- Konu Sahibi pembeseker1
Hamileligimin ilk aylari hep hastanede yatmak zorunda kaldim. Zor bir gebelik gecirdigim icin calisamiyorum.Her hafta tekrar yenisini almak zorunda oldugum ilac cok pahali.Esimden Allah razi olsun gece gunduz calisip bana ve bebegimize bakiyor.Ama maasi o kadar az ki kiraydi,ilacti,hastaneydi faturalardi derken beslenmeye zor yetisiyoruz.Canim marketteki o turlu turlu meyvelerden cekiyor soylesem cebindeki son kurusla da olsa alir ama durum kotu.Bana caktirmamaya calisiyor gunduz iste yemek yemedigi zamanlar oldugunu biliyorum.Sirf ben iyi besleneyim diye kendisi doymus gibi yapip kalkiyor sofradan. Butun zorluklara ragmen dunyanin en iyi kocasina sahibim.Allahima sukurler olsun.Beni uzen parasizlik degil,cok sukur ilerde meslegime donerim sorun bebegim icin birsey yapamamak onu dogru duzgun karnimda besleyemezken tulumunu zibinini nasil alicam
Etrafta butun hamile tanidiklarim alisverise cikiyor.Bebislerine biseyler aliyorlar.moralim buna bozuk.Esime de bebegime de guzel yemekler pisirmek isterdim en cok.Ikisine de meyveler alabilmek.Ama biliyorum birgun hersey duzelcek.Allah herkezin yardimcisi olsun.