Bu evlilik yurumez ben napiyim

GizliOzne__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
2.694
2.636
83
38
Bi yanda kizim cekme kendini hicmi dusunmuyosun niye o laflari kendine layik goruyon hicbiseyden cekinme dusunme ben varim kimse bisey diyemez diyen annem.
Bi tarafta aklini kullan bu evliligi yurutebilirsen sen yurutursun sana cik gel diyemem bosan diyemem gunaha girerim.ama baba ben bas edemiyorum artik sabredemiyorum diyosan kapim sana sonuna kadar acik diyen babam.
ha bu laflarida rezilmi olcaz.adam ne diyosa yap aklini kullan bu evliligi yurut dedikten sonra kuruyo cumleleri.napiyim daha her yolu denedim sustum olmadi.konustum cok konusuyo oldum.
Alttan aldim yaptiklarina tepki verdim fazlasini gordum.tepkisiz kaldim sabir dedim tepeme ciktikca cikti.
Anneme diyorum ben babama guvenmiyorum yoksa beni baglayan hicbisey yok burda.ben varim baban bisey diyemez diyo.
lise mezunuyum silahli guvenlik belgem var.calisirim tek basima cesaretim var.ama babamin bi oyle bi boyle konusmasi beni tutuyo.kpss calismaya basladim.ne kadar basarili olabilirim bilmiyorum ama.sinava kadar guzelce calisiyim diyorum.belki kazanirim sonrasi yeni bi hayat.ozmn babamda nereye gitsem yanima gelir bunu biliyorum.hayaller gercek olurmu.

Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Ama görüş almak istiyorsanız önce sorununuzu anlatmalısınız.

Öncelikle sorunlarınız aşılmayacak türden mi ? Babalar genelde hemen yıkıcı konuşmazlar ama senin zorda olduğunu görse kendi çıkar gelir alır seni.

Maddi bi sorun yok.ruh hastasimi anlamiyorum ki.sonunu dusunmeden hareket ediyo herseyde sonrada geciyo ben yapmadimki ben demedimki.
bi bakiyosun sanki cok iyi baska biri.bi bakiyosun delirmis.hic biseyi kabullenmez hicbi hatasini kabul etmez yaptiklarini hep bi sebebi vardir.ikna ettim psikaytriye randavu aldim gittik.ankastriye bozuklugu demis.hapi bir hafta iciyo gayet normal 8 gun icmiyo aklina ne esiyosa yapiyor.sanki bilincli icmiyo gibi.ikna etti. randevu aldim evlilik danismanina gittik kadini baska bisey soruyo o hala baska cvp veriyo en sonunda tmm anladim A bey soruma cvp verin dedi.daha kapidan cikmadan birdaha gelmek yok dedi.en ufak biseyde kendimi oldurcem deyip duruyo.cocuk gibi oturup dovune dovune agliyo.yapma etme diyorum.yanindan kovar.ilgilenmem sen bana bakmiyosun ben o haldeyken der.cocuk bile yapmaz aslinda.

Öncelikle sorunlarınız aşılmayacak türden mi ? Babalar genelde hemen yıkıcı konuşmazlar ama senin zorda olduğunu görse kendi çıkar gelir alır seni.
Asilmaz bu satten sonra.
babam ne gel gelme diyo .bi bakiyon sinirlenmis sana herseyi soyluyo.bi bakiyosun ben sana bagliyim arkandayim.gidip geri dondurmesinden korkuyorum.bi ciktimi bidaha donmem.babam da ozmn adam calisiyo kotu aliskanligi yok soz verdi artik dikkat etcek hadi bidaha dene derse olmaz.
bunuda dedim babama o is geldimmi biter diyo.ama icimde bi suphe.ha bundan kotumu olur asla olmazda.bi cesaret.cocuk felan defil dusundugum.bu kararimin arkasinda durabilirmiyim yoksa tekrar donermiyim.

Bu adam hiç sağlıklı bir ruh halinde gibi görünmüyor
Allah korusun bir gün ruh hali değişip size zarar verirse
bence is durumunu ayarlayıp yolunuza bakmalisiniz

Annenizi dinleyin ayrilin bence kendi ayaklarinin üzerinde durmaya hazir olunca ayrilirsin evden tabi izin verirlerse birde bu var demi

Asilmaz bu satten sonra.
babam ne gel gelme diyo .bi bakiyon sinirlenmis sana herseyi soyluyo.bi bakiyosun ben sana bagliyim arkandayim.gidip geri dondurmesinden korkuyorum.bi ciktimi bidaha donmem.babam da ozmn adam calisiyo kotu aliskanligi yok soz verdi artik dikkat etcek hadi bidaha dene derse olmaz.
bunuda dedim babama o is geldimmi biter diyo.ama icimde bi suphe.ha bundan kotumu olur asla olmazda.bi cesaret.cocuk felan defil dusundugum.bu kararimin arkasinda durabilirmiyim yoksa tekrar donermiyim.
Ankastriye ne ya? Anksiyete mi?

Bu adam hiç sağlıklı bir ruh halinde gibi görünmüyor
Allah korusun bir gün ruh hali değişip size zarar verirse
bence is durumunu ayarlayıp yolunuza bakmalisiniz
Bende oyle dusunuyorum.soyle bakiyorum da durmami gerektirecek bi durum yok.napabilir onlari dusunuyorum.saglam ilerlemek icin.

Eşinin tedavi olmaya niyeti yok bi kere.. Eee hep kendinden ödün ver sen idare etmeye çalış nereye kadar. Senin hayatın ne olacak, çekme yolunu çiz, babanda destek olmazsa olmasın, ayakta durmaya çalış, farzetki baban yok, onun dediklerine goremi hayatını şekillendirecek sin..yaşadığını sen bilirsin sonuçta

Eşinin tedavi olmaya niyeti yok bi kere.. Eee hep kendinden ödün ver sen idare etmeye çalış nereye kadar. Senin hayatın ne olacak, çekme yolunu çiz, babanda destek olmazsa olmasın, ayakta durmaya çalış, farzetki baban yok, onun dediklerine goremi hayatını şekillendirecek sin..yaşadığını sen bilirsin sonuçta
evet hadi benim cabamla yuruse tamadan onada engel oluyo.ben tamir ettikce o bozuyo het seferinde aynisi olmuyacak bir ay gecmeden daha beteri iyce arapsacina dondu.

Babana kizma oda napacagini bilmiyor tipki senin gibi sende bi oyle bi boyle onlarin kararlarinida etkiliyosun sonucta ayril derim ayrilir sonra pisman olur siz dediydiniz der psikolojisinde baban sen napacagini bilirsen onlar destej olur

Back
X