Bu görüntüler PKK'dan çok daha tehlikeli...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bursa'nın Yenişehir ilçesi karıştı..
Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde terör protestosu için toplanan kalabalık karşıt görüşlü bir grupla kavga etti. Polisler olaya biber gazı ve tomalarla müdahale etti.
Sitene Ekle

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde terör olaylarını protesto etmek isteyen bir grup ile karşıt görüşlü grup çatıştı. Polisin biber gazı ve tomalarla müdahale ettiği olaylar güçlükle yatıştırıldı. İlçede gergin bekleyiş sürüyor.

Polis yoğun güvenlik önlemi almış durumda. Akşam saatlerinde sosyal medya hesapları üzerinden terörü protesto etmek için toplanan bir grup ile karşıt görüşlü bir grupun sözlü atışması karşılıklı kavgaya dönüştü.

Terör olaylarını protesto etmek isteyen grup ilçede bulunan Atatürk Anıtı önünden sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Grup ilçede bulunan ve doğu kökenlilerin yoğun olarak yaşadığı Yılmaz Mahallesi yakınlarına gelince karşıt görüşlü bir grupla karşı karşıya geldi.

Sözlü atışmalar kısa sürede kavgaya dönüştü. Güvenlik güçleri olaylara biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti. Önce her iki grubunda dağılmasını isteyen polisler yanıt alamayınca gruplara müdahale etti.

Terörü protesto eden grup HDP binasına saldırdı binaya bayrak asmak isteyen gruba polis izin vermedi. Polis ilçede yoğun güvenlik önlemi almış durumda.

OSMANGAZİ DE KARIŞTI

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Adnan Menderes mahallesinde karşıt görüşlü iki ayrı grup eylemlerini gece de sürdürdü. Zaman zaman arbede de yaşanan eylemlerde polis ekipleri dağılmakta ısrar eden ve taşkınlık yapan gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Ayrıca bir grup eylemcinin yaptığı taşkınlıklarda bir kişi yaralanırken bir otomobil de ağır hasar aldı. İki karşıt grubu birbirinden uzak tutmaya çalışan polis ekiplerinin sağduyulu yaklaşımı sayesinde yaşanan arbedeler büyümeden sonlandırıldı. Polis ekiplerinin bölgede tedbiri sürüyor.

http://www.milliyet.com.tr/bursa-nin-yenisehir-ilcesi-gundem-2115315/

ben antebımı bu konuda tebrık edıyorum
okadar sehıtler ıcın yuruyus yapıldı
halk ayaklandı
konusmalar oldu
hıc kavga dovus olay taskınlık olmadı
trafıkte aracların arasından gectıler sloganlarla
kımseye zarar gelmedı

karsıt gorusluler sessızce aradan cekıldı gıttı tıpış tıpış
cok sasırıyorum duyguların en yogun oldugu gunde, onca kalabalıgın ıcıne karsıt goruslu ne casaretle gırıyor
ne korku kalmıs ne utanma

pkk dan daha tehlikeli olan bir şey olacaksa o da pkk yı destekleyenlerdir.
bu olay daha tehlikeli olamaz.

sağduyu önemli. insanı çileden çıkartıyorlar. ancak yanlışa gidilmemeli.
tabii bu olayların çoğu planlıdır. terör destekçileri olabilir oradakilerin çoğu. geçmişte defalarca gördük. hatta diğer olaylarda da.

Bu olaylar ic savasin tetikleyicisidir.Ve icimizde olacak olan bir savas dis tehditten daha tehlikelidir.Pkk 30yili askin bir suredir bir tehdit zaten.
Taslanan doguya sefer yapan otubus videosunu izlediniz mi? Kadin erkek demeden futbol topu buyuklugunde taslar atildi otobus icine..Dun ve bugun onceki 2 gunki gibi sehit sayisi 15'in uzerinde olsa daha neler olabilirdi kestirebiliyor musunuz?Ben dusunmek istemiyorum.O zaten halihazirda kutuplasmis bir milletiz bu yuzden ulkeyi ic savasin nereye goturebilecegini hafife almayin.

PKK dan tehlikeli hiç bir şey olamaz bunun sebebi bile PKK ve HDP destekçileridir.

Halkın arasına girip kışkırtma kla görevli bir dünya kişi ve haa halkta sınırlı zaten olan oluyor

Yazık günah zarar vermek vatasa iç savaşa suruklemek amaç

pkk dan tehlikeliylermiş peh peh yeter artık bu terör örgütünü masum gösterme çabaları

Ordaki Kürtlerin bok yemesi işte, ne diye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyosunuz terör protestosu yapan kalabalığın karşısına, amaç tahrik işte. Sizin gibilere herşey müstehak, hiç acımam. Karnınızı doyurduğunuz yerde bi rahat durmasını da bilin. Kardeş mardeş demem böylelerine nankör köpekler, köpek bile nankör değil gerçi. Ağzımı bozdum bi Bursalı olarak çok fena sinirlendim, cezama da razıyım yani. Defolsun gitsin böyleleri geldikleri yere be, gittikleri yeri karıştırıyorlar zaten!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…