gerek.
Bal olurmuşmuş, kendi zehir farkında değil.:sinirli:

Evliligi bosverde arkadasinin bir an once tedavi gormesi lazim. Gelmesinler diye millete kizip sacini kel yapmak, etrafi yolmak filan... Biyandan gülesim geldi. Kötüde bir konu, evliliği filan dusunmesin bu kafayla taşınsada saglikli bur ikiski yurutemez, normal degil.

Arkadasimin mantigu illaki baska shire gitmeleri gerekiyo.Ama durumlari kotu suan cok zor.Bebegi paylasamiyolar.bosansalar bebek kimde kalicak.Ayrica kiz baba evine gitmek iatemuyo.Bi gitcek yeri yok

Evliligi bosverde arkadasinin bir an once tedavi gormesi lazim. Millete kizip sacini kel yapmak, etrafi yolmak filan... Biyandan gülesim geldi. Kötüde bir konu, evliliği filan dusunmesin bu kafayla taşınsada saglikli bur ikiski yurutemez, normal degil.
Aslinda kocasiyla arasi iyi.Ama evlerine kaynanasini falan alamyinca kocasiyla kavga ediyolar.Kocasini cezalandirmak icin yapmis.gerci pismanda.sen boyle guzel birini hak etmiyon.kel birini hak ediyon diye cezalandirmak iatemis

Adama üzülmüştüm fakat o da kafayı sıyırmış galiba. Ne demek normal karşılamak? Kadının düzelmesi lâzım aksi takdirde adamın yerinde olsam alır çocuğu anneme götürürüm. Ve de boşanma davası açarım.
Yok adam galiba kaydediyo herseyi.mesela mutfak cok pismis bulasik falan doluymus.Adam foto cekmis.adam herseyin fotosunu cekiyo.Gerci kiz siliyo bi yandan sa

Arkadasimin mantigu illaki baska shire gitmeleri gerekiyo.Ama durumlari kotu suan cok zor.Bebegi paylasamiyolar.bosansalar bebek kimde kalicak.Ayrica kiz baba evine gitmek iatemuyo.Bi gitcek yeri yok
Bebek babada kalır, baba annenin psikolojisinin bozuk olduğunu sunarsa.
Aile bakanlığı, kadın sığınma evi neresi ilgileniyor sen bi araştırsan da hem psikolog tedavisi de görür.
Şehir değiştirmekle alakası yok, yaptıkları çok anormal.

Ceza vermek için saçlarını kesmesi gerçekten tuhaf. Arkadaşınız kendini sorunlu bulmuyor mu?

Ya tedavi olsun ya da ayrılıp cocuğu babasına bıraksın gerçekten yazık. Normal psikolojide olan birinin yapacağı şeyler değil çünkü.

Back
X