• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gnler de iyi deilim

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.099
152
363
Bursa
Her şey üstüme üstüme geliyor gibi...İşyerinde patronumun saçma sapan istekleri, her şeye bahane bulması, yetiştirmem gereken işler...üstüne sevgilimden ayrılmam...benden hoşlanan biri var ama biliyor sevgilimden yeni ayrıldığımı, ilgisi beni mutlu etse de onu üzmek istemiyorum çok temiz bir insan...eve gidiyorum annemle bir yarım saat geçirip hemen odama atıyorum kendimi...bu sefer üzülüyor zaten bütün gün görüşemiyoruz gel iki laf edelim beni korkutuyorsun diye...ağlamadığım hemen hemen hiçbir gece yok gibi...başınızı şişirdim kızlar susayım ben artık...

Ne baŞ ŞıŞırmesı canım bende yaŞadım aynı duygusu sankı herŞey batar herkesten kaÇmak aĞlamak ıstersın zamanla toparsın kendını ama kendımıze yaptıĞımız ezıyet ve gÖz hastalıkları kalır bıze senden hoŞlanan ÇocuĞa gelınce Şımdılık onu dÜŞÜnme acın geÇsın sonra bırŞey hıssedersen baŞlarsın kendını zorla dıŞarı Çık temız hava al yalnız kalmak hıÇ yaramıyor daha kÖtÜ oluyor ınsan geÇıyor buna emın ol aynısını bende yaŞadım

düşünme akışına bırak..
sen plan da yapsan,yola koymaya da çalışşan
herşey oluruna varıyor...
nasipten öte geçilmez...olması gereknler gelir bulur seni olumlu ya da olumsuz
hiç dert etme...

sıkma o tatlı canını güselim yaa.hayatta herşey mükemmel olmuo maleseff.hakkında hayırlısı neyse o olsunn...

bazen......herşey yolunda gitmiye bilir.........dedigin gibi herşey üstüne üstüne gelir........
şuan ayrılık acısıda çekiyorsun.......
bu böyle devamda etmez canım mutlaka düzelecektir....
gün dogmadan neler dogar ..malesef bazen hayat isteklerimizi veremeye biliyor......
üzülmeklede çözüm olmuyor........
o yüzden koyver gitsin.........
yeni erkek arkadaşa gelincede bence kafanı iyice boşalt....öyle yeni sayfa aç .kendini hazır hisset yani......
mutluluklar.....

Hayat insana zaman zaman güzellikleri zaman zaman hayal kırıklıklarını yaşatır. Önemli olan nedir biliyor musun her ne durumda olursan ol hep daha kötüsünü düşünerekten şanslı olduğunu hisset ve karamsarlığa kapılma. Şu an sıkıntılı bir evrede olabilirsin ama inan bana her inişin bir çıkışı da vardır. Sen elinden geleni yap ve olaylar karşısında pozitif düşünmeye çalış. Herşeyden önemlisi sağlık. Sağlığın yerindeyse geri herşey senin elinde. Mutlu olmakta mutsuz olmakta. Allah akıl fikir vermiş arkadaşım. Sorunlarla mücadele edebilmeli savaşıp mutluluğu kazanmalıyız. Bence silkelen kendine gel. Seni kimse ama kimse mutsuz etmemeli. Hayat öyle veya böyle akıp geçiyor. Neden geçen günleri sıkıntılarla sorunlarla heba edelim ki öyle değil mi?

Öyle tabi...düşünüyorum insanlar neler yaşıyor; duygularıyla oynanıyor, işinden çıkarılıyor, en güvendiği insanlar sırtını dönüyor...bunun gibi bir sürü şey...benim sıkıntım bunların yanında devede kulak kalıyor şımarıklık etmeyeyim diyorum...ama bir şeyler üst üste geldiği zaman da dayanılmaz oluyor...

bencede canım hiç canını sıkmaya değmez aslında
ama biz insanoğlu bazen hususi canımızı sıkmak istiyoruz
işyerindeki sorunlar inan heryerde var
takmaya kalksam gün içinde neler oluyor neler
takmıyormuyum bende takıyorum elbet zaman zaman ama herşeye takmamak lazım
bazen bakıyorum bende hayatıma herşey çok rutin geliyor
çevreme bakıyorum dışardan hareketli gibi geliyor ama onlarıda azcık araladığın zmana altından neler çıkıyor neler
gönlümden çok şeyler geçiyor
keşke şöyle olsa, böyle mutlu olsam, şöyle rahat olsam diye
ama herşey nasip kısmet canım
sonra yaşadıklarıma bakıyorum
diyorum kendi kendime sakın isyan etme
sen neler yaşadın neler, ne acılar gördün
ama bak nasıl olacak dediğin şeyler hayalinin bile almadığı şekilde tamda senin istediğin gibi oldu diyorum kendi kendime
sonra bakıyorum, sağlıklıyım, ailem yanımda, gidip gelebileceğim bir işim var
aslında şükredilecek çok şeyim var
sadece ilerleyen zamanlarda hayatımın tamamlanacak kısımları şuan eksik
elbet onlarda birgün olacak diyorum
Rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum hep

birde bakıyorumki canımı sıkacak bişeyim yok aslında

Senin sorunun bence kimseyle oturup dertleşmemen içini dökememen doğrumu? ıçine kapanmışsın canım. Kendine eziyet ediyorsun. Hayatın devam ettiğini daha önünde ne güzel günler olduğunu düşün ve şükret. Tabiki hayat sürprizlerle dolu ve bize aniden yaşattığı hoş olmayan şeylerde var ama hep şükret haline. Etrafındaki insanlarıda üzme en önemlisi seni dünyaya getiren anneni !
Sen okadına bir gülsen dünyaları verirsin ona bak endişeleniyormuşta senin için. Ana yüreği işte ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler.

Her şey üstüme üstüme geliyor gibi...İşyerinde patronumun saçma sapan istekleri, her şeye bahane bulması, yetiştirmem gereken işler...üstüne sevgilimden ayrılmam...benden hoşlanan biri var ama biliyor sevgilimden yeni ayrıldığımı, ilgisi beni mutlu etse de onu üzmek istemiyorum çok temiz bir insan...eve gidiyorum annemle bir yarım saat geçirip hemen odama atıyorum kendimi...bu sefer üzülüyor zaten bütün gün görüşemiyoruz gel iki laf edelim beni korkutuyorsun diye...ağlamadığım hemen hemen hiçbir gece yok gibi...başınızı şişirdim kızlar susayım ben artık...

valla benimde ağlamadığım bir gece yok gibi...borç borç borç..alacaklaı alacaklı alacaklı..banka banka banka..sıkıntı sıkıntı sıkıntı....kıs kıs kıs...bunal bunal bunal...

memnun değilsen başka bir iş arayışında ol..sevgilinden ayrıldı isen boşver gitsin..zaten sevse idiniz birbirinizi ,ilişkiniz sağlam olsa idi ayrılmazdınız..haline şükret bence

valla benimde ağlamadığım bir gece yok gibi...borç borç borç..alacaklaı alacaklı alacaklı..banka banka banka..sıkıntı sıkıntı sıkıntı....kıs kıs kıs...bunal bunal bunal...

memnun değilsen başka bir iş arayışında ol..sevgilinden ayrıldı isen boşver gitsin..zaten sevse idiniz birbirinizi ,ilişkiniz sağlam olsa idi ayrılmazdınız..haline şükret bence

evlilerden genelde bu şekilde cevap alabilirdin almışsın nitekim.

kızım bekarsın daha hayatını yaşa.
seçimini iyi yap.
bi sürü sevgili bulursun bunu evlenince daha iyi anlıyorsun, anne kolay bulunmaz.
belki annenle vakit geçirisen bu dönemi atlatman daha kolay olur.kaydirigubbakcemile4

Öyle tabi...düşünüyorum insanlar neler yaşıyor; duygularıyla oynanıyor, işinden çıkarılıyor, en güvendiği insanlar sırtını dönüyor...bunun gibi bir sürü şey...benim sıkıntım bunların yanında devede kulak kalıyor şımarıklık etmeyeyim diyorum...ama bir şeyler üst üste geldiği zaman da dayanılmaz oluyor...

ateş düştüğü yeri yakar tabii..herkesin sıkıntısı kendine büyük tabii ama bencede nankörlük ediyorsun
evet eşim çıktı..evet iş bulamadı çok borç oldu..evet ailesi dibimizde oturuyor,güveniyorduk ama sırtlarını döndüler, 2 kap yemek dahi getirmediler,aksine para ,istediler
bencede ailenle vakit geçir..işinden memnun değilsen ayrıl..hatta işinden memnun değilsen ben alabilirm işini.)

hayatta herşey biz insanlar için değilmi..maalesef her günümüz mutlu geçmiyo..işyerindeki sorunlar her yerde var bi tek yaşayan sen değilsinki..
yinede halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum..

Back
X