- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok etkilendim bu yazdıklarından nasıl bu kadar sakin oldun acaba?
Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin sana, herşeyde bi hayır vardır.
Oğluşunla yepyeni hayatın var artıkkk, yolunuz açık olsun
Hamiye hanım bu 16 senelik fedakarlığınız ve eşinize verdiğiniz kıymetli 3 yavru ile bazı şeyleri atlatmış huzura ermişsinizdir inşallah.Sizin hayatınız çok değerli öyle demeyin ben bir yavru ile yorulmuşken siz 3 tane yetiştiriyorsunuz.Allah sizi onların başından eksik etmesin.Sevgili yeni ruh,
16 yıllık evli,boşanmanın eşiğinden geri dönmüş olan bir kadın olarak gözyaşlarıyla okudum yazınızı .
Bazı cümleleriniz mahvetti beni, yüreğime öyle dokunduki.
Gerçekten bazılarımızın hayatı çok ucuz oluyor.
Üç çocuk annesi olarak çocuklarıma yapamadım bu ayrılığı.
Elbette kolay olmayacak ,güçlükler yaşayacaksınız oğlunuzla birlikte.Umarım kısa sürede atarsınız.
Allahım size güç kuvvet versin,sabır versin.
Sevgiyle kalın...
msjını aglayarak okudum :S senn adına çok üzüldm..seni çok merak ediyorum bilmiyorum ulaşabileck miyim ablaEvet davam görüldü.Sonuçlandı.
Bugün ilk bekar günüm.
Adliyenin kapısında burada ne işim var benim dedim ama çok sürmedi Allahtan.Sonra koştura koştura işe geri döndüm.Hiçbirşey olmamış gibi çalıştım eve geldim.Hani sıcakken yaran anlamazsın üstünden zaman geçince acıdan duramazsın ya..Hala bekliyorum acıyacak mı diye.Resmen acısın,üzüleyim istiyorum...Üzülemiyorum...Sanki bir evrak işi vardı da gittim onu hallettim.O internette bile başkasına bakınca kıskançlıktan öldüğüm,yemeklerini vitamin gruplarına göre ayırdığım,sürekli beni seviyor musun diye şımarıklık yaptığım,yağmurda koltukaltına saklındığım,beni işten almaya geleceği için çıkışa yakın çocuk gibi heyecanlandığım evladımın babasını sonsuza kadar terkettim ve hiç canım acımıyor...Ne yaptın sen bana bu kadar kötü ya!
Ben adliyeye gitmek,sevdiğim birşeyden nefret etmek istemiyordum ki..Lise de hayalini kurduğum böyle birşey değildi.Ben artık kimseyi sevemeyecek miyim?Sabırsızlıkla bekledim evladımı parka babasıyla götüremeyecek miyim şimdi?Niye yaşattın bunu bana..Sırf bunun için bile seni affetmeyeceğim...Kendimi de.....Hayatımı bu kadar ucuzca senin önüne sunup harcatan kendimi de...
Hayat çok garipmiş...
Bakalım daha ne göreceğim...
ya inanin o kadar ağladımki uzun zaman olmuş şu an neler yapıyorsunuzEvet davam görüldü.Sonuçlandı.
Bugün ilk bekar günüm.
Adliyenin kapısında burada ne işim var benim dedim ama çok sürmedi Allahtan.Sonra koştura koştura işe geri döndüm.Hiçbirşey olmamış gibi çalıştım eve geldim.Hani sıcakken yaran anlamazsın üstünden zaman geçince acıdan duramazsın ya..Hala bekliyorum acıyacak mı diye.Resmen acısın,üzüleyim istiyorum...Üzülemiyorum...Sanki bir evrak işi vardı da gittim onu hallettim.O internette bile başkasına bakınca kıskançlıktan öldüğüm,yemeklerini vitamin gruplarına göre ayırdığım,sürekli beni seviyor musun diye şımarıklık yaptığım,yağmurda koltukaltına saklındığım,beni işten almaya geleceği için çıkışa yakın çocuk gibi heyecanlandığım evladımın babasını sonsuza kadar terkettim ve hiç canım acımıyor...Ne yaptın sen bana bu kadar kötü ya!
Ben adliyeye gitmek,sevdiğim birşeyden nefret etmek istemiyordum ki..Lise de hayalini kurduğum böyle birşey değildi.Ben artık kimseyi sevemeyecek miyim?Sabırsızlıkla bekledim evladımı parka babasıyla götüremeyecek miyim şimdi?Niye yaşattın bunu bana..Sırf bunun için bile seni affetmeyeceğim...Kendimi de.....Hayatımı bu kadar ucuzca senin önüne sunup harcatan kendimi de...
Hayat çok garipmiş...
Bakalım daha ne göreceğim...
kadinin konusu 2009 dan kalma merak ediyorsan ozel mesaj atya inanin o kadar ağladımki uzun zaman olmuş şu an neler yapıyorsunuz
ya inanin o kadar ağladımki uzun zaman olmuş şu an neler yapıyorsunuz
Evlendiniz mi yeniden?Geçti gitti canım.Üstüne bir sürü şey yaşadım...Geçiyor...