- Konu Sahibi pembeseker1
-
Hamileligimin ilk aylari hep hastanede yatmak zorunda kaldim. Zor bir gebelik gecirdigim icin calisamiyorum.Her hafta tekrar yenisini almak zorunda oldugum ilac cok pahali.Esimden Allah razi olsun gece gunduz calisip bana ve bebegimize bakiyor.Ama maasi o kadar az ki kiraydi,ilacti,hastaneydi faturalardi derken beslenmeye zor yetisiyoruz.Canim marketteki o turlu turlu meyvelerden cekiyor soylesem cebindeki son kurusla da olsa alir ama durum kotu.Bana caktirmamaya calisiyor gunduz iste yemek yemedigi zamanlar oldugunu biliyorum.Sirf ben iyi besleneyim diye kendisi doymus gibi yapip kalkiyor sofradan. Butun zorluklara ragmen dunyanin en iyi kocasina sahibim.Allahima sukurler olsun.Beni uzen parasizlik degil,cok sukur ilerde meslegime donerim sorun bebegim icin birsey yapamamak onu dogru duzgun karnimda besleyemezken tulumunu zibinini nasil alicamEtrafta butun hamile tanidiklarim alisverise cikiyor.Bebislerine biseyler aliyorlar.moralim buna bozuk.Esime de bebegime de guzel yemekler pisirmek isterdim en cok.Ikisine de meyveler alabilmek.Ama biliyorum birgun hersey duzelcek.Allah herkezin yardimcisi olsun.
Cok tesekkurler yorum attiginiz icin.Cok sagolun.Ben sadece icimi dokmek icin yazmistim.Sonra silmek istedim konuyu mahcup olup ama nerden silecegimi bulamiyorum.Bu arada gercekten bisey almanizi istemem dusunmeniz cok ince ve cok guzel almis kadar oldunuz.Sevgiler.allah yardımcın olsun canım bebeğinin cinsiyeti ne onun için kıyafetler alıp göndermek çok isterim. moralini yüksek tut. sen üzülürsen o da üzüür unutma. kaç aylık şuanda bebeğin.inşallah sağ sağlim kucağına alırsın. bütün dertlerin son bulur.
Cok tesekkurler yorum attiginiz icin.Cok sagolun.Ben sadece icimi dokmek icin yazmistim.Sonra silmek istedim konuyu mahcup olup ama nerden silecegimi bulamiyorum.Bu arada gercekten bisey almanizi istemem dusunmeniz cok ince ve cok guzel almis kadar oldunuz.Sevgiler.
Cok tesekkurler yorum attiginiz icin.Cok sagolun.Ben sadece icimi dokmek icin yazmistim.Sonra silmek istedim konuyu mahcup olup ama nerden silecegimi bulamiyorum.Bu arada gercekten bisey almanizi istemem dusunmeniz cok ince ve cok guzel almis kadar oldunuz.Sevgiler.
Allah yardimcin olsun bak ne güzel içini dokmussun sevgiler paylaştıkça buyur,dertler paylastikca azalır. Emin ol bebegin rizkiyla gelecektir ve sen ona hangi cicisini giydircem diye dusuneceksin. Sen dua etmeyi unutma.
sagolun desteginiz icin bebisim erkek teyzesi kismetse yaz sonu kucagimda Allahin izniyle.neden siliyorsunuz canım . burada herkes içini döküyor zaten. önemli olan azda olsa rahatlamanız ben mahcup olmanızı istemem
cok haklisin cnm her bebek kismetiyle gelir dua cok onemli Rabbim butun haCok tesekkurler yorum attiginiz icin.Cok sagolun.Ben sadece icimi dokmek icin yazmistim.Sonra silmek istedim konuyu mahcup olup ama nerden silecegimi bulamiyorum.Bu arada gercekten bisey almanizi istemem dusunmeniz cok ince ve cok guzel almis kadar oldunuz.Sevgiler.
Allah yardimcin olsun bak ne güzel içini dokmussun sevgiler paylaştıkça buyur,dertler paylastikca azalır. Emin ol bebegin rizkiyla gelecektir ve sen ona hangi cicisini giydircem diye dusuneceksin. Sen dua etmeyi unutma.
mislere yardim etsin ins caninin cektiklerini yiyebilsinler en onemlisi.
tekrar cok tesekkur ederim cok dusuncelisin.allah yardımcın olsun canım bebeğinin cinsiyeti ne onun için kıyafetler alıp göndermek çok isterim. moralini yüksek tut. sen üzülürsen o da üzüür unutma. kaç aylık şuanda bebeğin.inşallah sağ sağlim kucağına alırsın. bütün dertlerin son bulur.
Hamileligimin ilk aylari hep hastanede yatmak zorunda kaldim. Zor bir gebelik gecirdigim icin calisamiyorum.Her hafta tekrar yenisini almak zorunda oldugum ilac cok pahali.Esimden Allah razi olsun gece gunduz calisip bana ve bebegimize bakiyor.Ama maasi o kadar az ki kiraydi,ilacti,hastaneydi faturalardi derken beslenmeye zor yetisiyoruz.Canim marketteki o turlu turlu meyvelerden cekiyor soylesem cebindeki son kurusla da olsa alir ama durum kotu.Bana caktirmamaya calisiyor gunduz iste yemek yemedigi zamanlar oldugunu biliyorum.Sirf ben iyi besleneyim diye kendisi doymus gibi yapip kalkiyor sofradan. Butun zorluklara ragmen dunyanin en iyi kocasina sahibim.Allahima sukurler olsun.Beni uzen parasizlik degil,cok sukur ilerde meslegime donerim sorun bebegim icin birsey yapamamak onu dogru duzgun karnimda besleyemezken tulumunu zibinini nasil alicamEtrafta butun hamile tanidiklarim alisverise cikiyor.Bebislerine biseyler aliyorlar.moralim buna bozuk.Esime de bebegime de guzel yemekler pisirmek isterdim en cok.Ikisine de meyveler alabilmek.Ama biliyorum birgun hersey duzelcek.Allah herkezin yardimcisi olsun.
ne kadar anlaÜzülmeyin siz üzüldükçe bebeginiz bunu hisseder oda üzülür. . Dua edin kardeşim her bebek rızkıyla gelir dunyaya hem arkadaşın dediği gibi o dogunca hangi giysisini giydireyim diye şaşırırsınız Allah hiç ummadiginiz yerlerden gonderir gelir bulur sizi.. bebeginiz saglikli olsun siz saglikli olun..size bebeginize mutlu huzurlu günler diliyorum Allah kalbinizde olsun her daim güzel kardeşim. .
ozelden mesaj atma yetkim yokmus sanirim yazdim gitmedineden siliyorsunuz canım . burada herkes içini döküyor zaten. önemli olan azda olsa rahatlamanız ben mahcup olmanızı istemem
Haklisin cnm cok tesekkurler.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun bizim gibi sikintida olanlara rizik yagdirsin ins.Bebisim geliyoCanim ben ilk bebegimfe dogumum yaklasmisti hic bise alamamistim srnin gibi icim gidiyordu:'( dogum yapmama az bi zaman kaldi bebise bişiler geldi kendime bişe alamamistim ama dogum yaptim bebege ne giydircegimi şaşırdım. Allah yani onu o evlati sana nasip ediyorda onun rizkinimi vermeyecek? Gor bak çok güzel şeyler yasayacaksin hem kocanda sna en büyük destek srn saglam durki annesi oglanda guclu durmayi öğrensin. İnşallah Rabbim canınin cektigi seylrri bol bol nasip etsin. Dua en onemlisi dua Rabbim demiski ben bi kuluma fakirlik verdim mi bol dua ile tovbe etsin
Allah hepinizden raziolsun kizlar.konuyu okuyup cevap yazmanız bile beni cok duygulandirdi. cok teşekkür ederim hepinize.siteye gecenlerde uye oldugum için 100 mesaj hakkı doldurmam lazimmis. Dun buraya yazarken sadece icimdekileri dokmek icin yazmistim hiç bi şekilde aklımdan bebeğime bişeyler alırlarmı dıye gecmedi.Ama Allah razi olsun bu sayede insanligin olmedigini anladim burasi gercekten bir aile ortamiHamileligimin ilk aylari hep hastanede yatmak zorunda kaldim. Zor bir gebelik gecirdigim icin calisamiyorum.Her hafta tekrar yenisini almak zorunda oldugum ilac cok pahali.Esimden Allah razi olsun gece gunduz calisip bana ve bebegimize bakiyor.Ama maasi o kadar az ki kiraydi,ilacti,hastaneydi faturalardi derken beslenmeye zor yetisiyoruz.Canim marketteki o turlu turlu meyvelerden cekiyor soylesem cebindeki son kurusla da olsa alir ama durum kotu.Bana caktirmamaya calisiyor gunduz iste yemek yemedigi zamanlar oldugunu biliyorum.Sirf ben iyi besleneyim diye kendisi doymus gibi yapip kalkiyor sofradan. Butun zorluklara ragmen dunyanin en iyi kocasina sahibim.Allahima sukurler olsun.Beni uzen parasizlik degil,cok sukur ilerde meslegime donerim sorun bebegim icin birsey yapamamak onu dogru duzgun karnimda besleyemezken tulumunu zibinini nasil alicamEtrafta butun hamile tanidiklarim alisverise cikiyor.Bebislerine biseyler aliyorlar.moralim buna bozuk.Esime de bebegime de guzel yemekler pisirmek isterdim en cok.Ikisine de meyveler alabilmek.Ama biliyorum birgun hersey duzelcek.Allah herkezin yardimcisi olsun.
cok sevindim sizin adiniza ins bizimde durum iyilesir.Gercekten yasayan bilir.Umarim Allah bidaha yasatmaz size hep boyle sevinin cok cok sevindimAllah yardimcin olsun tatlim benmde mayis sonunda kizim olacak ins 1 ay omcesine kadar cok agliyrdum bebegime bisey alamiyrm dye 5 tl lik bir corap dusun nasil hosuma gitmisti pembe kurdelali sirin bir corap ama ben alamamistin param yoktu o kadar cok agladim ki bebegme corap bile alamiyrm dye bu ay Allahim sefkat elini uzatti bize ama:) kizimin herseyi tamam yok yok cok sukur esimin eline biraz para gecti ve biz herseyi tamamladik yani tatlm uzulme Rabbim dagina gore kar verir ve hicbir bebegi riziksiz birakmaz suan zatn cok erken biseyler alman icin Rabbim sizin meleginizin rizkini verir sen dua et Allaha sadece ona sigin ve uzulme Allahn bize emanetlerine cok iyi bakmamiz lazim boyle seyler ocin uzueye degmez sen sadece dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?