Kayinvalidenizdeki nankorluge pes diyorum. Cok nankorluk ornegi gordum ama bu acik ara zirvede. Iste kimseye yaranilmayacaginin gostergesi. Madem yapinca da kotu oluyorsunuz bundan sonra bari yapmayin da oyle kotu olun.
Ooo dahasi da var ben de , esim babasini kaybettikten sonra annesi evde tek kaldi , biz her hafta sonu gitmeye basladik , hadi dedim ilk zamanlar falan olur böyle acilari daha taze falan dedim , kayin pederimin vefatından 2 ay sonra ben 5 aylık bebegimi kaybettim , aradan 2 ay geçti kendi babam büyük bir rahatsızlık yaşadı her sey üst üste geldi yani , bu arada çalışıyorum çok yoğun bir sekilde , kilom vardi zaten bir de gebelik eklenince çok kilom oldu spora falan basladim , hafta içi çok yogun surec basladi benim için, isten çik babamin yanina , oradan spora oradan eve gel yemek falan , bu arada her hafta sonu biz kayin validedeyiz , derken hafta içleri de esim annesini istiyor devamlı gidelim görüşelim, inanin her gün arardim annesini kendi annemden daha fazla arardim , en az yarim saat sohbet ederdim , faturalarini kendi faturammis gibi , banka sistemine ekledim , ona daha fatura ulasmaz iken bana mesaji gelirdi, son odemesi ne zamandir ben takip ederdim .Ama esim daha fazlasını istedi, annesi de güya istemedi ama her cumartesileri konusurz kizim sabaha kahvaltiya gelin derdi , yok anne sanmiyorum ama ben esimle de bir konuşayım gelirsek haber veririm sana derdim , aksamina arardi oğlunu yarin kahvaltıya gelin derdi esim de dünden razı ama sorsan kayin valideme ben size gelin mi diyorum oldu, esim salı günü gidelim derdi tamam derdim , aksam 7 den sonra annesine giderdik aksam da 11 de eve donerdik , persembe tekrar isterdi yine giderdik , aynı hafta pazar tekrar isterdi ve anneside isterdi bunu.Bir hafta sonu dedim artık yeter ben de insanim da , topladım anneleri eve dedim ki ben boşanıyorum esim tabi hala savunmaya geçiyor beni anla babami kaybettim diyerek ki 7 ay olmus kaybedeli , diyorum ki ne kadar sürecek bu gidip gelmeler belki 10 ay 15 ay bile sürebilir, sanki ben evladimi kaybetmemis gibi sanki benim babam felç geçirip yatağa bağımlı bir hale gelmemis gibi, sadece kendi acisi vardi ,(esimi hala daha affedebilmis degilim bu konuda ) annesi diyor ki kizim sen annene gitmiyor musun , dedim ki ben anneme 2 ayda bir gidebiliyorum ama bak sana her hafta geliyorum hatta haftada en az 2 kez , "kapisinin onunden gectigim kardeşim var ben ona bile 1 aydir ugrayamadim kosturmaktan" dedigimde 'kizim anneyle kardes bir mi" demisligi vardir , en sonunda dedim ki anne ben sana her hafta gelmeye mecbur muyum ? Tamam kizim sen beni istemiyorsun oldu cevabı gercekten şaka gibiydi o aksam . Şimdi ne mi oldu , her gün arayan ben 2 haftada bir ancak arıyorum, virusten 2 ay kadar önceydi bu konularimiz , o dönemde gitmeyi de kestim , simdi alisverisi için haftada 2 kez kapidan aldiklarimizi birakiyoruz , onda bile girelim istiyor evine , romatizma tansiyon ve kalp hastası olmasina ve bizim haftanın 5 günü disarda calismamiza rağmen. Kusura bakmayin
E
elenn1
konuzu dağıttım biraz sanırım