Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hiç hayatımda duymadım böyle saçma şey allah aşkına zaten zor süreçlerden geçiyoruz nolur kendiniz için daha da zorlaştırmayın..Sadece dua edin yürüyüş yapın kendinizi olumlu tutmaya çalışın anlıyorum sizi hep bi çare bi şey arıyodunuz ama yapmayın sadece sizi olumsuz etkiler…O doktor nasıl bi doktormuş anlamadım..İyi doktorların tek dediği gününden önce sakın test yapmayın belirti aramayın…İnşallah güZel haberler alırsınızBi komşum transfer olmuştu doktor ona bi pef şişe kes idrarını oraya yap beyaz bir şey gördün mü bilki tutunamamış demişti o benim aklımda kalmış her idrarda bakıyorum Bi şey varmı diye bu gün beyaz bir şey vardı ama vajinal fitilden dolayımı anlamadım çok kötüyüm![]()
İlk defa duydum ama sen içini ferah tut, Doktorunu dinleyerek ilerle.Bi komşum transfer olmuştu doktor ona bi pef şişe kes idrarını oraya yap beyaz bir şey gördün mü bilki tutunamamış demişti o benim aklımda kalmış her idrarda bakıyorum Bi şey varmı diye bu gün beyaz bir şey vardı ama vajinal fitilden dolayımı anlamadım çok kötüyüm![]()
Doğru söylüyorsun canım bi daha böyle şeyleri takmıycam zaten hemşireye yazdım oda dedi böyle bir şey yok embriyo görmeniz mümkün değil biz bile mikroskop altında zor görüyoruz İnşallah canım teşekkür ederimAy hiç hayatımda duymadım böyle saçma şey allah aşkına zaten zor süreçlerden geçiyoruz nolur kendiniz için daha da zorlaştırmayın..Sadece dua edin yürüyüş yapın kendinizi olumlu tutmaya çalışın anlıyorum sizi hep bi çare bi şey arıyodunuz ama yapmayın sadece sizi olumsuz etkiler…O doktor nasıl bi doktormuş anlamadım..İyi doktorların tek dediği gününden önce sakın test yapmayın belirti aramayın…İnşallah güZel haberler alırsınız![]()
Teşekkür ederim canım bir an önce test günü gelseİlk defa duydum ama sen içini ferah tut, Doktorunu dinleyerek ilerle.
Bu size mantikli geldi mi gercekten? Komsunuz bence uydurmus ya da online egitim ile doktor olan biri bunu soylemis.Bi komşum transfer olmuştu doktor ona bi pef şişe kes idrarını oraya yap beyaz bir şey gördün mü bilki tutunamamış demişti o benim aklımda kalmış her idrarda bakıyorum Bi şey varmı diye bu gün beyaz bir şey vardı ama vajinal fitilden dolayımı anlamadım çok kötüyüm![]()
Bu öyle bir şey ki öyle bi endişeli bekleyişki insanın aklına her şey geliyor duyduğu umutsuz umutlu mantıklı mantısız her şeyi kafaya taka biliyorsunBu size mantikli geldi mi gercekten? Komsunuz bence uydurmus ya da online egitim ile doktor olan biri bunu soylemis.
Ben de suan ayni seyi yasiyorum transferimin 3.gunundeyim. boyle seylere takilip kendimi strese sokmuyorum. Kendimi dinlemiyorum. Ilk transferimde yerlesme kanamasina kadar (ben yerlesme kanamasi oldugunu dusunmustum) tum belirtileri yasadim ve sonuc koca bir husran oldu. Hamilelik belirtisi gibi gorunen her sey aslinda ilaclarin etkisi. Siz de kendinizi strese sokmayin. Cok sabirsizsaniz 8.gunden itibaren erken gebelik testi yapmaya baslayin. Negatif ciksa da her gun tekrarlayin pozitife donebilir. Ama yine tavsiyem tabi 12.gun test yapmaniz. Allah ginlunuze gore versin.Bu öyle bir şey ki öyle bi endişeli bekleyişki insanın aklına her şey geliyor duyduğu umutsuz umutlu mantıklı mantısız her şeyi kafaya taka biliyorsun
Aminnn İnşallah İnşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız Rabbim hepimizi sevindirsin en kısa zaman da çok iyi yapıyorsunuz haklısınız bende öyle yapıcam bundan sonraBen de suan ayni seyi yasiyorum transferimin 3.gunundeyim. boyle seylere takilip kendimi strese sokmuyorum. Kendimi dinlemiyorum. Ilk transferimde yerlesme kanamasina kadar (ben yerlesme kanamasi oldugunu dusunmustum) tum belirtileri yasadim ve sonuc koca bir husran oldu. Hamilelik belirtisi gibi gorunen her sey aslinda ilaclarin etkisi. Siz de kendinizi strese sokmayin. Cok sabirsizsaniz 8.gunden itibaren erken gebelik testi yapmaya baslayin. Negatif ciksa da her gun tekrarlayin pozitife donebilir. Ama yine tavsiyem tabi 12.gun test yapmaniz. Allah ginlunuze gore versin.
Ben de suan ayni seyi yasiyorum transferimin 3.gunundeyim. boyle seylere takilip kendimi strese sokmuyorum. Kendimi dinlemiyorum. Ilk transferimde yerlesme kanamasina kadar (ben yerlesme kanamasi oldugunu dusunmustum) tum belirtileri yasadim ve sonuc koca bir husran oldu. Hamilelik belirtisi gibi gorunen her sey aslinda ilaclarin etkisi. Siz de kendinizi strese sokmayin. Cok sabirsizsaniz 8.gunden itibaren erken gebelik testi yapmaya baslayin. Negatif ciksa da her gun tekrarlayin pozitife donebilir. Ama yine tavsiyem tabi 12.gun test yapmaniz. Allah ginlunuze gore versin.
Benimde 2ci denemem ilkin de ne yaşadım nasıl oldu hiç aklıma gelmiyor sanki hafızamdan silinmiş. Ama ilk denememde o kadar inanmıştım ki sadece test günü kan tahlili yaptırdım çok emindim tutmuş diye belkide bu sefer endişem bundan.Ben de suan ayni seyi yasiyorum transferimin 3.gunundeyim. boyle seylere takilip kendimi strese sokmuyorum. Kendimi dinlemiyorum. Ilk transferimde yerlesme kanamasina kadar (ben yerlesme kanamasi oldugunu dusunmustum) tum belirtileri yasadim ve sonuc koca bir husran oldu. Hamilelik belirtisi gibi gorunen her sey aslinda ilaclarin etkisi. Siz de kendinizi strese sokmayin. Cok sabirsizsaniz 8.gunden itibaren erken gebelik testi yapmaya baslayin. Negatif ciksa da her gun tekrarlayin pozitife donebilir. Ama yine tavsiyem tabi 12.gun test yapmaniz. Allah ginlunuze gore versin.
Ben kendimi en kotusune hazırlıyorum. Ilkinde ben de kesin tuttu diyordum. Umudum cok dusuk 3.ye genetik test falan yaptiririz diyorum kendimeBenimde 2ci denemem ilkin de ne yaşadım nasıl oldu hiç aklıma gelmiyor sanki hafızamdan silinmiş. Ama ilk denememde o kadar inanmıştım ki sadece test günü kan tahlili yaptırdım çok emindim tutmuş diye belkide bu sefer endişem bundan.
Aynen canım bizi bizden başka kimse anlamaz Rabbim en kısa zamanda sevindirsin İnşallah bizleriHepimiz o kadar aynıyız ki yorgun çok yorgun hemde. Bizi bizden başka bu hissi yaşayan dan başka kimse anlamıyor ki zaten bizde anlatmak istemiyoruz acıyarak bakmaları falan gerçekten çok yoruyor Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah![]()
İBen kendimi en kotusune hazırlıyorum. Ilkinde ben de kesin tuttu diyordum. Umudum cok dusuk 3.ye genetik test falan yaptiririz diyorum kendimekotuye o kadar alistirdim ki kendimi tutarsa e ben hazir degildim ki diyecegim sanirim
![]()