- 2 Ekim 2020
- 4
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi kisirrvekek
Bu fotoğraftaki kişinin transeksüel olduğu belli mi yoksa normal kadın gibi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaç ne burdaBu fotoğraftaki kişinin transeksüel olduğu belli mi yoksa normal kadın gibi mi
Eki Görüntüle 2699475
Naptın bişeyler değşmiş sendeBu fotoğraftaki kişinin transeksüel olduğu belli mi yoksa normal kadın gibi mi
Eki Görüntüle 2699475
Amaç ne tam olarak? Bunun cevabı hayatınızda neyi değiştirecek?Bu fotoğraftaki kişinin transeksüel olduğu belli mi yoksa normal kadın gibi mi
Eki Görüntüle 2699475
Demesem ne cevap verirlerdiBelli mi dersen belli olur tabi...
Demeseydin keske
Demesem ne cevap verirlerdi
BenimSen söyleyince daha bir dikkatli baktim trans gibi duruyor..
Siz misiniz resimdeki
Valla ben hiç anlamadım , güzel olmuşsun
Saclar olmamis az daha uzat cok yakmissin saclarini az bakim yaptirBu fotoğraftaki kişinin transeksüel olduğu belli mi yoksa normal kadın gibi mi
Eki Görüntüle 2699475
Yoo anonimim anlasam şak diye anladım derdim. Dememem için ne sebep var ki?Belki de anladiniz ama ayıp olmasın diye mi demediniz
Homofobik değilim bu sebeple bu mesajım öyle algılansın istemem zira en yakın arkadaşlarımdan biri eşcinsel lakin siz gerçekten artık sıktınız, site sahibi bile sizi defalarca uyardığı halde siz ısrarla yeni üyelik alıp aynı fotoğrafınızı ekleyip aynı soruyu soruyorsunuz, sorun translığınızda değil takıntılı kişiliğinizde, milyon tane üyelikle milyon tane konu açsanız da takıntınızdan kurtulamayacaksınız zira siz de kendinizin translığınızın belli olduğunun farkındasınız.Belki de anladiniz ama ayıp olmasın diye mi demediniz