Bu haftayi sorunsuz atlatmak icin ne yapabilirim?

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Arkadasimin agzindan yaziyorum arkadaslar yardimci olursaniz cok seviniriz:

Cok kiskanc bir sevgilim var cokkk kiskanc, ama cok fazla seviyorum ve tum eksikleriyle herseyiyle seviyorum. Simdi bu hafta benim Almanyadan kuzenim gelecek ve istanbulda benden bizden bska kimsesi yok, sonucta genc kiz ben 21 onun 19 yaslarimiz, gezdirmemi isteyip bekleyecek alisveris sinema vs.. ama benim kiskanc sevgilimde bunu benim burnumdan getirecek kizacak, delirecek hersey iste. Kendiside Antalyada yasiyor ve calisiyor gelebilme ihtimali yok.. kisacasi benim evden cikmami istemiyor ama ben kuzenime kusura bakma sevgilim izin vermiyor gezdiremem seni diyemem
kizlar bir akil verin, nasil daha sakin gecirebiliriz bu donemi, sevgilime ne demeliyim ne yapmaliyim, yardimci olun lutfen

arkadaşınızın yanlış yaptığını düşünüyorum ,kendisi antalyadaki adama gitme etmme yapma diyebiliyor mu, bu tür ilişkilerin genelde ileri boyutta olursa( evlilik gibi ) ablana gitme, annen gelmesin, halana bakma ,evde dur dışarı çıkma bakkala gitme derecesine vardığına şahit oldum,gelen kuzeni madem kimseye birşey açıklamak zorunda değil haber verir nezaketen, kendine bi sorarmısınız erkek arkadaşına kuzeninle gezmiyceksin dese erkek arkadaşı ne yapacak?hayattan soyutlaşmayın, biz bayanlar babamızı düşünmüyoruz bu kadar ne desem ne yapsam nasıl anlatsam diye , of babaa ben bireyim artık diyoruz gidip böyle tiplere ne dicez napcaz diye kıvranıyoruzverebileceğim bir öneri yok çünkü bu durumu sağlıklı bulmuyorum kıskanılmak güzeldir seven erkek kıskanır ama sizin anlattığınız başka bir boyut.

arkadaşının çok sevdiğini sanmıyorum. bi laf var devey diken....

stckholm sendromu da denebilir.

zaten o yaşta olur.

belki de şunu düşünüyordur. bn emek veriyorum ilerde mutlu olcaz. kocası olsa anlarız da sevgilli mantıksız geldi.

üstteki arkadaşın söylediği gibi aynı şekilde..

Alisin alisin bu yastan erkeklerin kolesi olmaya, evden cikmani istemiyor mus demek cebine koyup gezdirsin bari seni.
bu erkekler sevgililik zamaninda hosuna gider kizlarin,
Aa bak seviyor kiskaniyor beni hic biryere salmiyor , oysaki sevmekle alakasi yok,evden cikmani istemeyen biri agir hastadir.

Böyle sizin hayatınıza saygısı olmayan bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz cidden anla(ya)mıyorum. Eminim erkek arkadaşınız da Antalya'da evinden dışarı atmıyodur adımını

Son düzenleme:
Bu haftayı sorunsuz atlatabilmek için evde oturabilirsin de, ömrünün geri kalan günlerini sorunsuz atlatabilmek için o sevgili bozuntusunu şutlamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…