Bu evlilik nasl kurtulur?

İşlerim de ters gi
Canım senin de ya işin ya arkadaşların bir acaip çıkıyor.:eek: kafasını kel yapti ne demek,rihannaya mı özendi. Kız kendisi akıl hastası imajı çiziyor,adam napsin. Arkadaşın gerçek bir anne ve saygılı bir eş olmadıktan sonra kurtulma z bu iş. İyi bir psikiyatrist tedavisi lazım onun için de benim fikrim.:hamarat:
benim cevrem isim ailem bi acayip.sorun bende herhalde :-) belki zamanla aşarlae bunlari

Bence soru yanlış canim bu evlilik nasıl kurtulacak değilde arkadaşımın eşi nasıl kurtulacak olmalı ne yazikki
Ben arkadasinin yaptıklarını hiç doğru bulmadım eşine yazık ediyor boşansında eşi de kurtulsun kendide !
Suan ki durumu duzeltmeye calisiyo da zor biraz tabi

allah kocasina yardim etsin.tedavisi varsa ettirmeye calissin bir an evvel.yoksada cocugunu onunla yanliz birakmasin elinden geldigince bence.evlilik kurtulurmu kurtulmazmi bilmem ama ben adamin yerinde olsam bir an once kurtulmaya bakarim..umarim duzelir

Yakin bi kiz arkadasim var.Bir yil önce ailesinden kurtulmak icin sevdigi insanla evlilik yapti.Kocasi ozelde ogretmen.Bir cocuklari var.Arkadasim kimse evine gelsin istemiyo.Kaynanasi falan gelince kapiyi acmiyo.Zili bozdu sirf kimse gelmesin diye.Babasindan nefret ediyo.Kocasi ise ailesi falan hep gelsin istiyo.Arkadasimin evi kaynanasinin evinin yan evinde.Erkek tarafi hep yakinlarinda otuuryo.Arkadasim cok agladi tasinalim baska sehre gidelim kimse gelmesin diye.Sirf kocasini cezalandirmak icin sacini kel yapti.Evlilik albumunu parcaladi.Kocasi da bunlarin fotosunu cekti.Bosanma durumunda cocugu almak icin.Kocasi bebek iki yasina gelince gidersin babanin evine demis.o baba evine gitmek istemiyo.Kendimi öldururum diyo.Bu evlilik nasil kurtulucak?
kadın sorunlu, birpsikiyatra gitsin kesin ve net, eğer gitmiyorsa boşansınlar,kadın kendini düzeltmeli

Back
X