Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde reglim 1 2 gune bitecek bende başlayacağım ve pcos görüntüsü var?başlangıç 28 mart bitiş 1 nisan tembellik var dün 1. Ovü testi yaptım bugün 2. Benimle aynı olan varmı
Ya bende yarın baslicam bende de pcos ve tembellik var?başlangıç 28 mart bitiş 1 nisan tembellik var dün 1. Ovü testi yaptım bugün 2. Benimle aynı olan varmı
Bende akıntımı bekliyorum hem testtimiz boşa gitmemiş olur 32 günde bir adet oluyorum ama bezan bu öncede çekebiliyor. O yüzden ovulasyonla takip edicemBat ne zaman acaba bende baslicam yarına ya da diğer güne... Ben yapışkan akıntım gelince başlamistm geçen ay ovulasyona bu ay da öyle yapmayı planlıyorum
Benimde adetim dün bitti ovulasyon testti aldım bakalım birkaç güne başlamayı düşünüyorum Ekstrada soğan suyuna başladım. İnşallah bu ay bebişlerimiz bizle olur.
Aynen boşa gitmemiş olurBende akıntımı bekliyorum hem testtimiz boşa gitmemiş olur 32 günde bir adet oluyorum ama bezan bu öncede çekebiliyor. O yüzden ovulasyonla takip edicem
Ben aldım bu ay deniyorum bakalım olumlu olursa haber ederimKizlar ben gynoseed jel de almayı düşünüyorum hatta alicam
Jel ne işe yarıyor acabaBen aldım bu ay deniyorum bakalım olumlu olursa haber ederim![]()
Benim regl bugün bitti canım sipariş verdim bende deneyeceğim bakalım hayırlısıBen aldım bu ay deniyorum bakalım olumlu olursa haber ederim![]()
Adetimin 7. Günü başladım. Sabahları ac karna ve gece yatarken Bir soğanı 4 e 5 bölüyorum 1.5 su bardağı su koyup kaynatıyorum. Kaynadıktan sonra su sararmaya başlayıp soğanlar haşlanmış gibi olunca altını kapatıyorum. Ilıktan biraz sıcak olunca süzüp tek dikişte içiyorum. Eger soğumasını beklersen kokuyor içilmesi zor oluyor. 14 gün boyunca devam edicem. Ben 3. Cocugu istiyorum 10 yaşında kızım ve 8 yaşında oğlum var. 31 yaşındayım. Yaşım geçmeden nasip olursa 3. Yapmak istiyorum ama olmadı 1 düşük ve 2 kimyasal gebelik gecirdim. Kızıma hamile kalmadan öncede çok düzensizdı adetlerim o zamanda soğan suyu yapmıştım ve ertesi ay hamile kalmıştım. Yaşadığım yerde Dr sıkıntısı var devletteki 2 Dr da 2 Çocugum var değince ne gerek var gözüyle bakıyorlar onlara neyse.Merhabalar soğan kürünu nasıl kullanıyorsunuz ve kaç gün kullaniyosunuz
Anladım teşekkür ederimAdetimin 7. Günü başladım. Sabahları ac karna ve gece yatarken Bir soğanı 4 e 5 bölüyorum 1.5 su bardağı su koyup kaynatıyorum. Kaynadıktan sonra su sararmaya başlayıp soğanlar haşlanmış gibi olunca altını kapatıyorum. Ilıktan biraz sıcak olunca süzüp tek dikişte içiyorum. Eger soğumasını beklersen kokuyor içilmesi zor oluyor. 14 gün boyunca devam edicem. Ben 3. Cocugu istiyorum 10 yaşında kızım ve 8 yaşında oğlum var. 31 yaşındayım. Yaşım geçmeden nasip olursa 3. Yapmak istiyorum ama olmadı 1 düşük ve 2 kimyasal gebelik gecirdim. Kızıma hamile kalmadan öncede çok düzensizdı adetlerim o zamanda soğan suyu yapmıştım ve ertesi ay hamile kalmıştım. Yaşadığım yerde Dr sıkıntısı var devletteki 2 Dr da 2 Çocugum var değince ne gerek var gözüyle bakıyorlar onlara neyse.
Birisi yardımcı olurmuBide sabah su içtim 9 da uyudum şimdi kalktım test yapıyımmi üzerinden 5 saat geçti
Bakarmısın bi canımBat ne zaman acaba bende baslicam yarına ya da diğer güne... Ben yapışkan akıntım gelince başlamistm geçen ay ovulasyona bu ay da öyle yapmayı planlıyorum