Bu evlilik yurumez ben napiyim

Babana kizma oda napacagini bilmiyor tipki senin gibi sende bi oyle bi boyle onlarin kararlarinida etkiliyosun sonucta ayril derim ayrilir sonra pisman olur siz dediydiniz der psikolojisinde baban sen napacagini bilirsen onlar destej olur
Evet oda var ben sebep olmayim diye senin karalarini etkilemeyim diyo ama bende kizim hazirlan cik vel gelemiyosan ben geliyorum demesini istiyorum beralde o benim lafima ben onun lafina gore konusutoz aslinda.

Maddi bi sorun yok.ruh hastasimi anlamiyorum ki.sonunu dusunmeden hareket ediyo herseyde sonrada geciyo ben yapmadimki ben demedimki.
bi bakiyosun sanki cok iyi baska biri.bi bakiyosun delirmis.hic biseyi kabullenmez hicbi hatasini kabul etmez yaptiklarini hep bi sebebi vardir.ikna ettim psikaytriye randavu aldim gittik.ankastriye bozuklugu demis.hapi bir hafta iciyo gayet normal 8 gun icmiyo aklina ne esiyosa yapiyor.sanki bilincli icmiyo gibi.ikna etti. randevu aldim evlilik danismanina gittik kadini baska bisey soruyo o hala baska cvp veriyo en sonunda tmm anladim A bey soruma cvp verin dedi.daha kapidan cikmadan birdaha gelmek yok dedi.en ufak biseyde kendimi oldurcem deyip duruyo.cocuk gibi oturup dovune dovune agliyo.yapma etme diyorum.yanindan kovar.ilgilenmem sen bana bakmiyosun ben o haldeyken der.cocuk bile yapmaz aslinda.

OOOOO adamin ciddi sorunlarin var desenize idare edilecek gibi degil, adamin ruh sagligi yerinde degilken nasil bir evlilikten soz edebiliriz zaten bilmiyorum. Bu bilgileri esinizin aileside biliyormu, ancak hep birlikte ikna ederek tedavi olmasini saglayarak normal bir hayata kavusursunuz. Tabiki bunlari yapacak sabriniz sevginiz ve gucunuz varsa. Ne sartlar altinda ve nasil evlendiniz/evlendirildiniz bilmiyorum ama cidden adam duzelmeyi kabul etmezse cekilecek dert degilmis, insallah cocuk falan yoktur, olmamasi icinde gereken onleminizi kat kat alin derim.
Evet kendinizi ekonomik olarak saglama alma cabaniz mantikli cunku belliki babaniz %100 arkanizda durmayacak en azindan bosanma durumu olursa ekonomik olarak muhtac kalmazsaniz kimseye.
Evliliginize ve esinize gelirsek kesinlikle ve kesinlikle tedavi olmasi sart esinizin, kim bilir ne gibi sorunlari var anlattiklariniz normal degil yani. Esinizin ailesinin tepkisi ne bu olanlara ?

OOOOO adamin ciddi sorunlarin var desenize idare edilecek gibi degil, adamin ruh sagligi yerinde degilken nasil bir evlilikten soz edebiliriz zaten bilmiyorum. Bu bilgileri esinizin aileside biliyormu, ancak hep birlikte ikna ederek tedavi olmasini saglayarak normal bir hayata kavusursunuz. Tabiki bunlari yapacak sabriniz sevginiz ve gucunuz varsa. Ne sartlar altinda ve nasil evlendiniz/evlendirildiniz bilmiyorum ama cidden adam duzelmeyi kabul etmezse cekilecek dert degilmis, insallah cocuk falan yoktur, olmamasi icinde gereken onleminizi kat kat alin derim.
Evet kendinizi ekonomik olarak saglama alma cabaniz mantikli cunku belliki babaniz %100 arkanizda durmayacak en azindan bosanma durumu olursa ekonomik olarak muhtac kalmazsaniz kimseye.
Evliliginize ve esinize gelirsek kesinlikle ve kesinlikle tedavi olmasi sart esinizin, kim bilir ne gibi sorunlari var anlattiklariniz normal degil yani. Esinizin ailesinin tepkisi ne bu olanlara ?
Ailesi de bisey diyemiyoki.bikere biraz soylendi ogluna niye boylesin sen hep boyleydin vs.sonra benim ailem devreye girince babam doktora git deyince babasi benim oglum delimi dedi.herkes bi anda.dondu.

Ben sizin yerinizde olsam ayrilirdim.Anneniz arkanizdaymis anneniz babanizi da ikna edebilir.Yazik psikolojik rahatsizliklar zaten zor bir de tedavi olmaya yanasmayinca bu evlilik sizi harap eder.

Ailesi de bisey diyemiyoki.bikere biraz soylendi ogluna niye boylesin sen hep boyleydin vs.sonra benim ailem devreye girince babam doktora git deyince babasi benim oglum delimi dedi.herkes bi anda.dondu.

Ohoo kocaniz eskiden beri hastaymis demekki resmen hasta adamla evlendirmisler sizi, hani bizde bir cahil kafasi vardir ya kel,kor, hasta, sakat, hatta zihinsel ozurlu bile evlensin gecer derler....
Boyle adamlarin evlendirip baslarindan atmak aslinda maksat, aileside cok guzel sarmis sizin basiniza simdi de utanmada benim oglum deli mi diyorlar mis birde, keske kocanizin yersiz sinir krizlerini aglama krizlerini cekip gosterseydiniz inanmayanlara, hos annesi eskiden de boyleydin demis demekk yeni birsey degil. Ya tedavi yada bosanma baska caresi yok cekilmez o adam omur boyu size yazik.

Ohoo kocaniz eskiden beri hastaymis demekki resmen hasta adamla evlendirmisler sizi, hani bizde bir cahil kafasi vardir ya kel,kor, hasta, sakat, hatta zihinsel ozurlu bile evlensin gecer derler....
Boyle adamlarin evlendirip baslarindan atmak aslinda maksat, aileside cok guzel sarmis sizin basiniza simdi de utanmada benim oglum deli mi diyorlar mis birde, keske kocanizin yersiz sinir krizlerini aglama krizlerini cekip gosterseydiniz inanmayanlara, hos annesi eskiden de boyleydin demis demekk yeni birsey degil. Ya tedavi yada bosanma baska caresi yok cekilmez o adam omur boyu size yazik.
Babasi ilk basta agzina geleni soyledi sen boylesin sen soylesin.birak su huylarini diye.ama benim babam girince devreye bizim oglumuzda bisey yok boyle degildi anlattigi gibi biri degil diye.ama herkes herseyin farkinda..

Back
X