• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fırsat kaçmaz dış mekim kampanyası !!!!

renapht

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
21
0
0
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar,
2 yıldır profosyonel olarak fotoğrafçık yapmaktayım portfolyömü geliştirmek için 2014 yılı boyunca albüm dahil 450 albüm hariç 250 tl. ye düğün, nişan, söz, aile ve bebek çekimi yapıyorum ilgililenen arkadarlar bana .... adresimden veya özelden mesaj veya telefolarını bırakarak ulaşabilirler isteyen arkadaşlara mail yoluyla daha önceki çekimlerimden örnekler gönderebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba en azından bi facebook sayfası açarak yönlendirme yapsanız daha iyi olmaz mı? böyle olunca uzun bir işlem ve maalesef üşeniyor insanlarç açıkcası önce fotoğralarınızı görüp sonra beğenirsem iletişime geçmek isterdim.

yapmanız gerekn sadece bir mail adresi vermek ve örnek fotoğraflardan görmek istemek söz konusu en özel gününüzün fotoğraflanması ise bence üşenmemek gerekiyor haksız mıyım???
merhaba en azından bi facebook sayfası açarak yönlendirme yapsanız daha iyi olmaz mı? böyle olunca uzun bir işlem ve maalesef üşeniyor insanlarç açıkcası önce fotoğralarınızı görüp sonra beğenirsem iletişime geçmek isterdim.

yapmanız gerekn sadece bir mail adresi vermek ve örnek fotoğraflardan görmek istemek söz konusu en özel gününüzün fotoğraflanması ise bence üşenmemek gerekiyor haksız mıyım???

üzülerek söylüyorum ki haksızsınız. bu işler arz talep meselesidir ben de bir müşteri olarak bunu talep ediyorum. bu hızı talep ediyorum. müşteriyi uğraştırmayan, hızlı ve kolay olanı tercih ediyorum. aslında eksiklerinizi tamamlamınız adına olumlu ve yapıcı bir eleştiriydi böyle bir savunma yapmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. başarılar.

Bu sekilde cevap veriyorsaniz musterilerinize portfoyunuz coooookkk ! genisler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin sorunuz neydi acab göremedim yardımcı olmak isterim bu sıralar çekimlerim yoğun da

doğru haklısınız yoğunlukdan dolayı sayfa açmaya zaman bulamadım ama en kısa zaman da açıcam İnşallah ama ondan önce çekimlerimden örnekler görmek isterseniz seve seve mail atabilirim::))) hoşçakalın,

üzülerek söylüyorum ki haksızsınız. bu işler arz talep meselesidir ben de bir müşteri olarak bunu talep ediyorum. bu hızı talep ediyorum. müşteriyi uğraştırmayan, hızlı ve kolay olanı tercih ediyorum. aslında eksiklerinizi tamamlamınız adına olumlu ve yapıcı bir eleştiriydi böyle bir savunma yapmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. başarılar.

şeyma hanım rica etsem .....adresimden iletişime geçebilir miyiz yardımcı olmayı isterim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şeyma hanım günaydın sizinle aynı taih de bir sünnet çekimi sordular ben önce sizinle görüştüğüm için cevap gelmeden yanıt vermek istemedim bugün bilgi verirseniz seivnirim yoksa diğer arkadaşlara söz vermek durumunda kalıcam. hoşçakalın,

Back
X