- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Bendede benzer bir sorun vardi bana karsi birisinin ilgisi oldugunu fark etsem direk buzlasip araya bir duvar oruyorum resmen
Herzaman boyle mi olucam diye merak ederdim ya yarin birgun hoslandigim birinin ilgisinide fark edersem de biyle anidem bi duvar mi orucem
Ama bu ilhi gosterenlerin coguda evet demeyi dusunmeyecegim insanlar arkadas olabilirim ama duygusal manada birsey hissedebilecegim insanlar degil
Bunu bir keresinde psikologa sormustum belkide normal degilim diye mantiken dogru yaptigimi birgun so etigim durumla karsilasmadan isin aslini bilemeyecegimizi soylemisti
Türkiyede iyi psikolog çok az.çoğu komşu teyze gibi akıl veriyor.Bir üye dün konuş açmıştı kumar bağımlısı kocasının arkadaşı psikşyatre gitmişler kadını haksız çıkarmış ilaç vermiş göndermiş..Bu bir mekanizma bana da tr nin sayılı terapistlerinden biri söyledi.Hatta mesela bazıları maço sever ya? Böyle azarlıyan,kendine kötü davranan erkeklerden hoşlananlar var o da tamamen kendine değer sorunu..zaten kendine değer veren insan kendine öyle davrandırtmaz..
Şimdi nasıl oldunuz peki? Hala aynı mı? Düzelme var mı?