Bu gece gördüğüm rüya :'(

Ben rüyanın çıkacağına inanmıyorum canım. Çok küçük bir aldatmaymış. Yani aldatmak aldatmaktır ama, yani sadece bir konuşma. Sonrasında hemen yakalanmış. Daha büyüğüne cesaret etmez bence...

Vallahi bilmiyorum ki ne yapalım şeker.. Gözü dışarıda olana, sevgilisi Angelina Jolie olsa farketmez yani:19: Toplumumuzda erkektir yapar, yapsın yapsın şanı yürüsün anlayışı oldukça, erkek çocuklar bu anlayışla yetiştirilmeye devam ettikçe bizim gibiler daha çooooook mağdur edilir:4:

aynen katılıyorum.Biz barıştıktan sonra dedmki bende aynısnı yapimde gör diye elimi bi sıktı kırcaktı salak.Aynen öyle erkeklerin hiç bi konuda sorunu yok hep dert bizde hep.Çoğu dokunulmamış kız ister ama kendisi kimlere dokunmştur kim bilir.. Ne hakla böyle bşeyde isterler bilmem. Kendi aldatır biz affederiz ama ben yapsam naparsın dedim bende barışırım dedi bende tbi tbi dedim.Bi daha asla uğraşmazsın dedm yalanmı

biz onlara sözden sonra gittik uzaktanda akrabayız ailelr tanıyo birbirini.Ordayken evlerinde bana çok yakın sevgi dolu yardımcıydı.Kardeşi diyodu 23 yıldır bu mutfağ adım atmamıştır kıyamet kopcak fln diye.Ama hep uzağz böyle nasıl tanıcaksam :( ayda bir kere fln geliyo ondada biraz geziyoruz o kdr.İnkar huyu var diyorum mesela ya bu böyle ben biliyorum bunun böyle oldğnu.O illa yok der korkudan hayır yapmadm der bigün 6 saat telefonda konuştk işte bu aldatma işini.Ben konuşmadm diye dil döktü o kdr.6saat sonra tamam ben yaptm dedi cins

Bir de inkar ediyorlar ya Allah'ım deli oluyorum bu huylarına. Ben benimkine yazdığın mesajları okudum o sevgili olduğun kıza ve diğerlerine diyordum, o hâlâ daha inkar ediyordu.. Boşuna dememişler erkek yatakta da yakalansa inkar eder diye.. En sonunda kabul etti tabii yediği haltları:43:
Dikkatli ol bence, gözünü açık tut sürekli ama belli etme kendisine şüphelendiğini. Yapıyorsa bir şey açık verir elbette.

aynen katılıyorum.Biz barıştıktan sonra dedmki bende aynısnı yapimde gör diye elimi bi sıktı kırcaktı salak.Aynen öyle erkeklerin hiç bi konuda sorunu yok hep dert bizde hep.Çoğu dokunulmamış kız ister ama kendisi kimlere dokunmştur kim bilir.. Ne hakla böyle bşeyde isterler bilmem. Kendi aldatır biz affederiz ama ben yapsam naparsın dedim bende barışırım dedi bende tbi tbi dedim.Bi daha asla uğraşmazsın dedm yalanmı

Zaten kadınlar yapsa aynı şeyi yapan kadını anında yaftalarlar o... diye. Ama erkek ne yaparsa yapsın, isterse göz göre göre aldatsın, yuvanı yıkma derler..

Erkekler çok ilginç bencede ellenmemiş kız isterler kendileri her fırsatı değerlendirirler ne güzel memleket bilmezlerki elledikleride başkasının kızıdır karısıdır yani bu erkekler kadınları kimle aldatır başka kadınlarla eee o zaman ortalamaya vurursak ellenmemiş kız aldığını sanan çoğu erkekte toplumun saçma baskısından ve acaba ne denir korkusundan ellenmiş ama ellenmemiş numarası yapan kızları alır ne yazık kendim ettim kendim buldum durumu olur

Aslında kadın erkek eşit olsa kimse kimseyi aldatmaz herşey sağlıklı ve doğru yaşanır

Erkekler çok ilginç bencede ellenmemiş kız isterler kendileri her fırsatı değerlendirirler ne güzel memleket bilmezlerki elledikleride başkasının kızıdır karısıdır yani bu erkekler kadınları kimle aldatır başka kadınlarla eee o zaman ortalamaya vurursak ellenmemiş kız aldığını sanan çoğu erkekte toplumun saçma baskısından ve acaba ne denir korkusundan ellenmiş ama ellenmemiş numarası yapan kızları alır ne yazık kendim ettim kendim buldum durumu olur

Aslında kadın erkek eşit olsa kimse kimseyi aldatmaz herşey sağlıklı ve doğru yaşanır

Çok doğru demişsin cnm.Gelen erkedği boş çevirmeyen kızlarda var oldğu sürece işimiz zor.Lafa gelince erkeğim ihtiyacım var oluyo anlamıyorum.Biz insan değiliz sanki

Ben rüyanın çıkacağına inanmıyorum canım. Çok küçük bir aldatmaymış. Yani aldatmak aldatmaktır ama, yani sadece bir konuşma. Sonrasında hemen yakalanmış. Daha büyüğüne cesaret etmez bence...

Ama o konuşmada geçenlri bi bilsen.Kızla eskiden birlikte olmuş.O konuşmadada tekrar istiyorum demiş kız geri çevirmiş olmaz demiş.Oda sadece bi knşma diye kendini savundu zamanında ama kız kabul etse konuşmayla kalmicaktı salak şey.Hani kıza duygusal bi bağlılığı yok ama olmamalı böyle şeyler.Ben ona hadi denk geldim.Kim bilir görmediğim neler oluyodur neler :84:

Ne yazıkki erkekler bencil daha evli değilsin evlenince beni daha iyi anlarsın

Mutlu olmak bu kadarmı zor bu hayatta ya :( Neden iki kişide birbirne sadık kalmaz sevmez.Varda benmi bilmiyorum bu düzen niye böyle :( Evlenincede elde ettiği için eskisi kadar naz poz çekmezler eminim böyledir.Daha kırıcı olabilirler ilk önceleri can yakar ama zamanla onu öyle kabullenir insan.Sıradanlaşır gider.Allah herkesin hakkında hayrlısını nasip etsin inş benimde korkularım boşa çıkar evlilik bi kez olur bizde derken çevremizde hani.O şansımıda mutsuz bi evlilkle değerlendirmem umarım :( Şuan herşey çok güzel ama herşey laylaylom oldğndan.İleriyi bilemem :(

Mutlu olmak bu kadarmı zor bu hayatta ya :( Neden iki kişide birbirne sadık kalmaz sevmez.Varda benmi bilmiyorum bu düzen niye böyle :( Evlenincede elde ettiği için eskisi kadar naz poz çekmezler eminim böyledir.Daha kırıcı olabilirler ilk önceleri can yakar ama zamanla onu öyle kabullenir insan.Sıradanlaşır gider.Allah herkesin hakkında hayrlısını nasip etsin inş benimde korkularım boşa çıkar evlilik bi kez olur bizde derken çevremizde hani.O şansımıda mutsuz bi evlilkle değerlendirmem umarım :( Şuan herşey çok güzel ama herşey laylaylom oldğndan.İleriyi bilemem :(

Evlilik birazda şansa bağlı bence aklını, fikrini, ruhunu huzurlu iyi ve güzel tutki seninde evlilikte şansın artsın

rüyalar tersine çıkarmış hayır diyelim hayır olsun çok takma

Ama o konuşmada geçenlri bi bilsen.Kızla eskiden birlikte olmuş.O konuşmadada tekrar istiyorum demiş kız geri çevirmiş olmaz demiş.Oda sadece bi knşma diye kendini savundu zamanında ama kız kabul etse konuşmayla kalmicaktı salak şey.Hani kıza duygusal bi bağlılığı yok ama olmamalı böyle şeyler.Ben ona hadi denk geldim.Kim bilir görmediğim neler oluyodur neler :84:

Bu insanla neden hala birliktesiniz böyle birşey olduğu halde :53:
Hiç mi kendinize saygınız yok anlamıyorum ki.
Kim bilir neler oluyordur diyorsunuz bu adama güveniniz yok belli ki kafanıza silah mı dayıyorlar evlenin diye.
Bu şekilde evlenilir mi ya. Ne insanlar var şu dünyada.. :53:

Son düzenleme:
Back
X