DisTurBia Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 1.055 134 363 Istanbul 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DisTurBia #1 Bu klipteki filmin adını hatırlayan var mı? Eskiden izlediğimi hatırlıyorum ama küçük olduğum için korkmuştum :) Ama o zaman izlediğimde Çetin Tekindor'da vardı diye hatırlıyorum. Tabi yanlış hatırlıyorda olabilirim. [video=youtube;QV-VUVRT__c]http://www.youtube.com/watch?v=QV-VUVRT__c[/video]
Bu klipteki filmin adını hatırlayan var mı? Eskiden izlediğimi hatırlıyorum ama küçük olduğum için korkmuştum :) Ama o zaman izlediğimde Çetin Tekindor'da vardı diye hatırlıyorum. Tabi yanlış hatırlıyorda olabilirim. [video=youtube;QV-VUVRT__c]http://www.youtube.com/watch?v=QV-VUVRT__c[/video]
DisTurBia Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 1.055 134 363 Istanbul 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DisTurBia #2 Hiç hatırlayan yok mu ya? Bilmemne köşk, yada bilmemne ev.. öyle bişeydi ??
A atezcan Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2012 71 0 0 Aydın 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DisTurBia #3 hatırlayınca dönerim
Monica Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 5.124 228 173 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DisTurBia #4 Kabuslar evi. Filmin adı
AngelicaPickles Guru Kayıtlı Üye 14 Şubat 2012 6.205 8.823 448 4 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DisTurBia #5 Kabuslar evi serisinden, bir kış masalı film ismi
DisTurBia Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 1.055 134 363 Istanbul 6 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DisTurBia #6 Monica .!.: Kabuslar evi. Filmin adı Genişletmek için tıkla... Aa evet hatırladım (hatırlattınız) Çok teşekkür ederim pin_up_girl .!.: Kabuslar evi serisinden, bir kış masalı film ismi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim :) atezcan .!.: hatırlayınca dönerim Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için sağolun ama gerek kalmadı. çok kasmayın
Monica .!.: Kabuslar evi. Filmin adı Genişletmek için tıkla... Aa evet hatırladım (hatırlattınız) Çok teşekkür ederim pin_up_girl .!.: Kabuslar evi serisinden, bir kış masalı film ismi Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim :) atezcan .!.: hatırlayınca dönerim Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için sağolun ama gerek kalmadı. çok kasmayın