Bu gaz sıkıntısıyla ne yapacağız böyle?!

annecilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
36
1
36
İstanbul
Kızlar dene yanıl yöntemiyle korkunç gazlarımın sebebinin süt olduğunu keşfettim. Ama kalsiyum ihtiyacımız için içmemiz gerek! İki gündür içmiyorum ve çok rahatladım. Yarından itibaren keçi sütüne başlayacağım, laktozsuz sütler ve keçi sütü gaz yapmıyormuş diye duydum. Sizin de böyle sorunlarınız oldu mu? Nasıl çözüm geliştirdiniz, ya da çözebildiniz mi?

o bende çok oluyordu. hamile gibi geziyorsun ortalıkta. ben de bağırsak problemi de vardı. ben aktardan hazım çayı almıştım aktar kendisi yapıyormuş. onu içtim yarı düzenli:) 7 senelik problemim bitti. ama laktozsuz süt iyi. bir de sarma yemeni öneririm. kalsiyum çok fazla üzüm yaprağında.

Bende gebeliğin basından beri yaşıyorum neredeyse kendimce çözümünü buldum ya hergun yada gazınız oldukça 1 tane maden sodası içerseniz gaz sorunu%90 oranında azalıyo bide sütü soğuk içmeyin soğuk sütte fena gaz yapar

bende de var gaz problemi ve süt bakliya vs yapıyor.valla çözüm olarak bişe yapmıyorum.gazın çıkmasını bekliyoum:)))) çünkü bu besinleri yemem gerekiyor

sütün içine biraz çok çok az kahve at gaz yapmaz:) ben normalde de çok süt içerim hamileykende aynı düzen devam ettim hiç sade içemem kahve veya çikolata tozu atarsan az! gaz problemi olmaz

Ilginiz için minnettarım kızlar bugün laktozsuzsüt getirdi eşim birazdan ısıtıp bal ktıp deneyeceğim sonuçtan haberdar ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…