Bu filmden korkmayana 10 bin dolar verecek

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Cinli filmlerin unutulmaz yönetmeni Hasan Karacadağ, yeni filminin en korkunç sahnesi için izleyiciyle iddiaya giriyor. Türkiye'de ve dünyada bu sahneden korkmayacak olana 10 bin dolar ödül verilecek

Hasan Karacadağ’ın yazıp yönettiği, J plan ve Taff Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Türk sinemasının en uzun soluklu serisi Dabbe’nin beşinci filmi, Dabbe :Zehr-i Cin, 12 Eylül’de 250 kopya olarak vizyona giriyor. Filmin yaratıcısı ve yaratıcı fikirlerin, ilgi çekmenin ustası Hasan Karacadağ Facebook ve Twitter üzerinden ' dünya çapında' olduğu önemli vurgulanan fantastik bir yarışma başlatıyor.

Filmde ana karakterin cinlerle karşılaştığı sahnenin, sinema tarihinde yapılmış en korkutucu sahnelerden biri olduğunu iddia eden Karacadağ, izleyiciler arasından kesinlikle korkmayacağını iddia eden 10 kişiyi sosyalmedya üzerinden yapılan müracaatlarla belirleyecek ve Fono Film stüdyolarında özel bir ortamda filmi izletecek. Yabancılara da açık olan bu yarışma, İngilizce altyazılı olarak gösterilecek. Yarışmanın dünya promosyonu ise Mainstreet AD tarafından yapılacak.

sonra o 10 bin doları da sağlam bir psikiyatr bulmak için harcayacak millet

Ben korkarim valla. Ama eşim hayatta korkmaz. Bu tür şeyleri izleyince sadece gülüyor. Aksam gelsin de diyim hahaha

Korkutmaktan ziyade geriliyor insan. Bu film çok iyi olduğundan değil dini inançlarımız doğrultusunda olduğu için oluyor bence.. Dünyaca ünlü birçok korku filminde değil korkmak gerilmek etkilenmedim bile ama bu dabbe beni geriyor..

Ben izledim çok beğendim özellikle sonunu.. Cinli filmleri seviyorum korkmak hoşuma gidiyor =)
ben 4 ü izledim çok korkmuştum cesaret edemiyorum izlemeye eminim bu daha korkunçtur , bende çok seviyorum büyü vs. konulu flimler den korkuyorum zaten , yoksa zombili falan korku flimlerınden korkmam hiç

ben 4 ü izledim çok korkmuştum cesaret edemiyorum izlemeye eminim bu daha korkunçtur , bende çok seviyorum büyü vs. konulu flimler den korkuyorum zaten , yoksa zombili falan korku flimlerınden korkmam hiç
Evet bende etkileniyorum ve bunun içinde izliyorum =) Tavsiye ederim 4ü beğendiysen bunuda beğeneceksindir.

dabbenin ilk filmleri çok komikti gecen sene 'cin carpmasi'na bi akil girdim.. Ben boyle gerilmedim bi Türk korku filminde ! Her sahnesini soluksuz izledim ve sinema koltuğunda siçradgmi hatirliyorum. Allahtan etkisinde kalan bi insan değilim filmlerin. Yoksa geceleri uyuyamazdim sanirim. Dinimizle ilgili olması insani daha da urkutuyor. Bu yeni filmini büyük bi merakla bekliyorum..

dün gittim ve cok beğendim. eleştireceğim tek sey gereksiz ses efektleri. Onun dışında iyiydi yasanmıs bir olay olması insanı daha da etkiliyor.

korku filmlerine okadar alistimki izlerken korkmuyorum

10 bin dolari kim veriyor acil bana ulassin

böyle şeylerle saka olmazya ben korkarım o filmden korkmayıp para kazansam sonraki hayatım rahat o lurmu bilmem yaa :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…