Bu gnleri grmek iin evlenmemitim :(

Arkadaşlar uzun süredir girmemiştim siteye yazdıklarınızı tek tek okudum hepinizin yüreğine sağlık çok teşekkür ederim desteğiniz için.Bu olaydan sonra bir olay yaşadık ve ilk kez bana bukadar içten konuştu neden bana zıt gittiğini anlattı bende çok şaşırdım ama nedeni ona karşı suratsız olmammış soğuk davranıyormuşum bende tamam ozaman ben sana artık böle davbranmıyayım sende bana böle davranma dedim söz verdik yaklaşık 2 aydır aramız çok iyi ilgisi merhameti artttı sanki, ev işlerinde bile yardım ediyor :) inşallah böle devam eder kızlar.Umarım sorunu olan arkadaşlarında en yakın zamanda düzelir.

düzeldiine çok sevındımm
darısı benim basıma kaydirigubbakcemile5

Canım benim, senin yaşadıklarının aynısı ben yaşadım, eşimle uzun yıllar çıktım, evlendim aman Allahım oda ne, inan evliliğimin ilk ayları çok zor geçti, hep kavga, hep gürültü, kapının önüne koyarımlar, bende çok dikleşirdim önceden hiç sabretmeyi bilmezdim, haklı yada haksız mutlaka söyleyecek bir lafım vardı.Çok şükürki ikimizinde blöfleri hiç bir zaman gerçek olmadı,ama çok incindim o sıralar.Bi de annemler yakın, duymasınlar, anlamasınlar diye az çaba sarfetmedim.İnan beni annemlere bile göndermek istemezdi. Küçücük şeylerden kavga çıkarırdı, saçlarımın kırıklarını ona sormadan kestirdim,boyları kısaldı diye bana 3 gün küs durmuştu. Kendisi saç hastası da.Sabrın sonu selametmiş.Deliler gibi sevdiğim için sabrettim çünkü.Önce kavga yada kızgınlık esnasında onunla tartışmamayı öğrendim.Sustum.Sakinleştiğinde konuşmayı denedim.Hiç bir şey saklamadığımız çiftlerin yanında sorunlarımızı açmayı denedim.Baktım kızmıyor anlattım onlarada herşeyi.Bana yaptıklarını.Yani arkadaş çiftimizle bir nevi terapi yaptık. Gerçi her seferinde kendini haklı çıkardı. Ama yanlızkende düşündü her halde.Annesine söyledim o yokken. Annesi kendisiyle konuştu. Zamanla ben onun huyunu aldım o beni anlamaya çalıştı.Şimdi MAŞAALLAH.Nerdeyse sorunsuz bir evliliğim var. Yani sorun olduğunda dozunda oluyor bence.Allah bu günlerimi aratmasın diyorum.5 ay pes etmek için inan çabuk bir süre.Bence aldatma, içki, kumar, dayak, yalan olmadıktan sonra, severekte evlendiyseniz inan sorunlar çözülüyor.Düşün yukarıda saydıklarımı evliliklerinde yaşayanlar bir sürü şans veriyor eşlerine. Ama bizim evliliğimizde bir de şu nokta varki ben çocuk sahibi olmadım daha. Bu tartışmaların üstüne çocuğunda sorumluluğu eklenince aksi durumlarda oluyor. Örneklerini gördüm. Sende yaşın gençse birşeyler oturana kadar çocuk sahibi olmamaya dikkat et. Kim ne derse desin.Mutluluklar dilerim canım.

canım cok guzel yazmıssın gercekten bende katılıyorum sana

adınıza çok sevindim..

inşallah eni evli arkadaşlar okur yazdıklarınızı ve allahın izniyle herşeyin zamanla düzelebileceğini görürler..

mutluluklar...:1hug:

aynı dert bende de var ama üstelik nişanlıyımmm.....
ve bugün daha kötü kavga ettikkkkkkkkkkkkk..
esya ev alanıcaklar yüzünden..kavga etmiştik şimdi eğer böle olursam daha kötü olacakmış...
yani yüzüm asık olursa gülmessem bu günleri ararsın dedi..

ben susmam kendimi savunuyorum ama bıktımmm..
5 sene cıktık böle değildiiii...
nişanlanalı 4 ay oldu haziranda evleneceğim ama istemiyorumm..onu
ya ayrılamıyorumda nedeni bilmiyorum ama ayrılamıyorummmmmm ya ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynı dert bende de var ama üstelik nişanlıyımmm.....
ve bugün daha kötü kavga ettikkkkkkkkkkkkk..
esya ev alanıcaklar yüzünden..kavga etmiştik şimdi eğer böle olursam daha kötü olacakmış...
yani yüzüm asık olursa gülmessem bu günleri ararsın dedi..

ben susmam kendimi savunuyorum ama bıktımmm..
5 sene cıktık böle değildiiii...
nişanlanalı 4 ay oldu haziranda evleneceğim ama istemiyorumm..onu
ya ayrılamıyorumda nedeni bilmiyorum ama ayrılamıyorummmmmm ya ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşım istersen ayrı bi başlık aç..

orda anlat derdini...

ama bu anlattıkların hiiiç mi hiç hayra alamet değil söyliyyim..

daha nişanlıyken kedinin bacağını ayırayım olayı heralde..

bugünlerini ararsın gibi tehditkar konuşsa benle nişanlım o an yüzüğü tutuştururum eline bi dahada arkama bakmam..

gerekirse eşinle psikolojik destek alın derim ben .. şuan uyum sürecindesiniz cicim ayı fln da değil yani . .bana göre en zor aylardan biri .. tanıma devresi .. birisi diş macununu dipten sıkar kimisi ortadan zorrr

of off kızlar.davamı açtım peki neden hala üzgünüm sizce?
seviyorum diyor,ama düzeltmek adına tek bi çaba yok.sonrad dava benimi istegimmiş gibi gösteriyor.kendi kaderimi kendim çiziyormuşum.4 ay bekledim ama 4 ay.bu 4 ayda tek yaptıgı gel demekti.kovan kendisi,üzen,kıran,iten kakan kendisi.ailemi de kovan kendisi.istemeyen onun ailesi,annesiyle arada dengeyi kuramayıp hakarete müsade eden de kendisi.ezen de ezdiren de kendisi.haklıyı haksızı ayırt edemeyip adil davranamayan da o.ve bunların sözünü vermeden yine ailesiyle birlikte aynı muhitte yaşamaya çagırıyor.ve hala annem baş tacım diyor.
telefonda bile sakin konuşamıyor.gel sakinleşecem diyor.inanamıyorum.
gerçekten sevse çıkmazmıydı karşıma,ailemin karşısına,tutamadıgı sözleri vermezmiydi,özür dilemezmiydi.
bu şekilde gitsem,ilerde kendin gittin kendin geldin,gelmeseydin demez mi?
1 ayda yaşadıklarımdan sonra,evim dagıldıktan sonra bir ömür nasıl saglıklı geçer?

of off kızlar.davamı açtım peki neden hala üzgünüm sizce?
seviyorum diyor,ama düzeltmek adına tek bi çaba yok.sonrad dava benimi istegimmiş gibi gösteriyor.kendi kaderimi kendim çiziyormuşum.4 ay bekledim ama 4 ay.bu 4 ayda tek yaptıgı gel demekti.kovan kendisi,üzen,kıran,iten kakan kendisi.ailemi de kovan kendisi.istemeyen onun ailesi,annesiyle arada dengeyi kuramayıp hakarete müsade eden de kendisi.ezen de ezdiren de kendisi.haklıyı haksızı ayırt edemeyip adil davranamayan da o.ve bunların sözünü vermeden yine ailesiyle birlikte aynı muhitte yaşamaya çagırıyor.ve hala annem baş tacım diyor.
telefonda bile sakin konuşamıyor.gel sakinleşecem diyor.inanamıyorum.
gerçekten sevse çıkmazmıydı karşıma,ailemin karşısına,tutamadıgı sözleri vermezmiydi,özür dilemezmiydi.
bu şekilde gitsem,ilerde kendin gittin kendin geldin,gelmeseydin demez mi?
1 ayda yaşadıklarımdan sonra,evim dagıldıktan sonra bir ömür nasıl saglıklı geçer?

arkadasim tl konusmasini kes tamamiyle sesini bile duymasin,belki ozaman kiymetini anlar,tlde konusuyor istedi gibi senle kendinden tamamen mahrum et ama bosan demiyorum kesinlikle,, kendinden mahrum edersen ve pesinde kosarsa seviyordur ve düzelmistir derim bence,,tl konusmalariniz ona cesaret veriyor unutma kacan kovalanir

canim cok sevindim islerin yoluna girmesine
insanlar evliligin ilk zamanlari birbirini pek anlamiyo.bizde ilk zamanlar puruzler yasadik ufak tefek
ama simdi cok sukur mutluyuz.

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun
kalbinden gelen önemli ama
mantıklı düşünüp ver kararını
aynı şeyin olması ihtimalinde tekrar kaldırabilirmisin..
bunuda düşün.

evlilik büyü gibi evlendikten sonra nasıl değişiyolar bu kadar ben anlayamadım ne yazık ki. 7 yıllık aşkımı bitirdi evlilik benim.. allah sabır versin canım sanada..

Back
X